ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Επίσημη έναρξη του "Μύλου των ξωτικών".

Με χαμόγελο, αισιοδοξία, κέφι και, κυρίως, αγάπη για τα παιδιά και εμπιστοσύνη στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες των Τρικάλων, παρουσιάστηκε  στον Μύλο Ματσόπουλου, η 4η διοργάνωση του «Μύλου των Ξωτικών», που ξεκλείδωσε τα μυστικά του την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014.

Με 38 μέρες διάρκεια (μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2015) η φετινή διοργάνωση είναι γεμάτη από ...
καινοτομίες:
- επεκτάθηκε στον χώρο πίσω από το πάρκο, στο «νησάκι», αυξάνοντας τον χώρο και τις δράσεις για τους επισκέπτες
- Δημιουργήθηκε νέα θεματολογία, για «νεράιδες και μάγους»
- Αυξήθηκαν οι δωρεάν δράσεις
- Αυξήθηκαν οι δράσεις σε 178
- Παραμένει δωρεάν η είσοδος
- Επεκτάθηκε η εκπτωτική κάρτα για τα παιχνίδια των παιδιών
- Δημιουργήθηκε χώρος στάθμευσης 15 στρεμμάτων
- Δημιουργήθηκε ειδικός χώρος για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Προστατεύεται το περιβάλλον και το πράσινο, με την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στο πάρκο
- Επεκτείνονται οι θέσεις στάθμευσης για τα λεωφορεία

Στον τομέα της ασφάλειας:
- Εκπονήθηκε επιχειρησιακό σχέδιο σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ
- Τοποθετήθηκαν 4 απινιδωτές
- Εκπαιδεύτηκαν 16 άτομα για ενέργειες διάσωσης
- Εκπαιδεύτηκαν 40 άτομα για πρώτες βοήθειες
- Πιστοποιείται ολόκληρος ο χώρος και οι κατασκευές του από την TUV Hellas
- Ελέγχθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις για θέματα πυρασφάλειας

Ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala, της ανώνυμης αναπτυξιακής εταιρίας του Δήμου Τρικκαίων, που διοργανώνει τον Μύλο των Ξωτικών, κ. Οδυσσέας Ράπτης, καλωσόρισε τους δημοσιογράφους στο «στρατηγείο», στον πρώτο όροφο του μύλου. Αναφέρθηκε στη χαρά με την οποία οι διοργανωτές προωθούν τον φετινό σχεδιασμό, επισημαίνοντας τις προαναφερθείσες αλλαγές που εγκαινίασε η νέα δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, εστίασε σε τρεις άξονες: την ασφάλεια, την επισκεψιμότητα και την υποδοχή των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Στο πλαίσιο της ασφάλειας, ευχαρίστησε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, η οποία, κατόπιν αιτήματος του Δήμου, προσέφερε δύο απινιδωτές. Διά του αντιπροέδρου της κ. Δημ. Καλογερομήτρου, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου κ. Αναστ. Λάππα, η Τράπεζα συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στον τομέα της Υγείας. Παραλλήλως, όπως ανέφερε ο κ. Καλογερομήτρος, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να σωθούν ανθρώπινες ζωές, στην απευκταία περίπτωση που κάποιος κινδυνεύσει. Οι δύο απινιδωτές θα τοποθετηθούν στον μύλο και ο ένας εξ αυτών, μετά το τέλος της διοργάνωσης, θα παραμείνει εντός του, καθώς συγκεντρώνεται εξαιρετικά μεγάλος αριθμός ατόμων.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τρικκαίων υπενθύμισε την προ 12ετίας γνωριμία των τρικαλινών με τον μύλο, όταν ο ίδιος, ως αντιδήμαρχος, ανέδειξε την περιοχή. Πλέον, το 2014, το πάρκο Ματσόπουλου αποκτά περισσότερη ζωντάνια, έτοιμη να υποδεχθεί τους φίλους και λάτρεις της μαγείας των Χριστουγέννων, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα.

Για τον λόγο αυτό, ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την εξάπλωση της διοργάνωσης, με τις νέες προοπτικές για την πόλη και τον Δήμο, με έμφαση στο γιορτινό κλίμα. Το οποίο, πλέον, ενισχύεται και για τον Δήμο και για τον νομό, με την καθιέρωση Τοπικής Αγοράς, η οποία παρουσιάζει προϊόντα επιχειρήσεων της περιοχής.

Επομένως, η λειτουργία του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου στην Ελλάδα απαιτεί μια νέα σχέση των τρικαλινών με τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Ο κ. Παπαστεργίου απεύθυνε έκκληση, τόσο στους επαγγελματίες, όσο και στους κατοίκους εν γένει. Στους μεν πρώτους, να διατηρήσουν και να επαυξήσουν την ευγενική τους συμπεριφορά, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών στον οικονομικό τομέα, με έμφαση στις ποιοτικές υπηρεσίες. Εξάλλου, ολόκληρη η πόλη βάζει τα γιορτινά της, υποδεχόμενη τους Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας.

Στους δε τρικαλινούς κατοίκους, ο Δήμαρχος υπενθύμισε την πανελλήνια μοναδικότητα και πρωτιά, του σεβασμού των οδηγών αυτοκινήτων στον πεζό, με το σταμάτημα των οχημάτων, μπροστά από τις διαβάσεις. Επίσης, απηύθυνε παράκληση για ελαχιστοποίηση της κίνησης οχημάτων, προς όφελος της εισόδου επισκεπτών και της χρήσης, είτε των μέσων μαζικής μεταφοράς, είτε του ποδηλάτου – που έτσι κι αλλιώς υφίσταται σε πολύ μεγάλο βαθμό – είτε των περιπατητικών διαδρομών.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 12/02/2014 08:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επίσημη έναρξη του "Μύλου των ξωτικών". "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες