ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “Ένωση αγροτών”: " Σχετικά με την πληρωμή της εξισωτικής του 2014."

Σχετικά με την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης του έτους 2014 και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι σήμερα καταβλήθηκαν ποσά σε 53956 δικαιούχους σε όλη την χώρα .

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για ενημέρωση των δικαιούχων παραγωγών, κάνουμε γνωστό τα ...
παρακάτω :
Μετά από πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε με την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης του έτους 2013 με πρωτοβουλία του Συν/σμού μας πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι Δήμοι του Νομού μας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή κατανομή των βοσκοτόπων προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι στο μέγιστο δυνατό ποσοστό.

Πράγματι κατά την σύνταξη και την υποβολή των αιτήσεων ο Συν/σμός μας κατένημε τους βοσκοτόπους με τον άριστο τρόπο κάτι το οποίο έγινε παραδεκτό και από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Δυστυχώς όμως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποφάσισε να εφαρμόσει πανελλαδική τεχνική λύση κατανομής των βοσκοτόπων προκειμένου να καλυφθούν πρώτα τα δικαιώματα της ενιαίας ενίσχυσης σε όλη την χώρα και κατά δεύτερο λόγο η εξισωτική αποζημίωση με αποτέλεσμα να αλλάξουν όλοι οι βοσκότοποι και να δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ από 07/01/2015 οι δικαιούχοι της εξισωτικής αποζημίωσης 2014 που παρουσιάστηκαν προβλήματα στην πληρωμή του ή δεν ήταν πλήρη τα δικαιολογητικά τους θα μπορούν να προσκομίσουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά ώστε να συμπεριληφθούν στην επόμενη πληρωμή για την εξισωτική αποζημίωση 2014 η οποία θα γίνει και θα αφορά την εξόφληση του υπολοίπου για όσους έχουν λάβει προκαταβολή, όσο και αυτούς οι οποίοι θα προσκομίσουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά τα οποία θα τους ζητηθούν .

Τέλος διευκρινίζει η ανακοίνωση ότι η επόμενη πληρωμή θα γίνει ορθά και με δίκαιο τρόπο και θα διορθωθούν τα τυχόν σφάλματα στην κατανομή των βοσκοτόπων που έγινε στα πλαίσια της ενιαίας ενίσχυσης, διαδικασία που ξεκινάει και αυτή από 7-1-2015 και θα ολοκληρωθεί τέλος Ιανουαρίου.

Επομένως τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή της τεχνικής λύσης κατά την πανελλαδική κατανομή των βοσκοτόπων δεν οφείλονται στην σύνταξη των αιτήσεων από τον Συνεταιρισμό μας και βέβαια χωρίς να έχουμε εικόνα για τον τρόπο της εφαρμογής της τεχνικής λύσης μέχρι σήμερα.

Για τον Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/08/2015 08:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for " Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “Ένωση αγροτών”: " Σχετικά με την πληρωμή της εξισωτικής του 2014." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες