ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Αλέξης Τσίπρας : “Αρχή, άνδρα δείκνυσι” *...

* “Η εξουσία δείχνει την ποιότητα του άνδρα”.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης .
Στο κυβερνητικό πιλοτήριο της Χώρας, από προχθές, βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Ένας νέος άνδρας, αδοκίμαστος στη θέση του κυβερνήτη της Χώρας.
Στο πρόσωπό του (και στο κόμμα του οποίου ηγείται) έχει ασκηθεί από πολλούς (και από εμένα) σκληρή κριτική, που θα αποδειχθεί αν ήταν...
λανθασμένη ή όχι.

Αυτό που τώρα προέχει, για το καλό της Ελληνικής κοινωνίας, είναι ο Τσίπρας και το κόμμα του, να αποδειχθούν άξια εθνική ηγεσία στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που δημιουργείται από την τραγική οικονομική δυσπραγία της Χώρας, σε συνδυασμό με τις μεγάλες διεθνείς ανακατατάξεις που αυτή τη στιγμή λαμβάνουν χώρα στο διεθνές πεδίο, όπου, η μονοπολική “παγκοσμιοποίηση” (με σημαιοφόρο τις ΗΠΑ) αμφισβητείται από τη Ρωσσία (υποστηριζόμενη από την Κίνα και τους “BRICS”).

Σε μία τέτοια ιστορική “στιγμή”, είναι αδιανόητο οι αποφάσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον της Χώρας, να λαμβάνονται από άλλους (όπως μέχρι χθές λαμβάνονταν από τους “δανειστές” της) και όχι από τον κυρίαρχο Λαό της, που θα πρέπει να γνωρίζει την Αλήθεια, ώστε να αποφασίζει σωστά.

Αυτό και μόνο αν κάνει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποδειχθεί άξιος των περιστάσεων και της ιστορίας, στην πιο ιστορική Χώρα του κόσμου, σε μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της πορείας της μέσα στην ιστορία....

Η πρώτη αντίδραση, σχετικά, τόσο με την αλλαγή της σχέσης υποτέλειας της Χώρας μέχρι την εξόφληση του Δ.Χρέους, όσο και σχετικά με την απόφαση της ΕΕ (χωρίς να ερωτηθεί η Ελλάδα) για την επιβολή “κυρώσεων” προς τη Ρωσσία, καταγράφεται ως άκρως θετική προς την επανάκτηση της (χαμένης) εθνικής αξιοπρέπειας της Χώρας μας.

Ο κάθε Ευρωπαίος που θα αμφισβητήσει το δικαίωμα της Ελλάδας να μιλά όρθια και να έχει άποψη και θέση στη διαμόρφωση της κοινής Ευρωπαϊκής πολιτικής, θα πρέπει να λαμβάνει την στερεότυπη απάντηση:
“ Με αυτά που έχει προσφέρει η Ελλάδα, επί αιώνες, για τον εκπολιτισμό τής Ευρώπης, αλλά και με τη συμμετοχή της στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο (και το αντάρτικο) εναντίον του φασισμού, κανένας δεν δικαιούται να την υποτιμά”.

Αυτή τη στάση περιμέναμε, πάντα, από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Ο Τσίπρας έδειξε , ήδη, ότι την έχει.
Ας την κρατήσει και να μη φοβηθεί κανέναν.
Ο Έλληνας, με αναπτερωμένο φιλότιμο, είναι μία φυσική δύναμη, ακατανίκητη, που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια!...
Το έχει δείξει πολλές φορές στην ιστορική πορεία του.

Είναι η σειρά του Αλέξη Τσίπρα, τώρα που κυβερνά, να δείξει αν έχει την ποιότητα εκείνη που κάνει ένα έθνος να εγερθεί και να μεγαλουργήσει.

Οι Έλληνες, το μπορούμε.
Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένας εκφραστής αυτής της δυνατότητας μας.....

Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, αυτός να είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδειχθεί ο Δούρειος Ίππος που θα γκρεμίσει τα τείχη της Ολιγαρχίας για να στηθεί (στον τόπο που τη γέννησε) η πραγματική Δημοκρατία!...


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/29/2015 08:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Αλέξης Τσίπρας : “Αρχή, άνδρα δείκνυσι” *..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες