ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Πειράματα MK DELTA- MK ULTRA και διαχείριση πληθυσμών.

Η υπόθεση είδε το φως τις δημοσιότητας με τις αποκαλύψεις του πρώην πράκτορα της CIA, Τζον Μαρκς στα 1977, που έκανε τα πάντα γνωστά στο ευρύ κοινό, βασιζόμενος στους Αμερικανικούς νόμους για την ελευθερία της πληροφόρησης.

Το σχέδιο MK ULTRA είχε ήδη σταματήσει. Το 1973 μετά από διαταγή του τότε αρχηγού της CIA, ΡίτσαρντΧελμς, το έγγραφο που αναφερόταν στο σχέδιο αυτό, καταστράφηκε.
Τα ντοκουμέντα που δόθηκαν στον...
Μαρκ διασώθηκαν, γιατί κατά λάθος (;) είχαν τοποθετηθεί στο αρχείο των Οικονομικών. Σάλος προκλήθηκε, όχι μόνο στην Αμερικανική αλλά και στη διεθνή κοινή γνώμη.

Από το 1949 ως το 1973 η USA σε συνεργασία με πολλά σπουδαία ιδρύματα ιατρικών ερευνών και κρατικά νοσοκομεία των ΗΠΑ και του Καναδά, προσπάθησε να αναπτύξει ένα πρόγραμμα πειραμάτων και ερευνών, με σκοπό να βρεθεί ο τρόπος έλεγχου του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Η ιδέα υπήρχε από πολύ παλιά σαν ένα «όπλο εγκεφαλικού ελέγχου» αλλά φάνηκε να παίρνει σάρκα και οστά μετά το 1949. Αρχικά η απόφαση να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο, πάρθηκε γιατί n USA είχε σχηματίσει την πεποίθηση ότι η KGB και αντίστοιχες Κινεζικές μυστικές υπηρεσίες, κατείχαν σημαντικά μυστικά διαφόρων τελειοποιημένων μεθόδων πλύσης εγκεφάλου και ελέγχου του ανθρώπινου ψυχισμού, που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα ορθόδοξα μέσα.

Το αποτέλεσμα αυτό οφειλόταν σε πειράματα στα οποία αναζητήθηκαν τρόποι ριζικής αλλαγής της συμπεριφοράς του ατόμου, προκειμένου π.χ. πράκτορες του εχθρού που συλλαμβάνονται, να ενεργούν πράξεις αντίθετες με τις εντολές του ανωτέρου τους, να μην μπορούν να κρύψουν τίποτα στην ανάκριση και μετά να μη θυμούνται καν ότι ανακρίθηκαν.

Το όλο σχέδιο περιλάμβανε τον εξ αποστάσεως θάνατο, έλεγχο των εγκεφαλικών κυμάτων, την πρόκληση τεχνητής αμνησίας, τον πλήρη μυϊκό και ψυχικό έλεγχο, την πρόκληση υποσυνείδητων εντολών (τύπου: «πέσε από το παράθυρο, γιατί έχει πάρει φωτιά το δωμάτιο σου», με αποτέλεσμα να φαίνετε αυτοκτονία η πτώση) ελεγχόμενων εξουθενωτικών πονοκεφάλων, αδυναμία σταθερού βαδίσματος κι άλλων ενοχλημάτων, και την παραγωγή τροφίμων, που ενώ έχουν φυσική γεύση, να προκαλούν σύγχυση, ταραχή, φόβο.

Το σχέδιο πήρε διάφορα ονόματα διαδοχικά, όπως σχέδιο Γαλάζιο Πουλί (Bluebird), Αγκινάρα (Artichoke), MK DELTA και τέλος MK ULTRA. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι οι πρόεδροι Των ΗΠΑ που εξετέλεσαν τη θητεία τους κατά τη διάρκεια του σχεδίου MK ULTRA, είχαν πλήρη άγνοια της ύπαρξής του. Αργότερα ο ναύαρχος Τέρνερ, καταθέτοντας στις 4-8-77 σε επιτροπή της Γερουσίας, υποστήριξε, ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να επαναλάβει η USA παρόμοια πειράματα! Να αναφέρουμε ότι σε περιπτώσεις απαγωγών από «εξωγήινους» οι μάρτυρες μετά από ύπνωση, θυμούνται την μεταφορά τους στα «εξωγήινα σκάφοι» με στρατιωτικά καμιόνια …

Ο Δρ. Χοσέ Ντελγκάντο (που εργαζόταν γιο λογαριασμό του Ναυτικού των ΗΠΑ σε παρόμοια πειράματα ελέγχου της συμπεριφοράς) υπογράμμισε πως για πρώτη φορά επιτυγχάνεται η «άνευ καλωδίων» διεξαγωγή του πειράματος αυτού.
Από ένα «Λάιφ» του1963 φαίνετε πως το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών των ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στους βασικούς υποστηρικτές των πειραμάτων του Ντελγκάντο, και χρηματοδότησε την κατασκευή του Ηλεκτρονικού Διεγέρτη του Εγκεφάλου (ESB).

27 Οκτωβρίου1973. 0 Δρ. Ρος Ειντι κι οι συνεργάτες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Αντζελες, υποστηρίζουν ότι πολύ ασθενικά πεδία ηλεκτρικών συσκευών που παράγονται από μηχανές, μπορούν να επιδράσουν στους εγκεφάλους μας και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας.
Κι ο δρ. Ειντι προσθέτει ωμά κάτι το συγκλονιστικό:
«Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, θέτουν σαφώς το ζήτημα κατά πόσον έχουμε στη διάθεσή μας ένα μέσο που να μεταβάλει τη συμπεριφορά του ανθρώπου».

Πειράματα φαίνεται να δείχνουν πως η τεχνολογία των μικροκυμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη μεθόδων αλλοίωσης της χημικής λειτουργίας του εγκεφάλου (κι επομένως της συμπεριφοράς) χωρίς φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση.

Το Περιοδικό MCIENS στο τεύχος του Σεπτεμβρίου196, αναφέρει πως οι Ντέιβιντ Τόμσονκαι και Τζακ Γουόρνττου πανεπιστημίου Σασκάτσιουαν (Καναδάς) και Τρέντον (Νιου Τζέρσεί) αντίστοιχα, ανακάλυψαν πως τα «δυναμικά πεδία των ανθρώπων» νιώθουν αμέσως το φόβο, την επιθετικότητα, τον πανικό ή τη φιλική διάθεση ενός άλλου ατόμου.

Για ν’ αποδείξει τη Θεωρία ο Τόμσον κατασκεύασε ένα πομπό που έστελνε «κύματα άγχους» δηλαδή ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σαν εκείνο ενός εξαιρετικά αγχωτικού ατόμου. Οι άνθρωποι αντέδρασαν πολύ έντονα σ αυτό. Αναφέρει πως θα μπορούσε ν’ αδειάσει ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, βάζοντας σε λειτουργία τον πομπό.

Το σχέδιο περιλάμβανε τη χορήγηση ναρκωτικών όσο και ψυχεδελικών ουσιών σε ανθρώπινα πειραματόζωα για τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το 1966. Η CIA νοίκιαζε στο Σαν Φρανζίσκο πολυτελή διαμερίσματα διακοσμημένα σαν οίκους ανοχής κι εφοδιασμένα με ψεύτικους «διπλούς» καθρέφτες, κάμερες και μικρόφωνο. Ο στόχος των επιχειρήσεων ήταν να καταφέρουν να δίνουν ναρκωτικά στους ανύποπτους πελάτες. Τα αποτελέσματα καταγράφονταν πίσω απ τους καθρέφτες ενώ οι ανύποπτοι επισκέπτες των «οίκων» δοκίμαζαν χωρίς κανένα έλεγχο τις πιο επικίνδυνες ουσίες στις πιο επικίνδυνες δοσολογίες. Φαίνεται πως Πειράματα με χημικές ουσίες είχαν γίνει και σε Αμερικανούς στρατιώτες και στο Βιετνάμ.

Προγράμματα Τύπου MK ULTRA δεν ανήκαν μόνο στις ΗΠΑ. Απλώς σ’ αυτά δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα, εξαιτίας του συστήματος πληροφόρησης αυτής της χώρας. Αντίθετα σε άλλες χώρες υπάρχει έντονη μυστικότητα. Η παραψυχολογία (που δεν έχει σχέση με την ψυχολογία παρά μόνο ηχητικά) έχει πάψει πια να είναι μια παρεξηγημένη εκκεντρική ασχολία κι έχει γίνει η επιστημονική μελέτη ανεξήγητων φαινομένων όπως η τηλεπάθεια, η τηλεκίνηση κ.λπ., με ονομασίες όπως ESP, PSI κ.λπ. πολλά αμερικανικά πανεπιστήμια διαθέτουν και αντίστοιχη έδρα.Ελέγχοντας την ανθρώπινη συνείδηση
Πόσο παράλογο ακούγεται κάτι τέτοιο; Ας παραθέσω εδώ τα λόγια του δόκτορα Jose Delgado, όταν δίδασκε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Γέηλ, μερικές δεκαετίες πριν:

«Ο φυσικός έλεγχος πολλών εγκεφαλικών λειτουργιών είναι γεγονός αποδεδειγμένο… Είναι ακόμη πιθανό να δημιουργεί και να καθορίζει προθέσεις, τρόπο σκέψης και οπτικές εμπειρίες.
Με ηλεκτρική διέγερση συγκεκριμένων τμημάτων του εγκεφάλου, μπορούν να υποκινηθούν εξεγέρσεις κατόπιν εντολών από ραδιοπομπό, μπορεί να εκδηλωθεί ή να υποχωρήσει η εχθρότητα, να τροποποιηθεί η κοινωνική ιεραρχία, να αλλάξει η σεξουαλική συμπεριφορά και είναι επίσης δυνατόν να επηρεαστούν με ένα σύστημα τηλεχειρισμού οι διαδικασίες της μνήμης των συναισθημάτων και της σκέψης».

Πολλά πειράματα έχουν γίνει από μυστικές υπηρεσίες και σε διάφορα κοινωνικά στρώματα όσο αφορά τον έλεγχο του υποσυνείδητου. Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστή η εφαρμογή υποσυνείδητων μηνυμάτων που προβάλλονται με εικόνες ή ήχους ή και τα δυο μαζί. «Λεπτά» ηχητικά μηνύματα περνάνε σε ηχητικές διαφημίσεις που τα συλλαμβάνει το υποσυνείδητο και πράττει το συνειδητό σαν κάτι φυσιολογικό.
Εναλλαγές εικόνων ή ορισμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Η άσκηση του ελέγχου ήταν δυνατή κατά τη δεκαετία του 1950 και, αναμφίβολα, πολύ πιο πριν. Σήμερα, χάρη στις μυστικές επιστημονικές έρευνες, υπάρχει δυνατότητα να ασκηθεί μαζικός νοητικός έλεγχος. Οι επιστήμονές έχουν τελειοποιήσει τη χρήση παλμών μικροκυμάτων που μεταφέρουν οδηγίες και εντολές, με τα οποία μπορούν να ελέγχουν μεμονωμένα άτομα ή τη συλλογική συμπεριφορά.

Η εξέλιξη των μικροτσίπ σήμερα έχει εξελιχτεί στα βιολογικά και στα ηλεκτρονικά. Τα ηλεκτρονικά με χρήση της νανοτεχνολογίας, έχουν συρρικνωθεί στο μέγεθος λιγότερο τον 3 χιλιοστών του μέτρου, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την συλλογή ενέργειας που την αποκτά με την ανάλλαγη της θερμοκρασίας του ανθρωπίνου σώματος, μέσα στον 24 κύκλο.

Το κυριότερο γνώρισμα που έχουν, είναι η παρακολούθηση των συχνοτήτων του ανθρωπίνου εγκεφάλου με συνέπεια να γνωρίζει ο παρατηρητής τις προθέσεις του «αντικειμένου». Γνωρίζοντας ότι η δραστηριοποίηση διαφορετικών σημείων του ανθρώπινου εγκεφάλου, εκπέμπει και διαφορετικά μήκη κύματος και γνωρίζοντας κλινικά τη σημασία κάθε κύματος, γνωρίσουμε στη ουσία την συμπεριφορά του «αντικειμένου».

Οι επιστήμονες που εργάζονται σε μυστικά προγράμματα έχουν τελειοποιήσει ένα ηλεκτρόδιο, το οποίο μπορεί να λαμβάνει και να μεταβιβάζει σήματα, να προκαλεί ψευδαισθήσεις, οράματα και να ασκεί πλήρη φυσικό έλεγχο στο σώμα ενός ατόμου.

Το άτομο που παρουσιάζει σε ικανοποιητικό βαθμό αμνησία μετά από ύπνωση, ανταποκρίνεται εξίσου καλά και στις παροτρύνσεις να θυμάται γεγονότα τα οποία δεν έχουν συμβεί στη πραγματικότητα. Όταν επανέλθει στην κατάσταση εγρήγορσης, δεν θα είναι σε θέση να επαναφέρει στη μνήμη του τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια της ύπνωσης ,και αντί γι αυτά, θα επαναφέρει όσα του έχουν υποβληθεί.

Αν μη τι άλλο το φαινόμενο αυτό (μερική αμνησία) είναι πιο προσιτό από την ολική αμνησία ίσως επειδή εκμηδενίζει την υποκειμενική αίσθηση ενός κενού χώρου στη μνήμη. Η κατασκευή ψεύτικων αναμνήσεων, γίνεται πλέον εφικτή.

Σύμφωνα με ερευνητές του είδους, η χρήση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας δεν περιορίζεται μόνο στα «ερευνητικά» κέντρα, αλλά εξυπηρετεί άψογα και τους στρατιωτικούς σκοπούς. Για σκοπιμότητες νοητικού ελέγχου και τη δημιουργία αποτελεσματικότερων οπλικών συστημάτων, παράγονται και απελευθερώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο κύματα ηλεκτρομαγνητικών παλμών.

Τη μερίδα του λέοντος στις δραστηριότητες αυτές, κατέχει το Δίκτυο Omega, που έχει σταθμούς στη Νορβηγία, Αργεντινή, Χαβάη, Ιαπωνία, Λιβερία, Νήσο Λα Ρεϋνιόν (ανατολικά της Μαδαγασκάρης), Αυστραλία και, φυσικά, στις περιοχές που εκπέμπουν στα πλαίσια των δοκιμών των πυρηνικών τους όπλων, χαμηλής συχνότητας εδαφικά κύματα. Τα κύματα αυτά προκαλούν ασθένειες στους ανθρώπους που ζουν στις γύρω περιοχές και επίσης επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο της Γης.

Το Δίκτυο Omega αποτελεί μόνο μία από τις πηγές της συνολικής εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων για λόγους εξοπλισμού και ελέγχου. Όλα αυτά ευθύνονται για την τεράστια αύξηση του καρκίνου και του καταρράκτη των ματιών. Όλα τα δημιουργημένα από τον άνθρωπο, ηλεκτρομαγνητικά πεδία —ασχέτως των συχνοτήτων τους— έχουν τις ίδιες βιολογικές συνέπειες.

Οι συνέπειες αυτές, οι οποίες διαταράσσουν τις φυσιολογικές λειτουργίες είναι οι ακόλουθες:
«Συνέπειες στα αναπτυσσόμενα κύτταρα, όπως είναι η αύξηση τον ρυθμού διαίρεσης των καρκινικών κυττάρων και η αύξηση της συχνότητας εμφάνισης ορισμένων καρκίνων. Επίσης, οι αναπτυξιακές ανωμαλίες στα έμβρυα, οι νευροχημικές διαταραχές, οι διαταραχές συμπεριφοράς και η νοητική σύγχυση που μπορεί να οδηγήσουν στην αυτοκτονία, Οι μεταβολές στους βιολογικούς κύκλους, η εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος και οι αλλαγές στην ικανότητα εκμάθησης.
Ανθρωποειδή & Γενετικά εργαστήρια
experiments hybridΤα αποτελέσματα των πειραμάτων που είχαν κάνει σε ανθρώπους οι Ναζί (γιατροί) ήταν απόρρητα και ανεκτίμητα για την μετά πολεμική εποχή, πειράματα που δεν θα τολμούσαν ποτέ να γίνουν σε ανθρώπους, οι Ναζί επιστήμονες τα είχαν εφαρμόσει!
Έχοντας αντιληφθεί τους ορίζοντες των «εφαρμογών», κάποιοι συνέχισαν, και εξέλιξαν κρυφά προγράμματα τροποποίησης ανθρώπων, σε εργαστήρια σε τρίτες χώρες.

Τα πειράματα συμπεριλάμβαναν γενετική διασταύρωσης ανθρώπων και ζώων αλλά και ανθρώπων και φυτών, (ένα πείραμα που γινόταν με διασταύρωση ανθρώπου και καλαμποκιού σταμάτησε απότομα λόγο της φρικαλεότητας που ακολούθησε).

Πειράματα όπως το Σάιμποργκ (Κυβερνητικός Οργανισμός) είναι στόχος ενός Προγράμματος πού εκτελείται με συμβόλαιο της NASA.

Με τη χρησιμοποίηση χημικών «τροποποιητών εγκεφάλου» και της χειρουργικής, μερικοί μελλοντικοί αστροναύτες θα μεταμορφώνονται κατά το ήμισυ σε ρομπότ. Αλλά, ορισμένοι γιατροί και επιστήμονες ανάμεσα στους οποίους και ό Δρ Τόμπυ Φρήντμαν, της North American Ανiation, εναντιώνονται σοβαρά σ’ αυτό το απίστευτο σχέδιο.

Αυτή η χειρουργική επέμβαση, λέει Δρ Φρήντμαν, θα δημιουργούσε ένα αλλόκοτο πλάσμα πού εκτελεί την αποστολή του στο διάστημα, ανταλλάσσοντας όλα του τα φυσιολογικά συστήματα με ηλεκτρονικά. Ένα πλάσμα με το στόμα κλειστό και τα πνευμόνια άχρηστα, πού τα απόβλητα τού σώματός του θα ανακυκλώνονταν μέσα απ αυτό το ίδιο. Οι νεκρές δίοδοι θα είχαν εν μέρει αποκοπεί και όλα του τα συναισθήματα θα είχαν ξεριζωθεί. Θα άλλαζε τόσο απίστευτα! Ποτέ πια δεν θα μπορούσε να ξαναγυρίσει στο ανθρώπινο γένος.

Τέτοιοι αστροναύτες «κλειστού κυκλώματος» θα αποτελούσαν το ζευγάρωμα τού ανθρώπου με τη μηχανή. Την καρδιά καθώς και τα περισσότερα από τα άλλα κύρια όργανά τους, θα τα αντικαθιστούσαν τεχνητά όργανα. Δεν θα χρειάζονταν τροφή ή νερό, γιατί θα είχαν ενσωματωμένους προμηθευτές ενέργειας.

Στο τέλος μπορεί να είχαν και τεχνητούς εγκεφάλους. Ο Σόιμποργκ, το απαθές ημιρομπότ, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μακρινά ταξίδια, πού ίσως να μην αντέξει ένας φυσιολογικός αστροναύτης. Στη θέση του Σάιμποργκ, Ο δρ Φρήντμαν και οι συνεργάτες του, πρότειναν τον Ορtιmαν, έναν υπεράνθρωπο πού θα τον δημιουργούσαν, επιταχύνοντας τις λειτουργίες του.

Η εξωτερική του εμφάνιση, θα ήταν φυσιολογική, εξηγεί ο Δρ Φρήντμαν. Θα έχει όμως προσαρμοστεί στις ανάγκες οξυγόνου που έχει ένας Σέρπα των Ιμαλαΐων και στην αντοχή στη θερμότητα, που έχει ένας αναστενάρης. Θα χρειάζεται λιγότερη τροφή κι από έναν ερημίτη, θα μπορεί να διανύσει ένα μίλι σε τρία λεπτά, ενώ με το μυαλό του λύνει αισθητήρια προβλήματα. Ο κλονισμός σήμερα παράλληλα με την γενετική (παρέμβαση στα DNA) ανοίγει μονοπάτια που είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Όλα αυτά τα «θεωρητικά» σχέδια της δεκαετίας του 60-70, μας προβληματίζουν στο αν πράγματι έχουν σταματήσει τα προγράμματα «βελτίωσης» ανθρώπων ή ότι δεν έχουν δημιουργηθεί ανθρωποειδή πλάσματα για εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες εργασίες.

huforc.gr
Το είδαμε στο «ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;»

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 12/18/2014 09:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πειράματα MK DELTA- MK ULTRA και διαχείριση πληθυσμών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες