ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Α. Αλεξάκης: " Ας ξανακάνουμε τα πιστεύω μας πράξη. "

Η απόφαση μου να παραιτηθώ από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, το οποίο στήριξα με συνέπεια επί πολλά έτη, ανταποκρινόμενος πάντα στις αρχές και τις αξίες της 3ης Σεπτέμβρη, δεν ήταν εύκολη.

Η διαδρομή μου στο πέρασμα του χρόνου, είχε διακυμάνσεις. Έζησα χαρές και πικρές, νίκες και ήττες, ικανοποίηση, δικαίωση προσπαθειών - απογοητεύσεις και συγκρούσεις.
Υπήρξαν στιγμές, κατά τις οποίες η στάση ζωής, οι αξίες και οι...
αρχές μου συγκρούσθηκαν, με τις πολιτικές κατευθύνσεις του πολιτικού μου χώρου.

Υπήρξαν στιγμές που σκόνταψα, έπεσα και ξανασηκώθηκα. Πήρα κουράγιο, άντεξα και συνέχισα, γιατί θεωρούσα καθήκον μου, την υπεράσπιση των αρχών μας και των αξιών μας.

Υπήρξαν στιγμές απαξίωσης της ιστορίας μας στις οποίες εναντιώθηκα, οραματιζόμενος μια κοινωνία δίκαιη και δημοκρατική.

Δεν μετανιώνω για αυτή μου την διαδρομή και πορεία. Το ΠΑΣΟΚ, όμως, έπαψε δυστυχώς να αποτελεί μήτρα παραγωγής γόνιμης πολιτικής. Δεν είμαστε δογματικοί, γιατί το ενδιαφέρον μας, η στάσης μας και η επιλογή μας, πρέπει να διακρίνεται από πολιτική ουσία και περιεχόμενο. Ήρθε η ώρα, να ξεκαθαρίσουμε, τι υπηρετούμε και τι αντιπαλεύουμε.

Ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει.

Θα είμαι παρών στην νέα προσπάθεια διαμόρφωσης μίας ισχυρής δημοκρατικής πολιτείας. Σε μία νέα πορεία για τον τόπο, συνεχίζοντας τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται σε τέλμα μέσα από της γραμμές του «Κινήματος Δημοκρατων Σοσιαλιστών».

Θα αγωνιστώ για να εκφράσουμε ξανά τις κοινωνικές ομάδες των μη προνομιούχων Ελλήνων. Θα αγωνιστώ για τον πολίτη συμμέτοχο στην μεγάλη προσπάθεια της χώρας για ουσιαστικές αλλαγές.

Απευθύνω κάλεσμα, προς όλους τους Κερκυραίους, προοδευτικούς πολίτες που θέλουν να μιλήσουν, να αγωνιστούν και να δουλέψουν, για την απελευθερωμένη «Μεταπελατειακή Ελλάδα». Τους καλώ να πάρουν μέρος στις ανοιχτές συμμετοχικές διαδικασίες του Κινήματος των ∆ημοκρατών Σοσιαλιστών.

Ας ξανακάνουμε τα πιστεύω μας πράξη.

Ας ξαναπιστέψουμε στις αξίες της Δημοκρατίας και του Ανθρωπισμού.

Π ά μ ε !Αλεξάκης Αλέξανδρος - Πρώην Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας

Κέρκυρα 4/01/2015


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 1/12/2015 07:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Α. Αλεξάκης: " Ας ξανακάνουμε τα πιστεύω μας πράξη. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες