ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Σχόλια στο άρθρο του Α. Γεωργιάδη: Γιατί ψήφισα "ΟΧΙ" στην τροπολογία για τον Ρωμανό.

Γράφει ο Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης.
Χθες η Βουλή ομοφώνως ψήφισε την αλλαγή του Νόμου χορηγήσεως εκπαιδευτικών αδειών των Φυλακισμένων, για να πειστεί ο κ. Νίκος Ρωμανός να σταματήσει την απεργία πείνας την οποία είχε ξεκινήσει. Ομοφώνως; Όχι! 
(αλήθεια;)

Τρεις βουλευτές -τουλάχιστον- ο Θάνος Πλεύρης, ο Γιάννης Καράμπελας (για τον οποίον δεν έγινε ευρύτερα γνωστό) και εγώ, ψηφίσαμε Όχι!  
(δηλαδή ψεύδεται υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, που λέει ότι...
ψηφίστηκε ομόφωνα;)

Οφείλω λοιπόν μία δημόσια εξήγηση, του γιατί αποφάσισα τουλάχιστον εγώ, «να χαλάσω» αυτήν την «γιορτινή» ατμόσφαιρα εθνικής συνεννοήσεως που ζήσαμε χθες. 
(βεβαιώθηκαν οι πάντες, ότι δεν θέλεις εθνικές συννενοήσεις με υποταγμένους στην Αριστερά, πολιτικούς...ακόμη και με τον Βορίδη...)
Και για λόγους Αρχής, αλλά και για λόγους ουσίας λοιπόν καταψήφισα μία τροπολογία που -μακάρι να βγω ψεύτης- στο μέλλον θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε διάφορα επίπεδα.
(Συμφωνώ, εδώ έχεις απόλυτο δίκαιο...)

Λόγος Πρώτος: Το Κράτος δεν εκβιάζεται! (και όμως εκβιάστηκε και υπέκυψε και μάλιστα σε ποιόν...)
Η τροπολογία, ακόμη και αν κάποιος θα δεχόταν ότι είναι ορθή, ήρθε σε εντελώς λάθος χρόνο και για λάθος λόγο. Εάν το Κράτος επιθυμούσε πράγματι να αλλάξει τον σχετικό νόμο, θα έπρεπε αυτό να το πράξει σε ουδέτερο πολιτικά χρόνο και όχι υπό καθεστώς διαπραγματεύσεως και εκβιασμού του από έναν καταδικασθέντα ποινικό για ληστεία Τραπέζης, εγκληματία.
(έλα όμως που εκτός από τα καλάσνικοφ, τις μολότοφ και τις ληστείες, αγαπάει και τα γράμματα, το παιδί...)

Το βασικό επιχείρημα της άλλης πλευράς ήταν: «αν πέθαινε το παιδί αυτό, θα καιγόταν ο τόπος».  
(ενώ οι πλέον των 6.000 δυστυχισμένων αυτόχειρων, που τους μετράς κι' 'ολας, τσιμέντο να γίνουν...)
Το επιχείρημα αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα για το Κράτος.  
(ποιό Κράτος...) 
  Δηλαδή το Κράτος, το οποίο για να είναι τέτοιο, δεν μοιράζεται την εξουσία του με κανέναν, φοβήθηκε τις αντιδράσεις των οργανωμένων Ταξιαρχιών των Αντιεξουσιαστών και των Τρομοκρατών.
(μήπως και κάποιων που περπατούσαν άφοβα ανάμεσα στα ΜΑΤ;)

Όμως όπως σοφά λέει ο Περικλής στον Θουκυδίδη, όταν κάνεις μία υποχώρηση, σε κάποιον που αμφισβητεί την δύναμή σου, υπό το καθεστώς της απειλής του πολέμου, απλώς αναβάλλεις τα γεγονότα και τα κάνεις χειρότερα, καθώς ο φόβος σου θα εκληφθεί ως αδυναμία.
(ακριβώς αυτό που κάνει και η Τουρκία με την Ελλάδα και όλοι κάνετε την πάπια...)

Λόγος Δεύτερος: Διότι είναι Παράνομη
Το Διοικητικό Δίκαιο, απαγορεύει την Φωτογραφική Διάταξη Νόμου.
(έλα καλέ... τότε τί να πούμε για τον νόμο που φυλάκισε την μισή Χρυσή Αυγή...) 
Αυτό είναι θεμελιώδες, διότι σε αντίθετη περίπτωση ο εκάστοτε Κυβερνήτης θα μπορούσε να μεταβληθεί σε Τύραννο που θα αξιοποιούσε την εξουσία του για να λύνει προσωπικά ζητήματα.  
(όπως π.χ. ο Σαμαράς, που έδωσε τηλεφωνική εντολή στον Ντογιάκο για τους τρεις της Χρυσής Αυγής λέγοντας "γ@μήστε" τους...)

Εδώ βέβαια ως Φύλλο Συκής θα ισχυριζόταν κάποιος, ότι η διάταξη αυτή είναι γενική και αφορά και σε άλλους και όχι μόνον στον κ. Ρωμανό, όμως αυτός ο ισχυρισμός δεν θα άντεχε σε κανέναν λογικό έλεγχο περισσότερο από λίγα λεπτά.
(δηλαδή κατηγορείς τον Αθανασίου για απόλυτα φωτογραφική διάταξη;) 
 Η χθεσινή διαπραγμάτευση με τον Σύριζα ώστε να αλλάξει η διατύπωσή της και να είναι η τελική μορφή της αρεστή στον κ. Ρωμανό, έτσι ώστε να την δεχθεί και να λήξει την απεργία πείνας, δίνει την απάντηση.
 (δηλαδή, έχετε κρυφές συναλλαγές με τον Τσίπρα και μετά κατηγορείτε τον Καμμένο;) 
Η διάταξη αυτή, ασχέτως εάν από αυτήν θα ωφεληθούν και άλλοι, ήρθε, διαμορφώθηκε και ψηφίστηκε για ένα πρόσωπο.
(πολύ σωστά Άδωνι...)

Λόγος Τρίτος: Διότι ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου
(τους Ασκούς, θέλεις να πεις...) 
Αν αύριο ένας 20χρονος στον οποίο έχει χρεωθεί ένα μεγάλο πχ φορολογικό πρόστιμο ή εάν δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ ή έχει κτίσει ένα αυθαίρετο σπίτι και πάει η Πολεοδομία να του το γκρεμίσει κ.λ.π., εάν λοιπόν ένας τέτοιος πολίτης ή και μεγαλύτερης ηλικίας, ξεκινήσει απεργία πείνας και ζητήσει αλλαγή του σχετικού νόμου που τον αφορά, εκεί με ποιο ηθικό δικαίωμα πλέον το Κράτος θα αντισταθεί;
Επειδή δεν θα τον υποστηρίξουν τα ΜΜΕ; Και αν το κάνουν; Επειδή δεν θα βγουν οι Αντιεξουσιαστές-τρομοκράτες, να κάψουν λεωφορεία και να βάλουν βόμβες; Σε μία τέτοια περίπτωση λοιπόν θα τον αφήναμε να πεθάνει;
(βέβαια, όπως και τόσους άλλους απελπισμένους, που τους οδηγήσατε στην αυτοκτονία...) 
 Εκεί δεν θα μετρήσει η αξία της ανθρώπινης ζωής;
(ευαίσθητε Άδωνι...) 
Πάμε όμως και στους λόγους ουσίας, τους ειδικούς λόγους δηλ, που αφορούν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Απίστευτη Υποκρισία
Ξαφνικά ο Νίκος Ρωμανός, άρχισε να προβάλλεται από όλα τα ΜΜΕ
(αριστερά και δεξιά, άρα κι' αλλη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ...) σχεδόν, ως ένα Πρότυπο νέου, που ήθελε δήθεν να σπουδάσει. Ώρες εκπομπών και ομιλιών στη Βουλή για την αξία της ανθρώπινης ζωής, την οποία δήθεν προσωποποιούσε ο συγκεκριμένος νέος.
Ξεχάσαμε ότι ο νέος αυτός έκανε όσα έκανε και το κυριότερο, ότι δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια.
(ούτε οι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για όσα έκαναν, τουναντίον, επαίρονται για τις πράξεις τους, άρα χειρότεροι κι' από τον Ρωμανό...)

Ο νόμος ως ίσχυε ήταν σοφός.
(;)
Η εκπαιδευτική άδεια δεν δινόταν αυτομάτως,  
(εκτός αν "λάδωνες" κάποιον αρμόδιο που τις ενέκρινε...) αλλά ως ένα είδος επιβραβεύσεως ενός καταδίκου
(στην περίπτωση αυτή και υποδίκου, δηλ. ακόμη πιο δύσκολο) για την πραγματική του θέληση να αλλάξει και να επανενταχθεί ομαλά στο Κοινωνικό Σύνολο.
(όπως π.χ. οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, που παίρνουν άδειες, άλλοτε για να αλλάξουν ... πελατολόγιο και άλλοτε για να μην ξαναγυρίσουν...) 

Φυσικά, επειδή το Σωφρονιστικό μας Σύστημα είναι τέτοιο και όχι αμιγώς τιμωρητικό, πρέπει να έχει μηχανισμούς επιβραβεύσεως της καλής συμπεριφοράς και της ειλικρινούς μεταμέλειας. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση, μπορεί κάποιος στα σοβαρά να υποστηρίξει κάτι τέτοιο; Και αν ακόμη το ισχυριζόταν μέχρι την χθεσινή ανακοίνωση Νίκης κατά του Κράτους, του κ. Ρωμανού, ασφαλώς θα του έφυγε και η παραμικρή αμφιβολία.
Ιδιαιτέρως το σημείο στο οποίο ευχαριστεί «Όλους τους συντρόφους του», που του «συμπαραστάθηκαν με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ», δηλ. και με τις μολότοφ και με τους εμπρησμούς και με τις βόμβες κ.λ.π. αυτά έγραψε χθες, αν δεν το έχετε καταλάβει, αποδεικνύει γιατί κανένα κανονικό Κράτος, δεν θα του έδινε ποτέ άδεια.
 (Άδωνι αγανάκτησες... απορώ πως δεν πήρες κανένα καλάσνικοφ, να την "πέσεις" στον Αθανασίου... )

Όμως οφείλω να του αναγνωρίσω δημοσίως, ειλικρίνεια. Ο ίδιος ποτέ δεν πούλησε και πουθενά το παραμύθι που μας σέρβιραν τα ΜΜΕ. Σε όλα του τα κείμενα υπερασπίζεται τις ιδέες του και δηλώνει ευθαρσώς ότι θέλει να κερδίσει την Ελευθερία του από το κακό Κράτος, για να βρεθεί και πάλι στους δρόμους του αγώνα και να κάνει ακριβώς τα ίδια.
Για τις Σπουδές του και γενικά τα Πανεπιστήμια, μόλις πριν από λίγες μέρες, δημοσίως δήλωσε ότι: «Τα Πανεπιστήμια δεν τον ενδιαφέρουν διότι είναι μέσα Καταστολής του Κράτους και αυτά». Γι' αυτό άλλωστε η χθεσινή του ανακοίνωση δεν έχει ούτε μία λέξη για τις Σπουδές του.
Οι Σπουδές του είναι παντελώς αδιάφορες, η δραπέτευση τον ενδιαφέρει και το λέει καθαρά, αυτό του το αναγνωρίζω.
(αν πιστεύεις ότι ο Αθανασίου δεν το γνωρίζει, πλανάσαι πλάνην οικτράν...) 

Αναρωτιέμαι μετά την χθεσινή νομοθεσία, όταν θα πάρει άδεια και θα πάρει αναπόφευκτα άδεια, όταν θα δραπετεύσει (το βραχιολάκι καθόλου δεν θα είναι χρήσιμο στο Κράτος μέσα σε ένα Πανεπιστήμιο. Σιγά μην τολμήσει η Αστυνομία να μπει στο ΤΕΙ όταν θα βγάλει το βραχιολάκι για να τον συλλάβει..απλά θα το βγάλει
(άρα βγαίνει το βραχιολάκι και ο Αθανασίου μας "παραμυθιάζει ότι δεν βγαίνει...) 
και θα μας το δείχνουν και στο indymedia ως λάφυρο), τότε αναρωτιέμαι ποιος θα έχει στα αλήθεια την ευθύνη για ό,τι κάνει; όχι πάντως ο ίδιος...
(αυτά πες τα του Σαμαρά, του Αθανασίου και των λοιπών βουλευτών που ψήφισαν την σχετική αλλαγή νόμου και όχι μόνον, διότι ψήφισαν μαζί σου και μνημονιακές διατάξεις, που οδήγησαν στην αυτοκτονία πάνω από 6.000 Έλληνες, νεοφιλόσοφε Άδωνι...)

Όλα αυτά τα ρεπορτάζ για την ανθρώπινη ζωή κ.λ.π., όλοι ξέρουμε ότι είναι βαθύτατα ψεύτικα.
(είναι ρεπορτάζ από συνεργαζόμενα ΜΜΕ με την συγκυβέρνηση και την Αριστερά) 
Αν υποθετικά ένας Χρυσαυγίτης
(ώπα...) αρχίσει αύριο Απεργία Πείνας για να παίρνει άδειες, θα υπάρξει η ανάλογη αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ;
Μην κοροϊδευόμαστε, εδώ επαναλήφθηκε για πολλοστή φορά η πραγματική αιτία των δεινών αυτού του τόπου, η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς! Υποχωρήσαμε, διότι ήταν ένα πρόσωπο που προσέφερε στην Αριστερά άλλο ένα «θύμα» για να μας τρομάζει.
(μου φαίνεται, ή μιλάς σαν χρυσαυγίτης;) 
Όμως σας μιλώ ειλικρινά, αν δεν σπάσουμε, αν δεν πολεμήσουμε με θάρρος, αν δεν αντισταθούμε σε αυτή την ιδεολογική ηγεμονία, όλα τα άλλα για τα οποία συζητούμε δεν έχουν καμία σημασία... Είμαστε η μοναδική Χώρα στην ΕΕ, που αυτομάτως οι ιδιωτικοποιήσεις θεωρούνται ξεπούλημα (ακόμη και από τους ιδεολογικά υποταγμένους στην Αριστερά δεξιούς).

Είμαστε η μόνη Χώρα στον Κόσμο που η αξιολόγηση στο Δημόσιο θεωρείται Χούντα, και που όσοι την αρνούνται είναι «ήρωες». Είμαστε η μόνη Χώρα στην ΕΕ που επιτρέπουμε να καίνε τις πόλεις μας και τα Πανεπιστήμιά μας και αν η Αστυνομία επέμβει κατηγορούμε την Αστυνομία. Είμαστε η μόνη Χώρα στην Κόσμο, που η τήρηση των Νόμων θεωρείται στέρηση της Ελευθερίας των Πολιτών κλπ κλπ κλπ.
(ε, τώρα πλέον βεβαιωθήκαμε... για να μιλάς έτσι, είσαι χρυσαυγίτης...)

Αυτή η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς, έχει φέρει τον τόπο μας, έναν αληθινά ευλογημένο τόπο, στα χάλια που έχει σήμερα.
(πες μας, από πού αρχίζει και πού τελειώνει η Αριστερά και πρόσεξε πού θα τοποθετήσεις το ΠΑΣΟΚ...) 
Οι Μεταρρυθμίσεις που έφερε η χρεωκοπία μας δια του Μνημονίου, ακριβώς εκεί στόχευαν, να σπάσουν αυτές τις στρεβλώσεις
(και όχι για να χρεωκοπήσουν την Ελλάδα και τον λαό της;) 
Δεν μπορέσαμε όμως να τις κάνουμε όπως έπρεπε, γιατί; Από τον φόβο της Αριστεράς.
(δηλαδή βρε Άδωνι, ο Σαμαράς ήλπιζε και σε ψήφους της Αριστεράς;) 

Αντί π.χ. να πάμε γρήγορα να μεταρρυθμίσουμε το Δημόσιο και να κόψουμε δαπάνες και το πλεονάζον προσωπικό από εκεί, φορτώσαμε το Δημόσιο και την επιβίωση του, δια των Φόρων στον Ιδιωτικό Τομέα. Γιατί; Διότι φοβόμαστε την Αριστερά.
(πω, πω, πω, φόβος και τρόμος η Αριστερά, πώς το κατάφερες αυτό, βρε Τσίπρα;) 
Αν έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ του να κλείσουμε ΑΕΙ και ΤΕΙ ή Νοσοκομεία που δεν χρειαζόμαστε, ή να αυξήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, αμέσως χωρίς δισταγμό θα κάνουμε το δεύτερο! Γιατί; Διότι στο πρώτο θα έχουμε όλη την Αριστερά απέναντί μας και αυτό δεν το αντέχουμε.
(άρα όντως, ή περιμένατε αριστερούς ψήφους, ή φοβάστε το "κάψιμο" των καταστημάτων, όπως π.χ. του δικού σου...)

Όμως η Χώρα μας πρέπει να αλλάξει, αξίζει στον Τόπο μας και στον Λαό μας να την αλλάξουμε και να την κάνουμε σπουδαία όπως και της αξίζει.
(μην στεναχωριέσαι, σε λίγο θα έχουμε εκλογές, οπότε...) 
Δεν θα το καταφέρουμε όμως, όταν βάζουμε το Κράτος μας να εκβιάζεται.
(σωστά, ας αρχίσουμε από τους ξένους δανειστές και την Μέρκελ...) 
Η απάντηση στην πραγματικότητα που ζούμε και που καθημερινά μεταξύ μας λέμε: «δεν έχουμε Κράτος»
(και όντως έτσι είναι...), δεν είναι να το κάνουμε ακόμη χειρότερο, υποχωρώντας αλλά να το φτιάξουμε, κάνοντάς το, ένα πραγματικό Κράτος!
Οι Ρωμαίοι που έδωσαν το Παγκόσμιο Πρότυπο, του πώς οργανώνονται τα Κράτη, έδειχναν τον δρόμο και για την περίπτωση Ρωμανού: DURA LEX SED LEX (σκληρός Νόμος αλλά Νόμος).
(εσείς όμως, οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όταν μιλάει ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος, μπαταρίες DURACELL έχετε στα χέρια και τα παλαμάκια πάνε σύννεφο...)

Χρωστώ και μία τελευταία απάντηση σε όλους εκείνους τους υποκριτές, που δήθεν νοιάζονται περισσότερο από μένα και με όσους από εσάς συμφωνούν με όσα έγραψα, για την ανθρώπινη ζωή.
Ξέρουμε όλοι πότε δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος από τον Κορκονέα, δεν είναι έτσι; 06 Δεκ 2008,
(μπα, μην το λες, μόνο οι αναρχικοί και οι αριστεροί φίλοι του Ρωμανού, το θυμούνται...) μήπως τώρα μπορείτε να θυμηθείτε π.χ. πότε δολοφονήθηκε ο Θάνος Αξαρλιάν από τους Τρομοκράτες; ξέχασα γι'αυτόν δεν γίνονται πορείες, δεν καίγονται καταστήματα, δεν γίνονται καταλήψεις, η δική του ζωή δεν μετράει, βλέπετε αυτός δεν πέθανε από σφαίρα αστυνομικού, αλλά από έναν τρομοκράτη της Άκρας Αριστεράς, ο οποίος όπως μάθαμε πολύ αργότερα, βιαζόταν και πάτησε το κουμπί, χωρίς να προσέξει, διότι τον περίμενε η μαμά του για να πάνε διακοπές...
Μήπως ξέρετε την ημερομηνία που έκαψαν ζωντανούς τους υπαλλήλους της Marfin;
Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές.
(ουαί, Άδωνι χρυσαυγίτη υποκριτή, που πρόδοσες τα "πιστεύω" σου και συντάχθηκες πολιτικά, με αυτούς που τώρα κατηγορείς...)

Άδωνις Γεωργιάδης

Τα σχόλια με κόκκινα γράμματα:
Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 12/12/2014 12:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σχόλια στο άρθρο του Α. Γεωργιάδη: Γιατί ψήφισα "ΟΧΙ" στην τροπολογία για τον Ρωμανό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες