ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Π. Ψωμιάδης: " Με μεγαλοστομίες και λεονταρισμούς δεν πάμε πουθενά. "

Μετά τη συγκέντρωση και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας και σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έξι μήνες μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου προσπαθήσαμε να επιχειρήσουμε μια ψύχραιμη προσέγγιση του εκλογικού αποτελέσματος, στο μέτρο πάντα που μας επέτρεψαν οι ...
αλχημείες που διέσυραν και ευτέλισαν την εκλογική διαδικασία.

Οι μόλις 19 ψήφοι στις χώρες - μέλη της Ε.Ε. από τους Έλληνες ομογενείς και η μόλις μία ψήφος που πήρα στη Γερμανία, συνιστούν -κατά την ταπεινή μου άποψη- τρανό παράδειγμα του μεγάλου μαγειρέματος που έγινε με σκοπό την κονιορτοποίηση της Ένωσης για την Πατρίδα προς όφελος των μεγάλων –λεγόμενων- κομμάτων.

Ακόμη όμως και έτσι, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη δυναμική μας στη βόρεια Ελλάδα. Η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων απ’ όλα τα εκλογικά τμήματα απέδειξε ότι συγκέντρωσα το 2,7% της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων, φτάνοντας ένα βήμα από το κατώφλι του 3%. Έδωσα μαζί με τους συνεργάτες μου έναν ωραίο και έντιμο αγώνα κόντρα στην πόλωση, κόντρα στην εσωστρέφεια, κόντρα σε ένα σύστημα που προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί στην εξουσία.

Περίπου 30.000 συμπατριώτες μας, το 50% δηλαδή των ψηφοφόρων της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό με εμπιστεύτηκαν, αναγνωρίζοντας την πολιτική μου πρόταση και την ανάγκη παρουσίας ισχυρών, αδέσμευτων, πατριωτικών φωνών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο πόλεμος που δέχτηκε το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης και ο απόλυτος αποκλεισμός από τα μεγάλα ΜΜΕ ανέδειξαν την πραγματικότητα, πως το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ενόχλησε και τρόμαξε. Παραμένω σταθερός σε ότι είπα προεκλογικά.

Δικαιώνομαι καθημερινά, βλέποντας σήμερα να μιλούν όλοι για την ανάγκη επανένωσης της κεντροδεξιάς, κάτω όμως από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Εγωισμοί δεν χωρούν πλέον μπροστά στην ανάγκη σωτηρίας της χώρας. Οι πολιτικές ηγεσίες είναι υποχρεωμένες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προτάξουν, έστω και τώρα, το εθνικό συμφέρον. Με μεγαλοστομίες και λαϊκίστικους λεονταρισμούς δεν πάμε πουθενά. Υπευθυνότητα, σοβαρότητα, καθαρές κουβέντες. Αυτά έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 12/03/2014 10:58:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π. Ψωμιάδης: " Με μεγαλοστομίες και λεονταρισμούς δεν πάμε πουθενά. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες