ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Σεβαστοί Κύριοι & Κυρίες Δικαστές, της ανώτατης δικαιοσύνης,
 Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει, «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης».

Κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, τη νύχτα των εκλογών, οι αρμόδιοι πολιτικοί-υπηρεσιακοί παράγοντες, θα προβούν σε ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω της εταιρείας των...
ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο τύπος, και το διαδίκτυο γράφει, «Σε Εβραϊκά Σιωνιστικά χέρια έπεσε η SINGULAR LOGIC – εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΥΠ.ΕΣ. που ανακοινώνει και υπολογίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, και καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, με σκοπό να νοθεύσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού!
Όσοι πολιτικοί αρνηθούν υποταγή, απλώς δολοφονούνται.

Το «Θεόπνευστον» γένος, έχει προσφέρει το Σιωνισμό & τη Ν.Τ.Π., ανθρωποθυσίες αιώνων, (Βλέπε Παλαιά Διαθήκη), και άλλες συμφορές στην ανθρωπότητα.
  Όσον αφορά το χρέος της Ελλάδος, αρκεί μία πολιτική απόφαση των ηγετών της Ε.Ε. για να το διαγράψουν, αλλά δεν τους αφήνει ο Σιωνιστής παγκόσμιος Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τα δικά του συμφέροντα. (Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, Γεωενέργεια, Γεωοικονομία, κ.λ.π.).

Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει, «Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους του Θεού". Βλέπετε οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι έχουν ιστορική παράδοση, και ιστορικές καταβολές στις δολοφονίες.

Τα κόμματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι τα ποτάμια, και τα δύο κόμματα του ΓΑΠ & του Μπένι!
Ο Σαμαράς είναι με τους Γερμανούς Σιωνιστές, και ο Τσίπρας με τους Αμερικανούς Σιωνιστές, (βλέπε Τρεμόπουλους, Σάρα, Ρεβέκκα, Ραχήλ, Χάνα, Χίλαρυ, και όλα τα ονόματα της Π.Διαθήκ.

Γιαυτό σήμερα μας βομβαρδίζουν με τις ψεύτικες αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, για να μας έχουν ψυχολογικά ενημερωμένους για τα νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ αφελές κοινό.

Οι Δημοσκοπήσεις είναι έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ελληνικέ Λαέ, κατοχύρωσε τα πολιτικά σου δικαιώματα, μην αφήσεις τους Μεγιστάνες Παντοκράτορες να σου τα κλέψουν!
Γιαυτό οι δοσμένοι πολιτικοί διεξάγουν άθλιο προεκλογικό αγώνα, γεμάτο κινδυνολογία, και με φραγή στα Εθνικά μας θέματα.

Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με τα γεγονότα της Γαλλίας, που ορισμένοι εδώ αχυράνθρωποι (πολιτικοί & Ιεράρχες), θέλουν να οικοδομήσουν ΤΕΜΕΝΟΣ στους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, (εν τω μέσω των Αρχαίων Αθηνών), ώστε οι Ισλαμιστές να αποκεφαλίζουν πιο εύκολα τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς.
(Αρχιερείς εξέλθετε, ενδεδυμένοι με τις Αυτοκρατορικές στολές)!

Ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών δεν έχει ακόμη επισκευασθεί, και οι κοκορόμυαλοι Αρχιερείς χτίζουν ΤΕΜΕΝΟΣ, μαζί με τους αχυράνθρωπους πολιτικούς. ( Εξέλθετε Αρχιερείς, να σας θαυμάσουμε)!

Οι πολιτικοί-κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας,- προσφέρουν Ελληνική υπηκοότητα στους αιμοδιψείς Ισλαμιστές, και ονομάζουν αυτούς «πρόσφυγες», (τους δολοφόνους Τζιχαντιστές,) ώστε να έχουν όλα τα αγαθά και ευεργετήματα του Διεθνούς Δικαίου, για να μας σφάζουν ευκολότερον.

Ήρθαν εδώ σαν εχθροί εισβολείς, και εμείς οι αφελείς και επιπόλαιοι, τους παρέχουμε στοργή, αντί να υπερασπιστούμε τη πατρίδα!
Ανοιχτές οι πύλες της Ελλάδος λένε οι προδότες πολιτικοί.
Εφαρμόζουν την πολυ-πολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα όπως διετάχθησαν από το Σιωνιστή παγκόσμιο Δικτάτορα μεγάλο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Οι πολιτικοί έγιναν πλούσιοι με τις Σιωνιστικές ΜΚΟ που χρηματοδοτούσαν από τα δημόσια ταμεία!
Τόσο ανεγκέφαλοι είναι οι πολιτικοί μας......

Πρέπει οι Γάλλοι, αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι, να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκληματιών.
Ποίοι κρύβονται πίσω στα παρασκήνια;
Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές είναι τα εκτελεστικά όργανα, ποίοι όμως κρύβονται πίσω από τέτοιες τρομοκρατικές αθλιότητες και πράξεις;
Ποίοι τους χρηματοδοτούν;
Ποίοι τους εξοπλίζουν;
Οι εκλογές είναι σκηνοθετημένα σενάρια εκλογών, για να πιστέψει ο Ελληνικός Λαός, ότι πρόκειται για τη πραγματική βούλησή του. Στη πραγματικότητα πρόκειται για παρωδία εκλογών, αφού η παγκόσμια Δικτατορία τελικά θα εκλέξει αυτούς τους πολιτικούς που θα υλοποιούν τις ανθελληνικές αποφάσεις των.

«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ».

Απευθυνόμενος στο πρόεδρο της Ν.Τ.Π. κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ του λέω, «ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ».

Κύριοι Δικαστές,
Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.
Πρέπει να επέμβετε πριν είναι αργά.

Σε ΕΣΑΣ την ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , έχει τις ελπίδες του ο Ελληνικός Λαός.
Αλλοίμονο αν διαψευσθεί.

Επί τούτοις διατελώ,

Με ΣεβασμόΑντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος, Αρθρογράφος Διαδικτύου.
 E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Υ.Γ. Για να μην μας θεωρούν αφελείς και υποσαχάριους λαούς, οι κ.κ. Κοσμοκράτορες.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 1/13/2015 03:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες