ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Εκτός των οργάνων διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο Δήμος Σουλίου.

Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Σουλίου που στην εδαφική του περιφέρεια βρίσκεται ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου εκτός των οργάνων διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.
Νόμιμο μεν, ηθικό όμως;

Την Τρίτη 30/12/2014 συνήλθε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Β΄ Διαχειριστικής Ενότητας (ΦΟΔΣΑ) στην ...
Παραμυθιά με την προεδρία της Δημάρχου της έδρας, Σταυρούλας Μπραΐμη - Μπότση, όπως ο νόμος ορίζει πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου - αντιπροέδρου και εκτελεστικής επιτροπής.

Από τις εκλογές προέκυψαν:
Πρόεδρος: Αντώνης Νάστας (Δήμαρχος Πάργας)
Αντιπρόεδρος: Στυλιανή Βαρτελάτου (Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας)

Εκτελεστική Επιτροπή:
Μέλος: Αντώνης Νάστας (Δήμαρχος Πάργας)
Μέλος: Ιωσήφ Σίσκας (Αντιδήμαρχος Πάργας)
Μέλος: Λώλης Ηλίας (Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας)
Αναπληρωματικό μέλος: Δημήτριος Παππάς (Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας)

Οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας του Δήμου Πρέβεζας ομόφωνα είχαν δηλώσει στήριξη στην υποψηφιότητα της Δημάρχου Σουλίου για την προεδρία του ΦΟΔΣΑ κυρίως για λόγους ηθικής και δεοντολογίας (αμεσότητα, εγγύτητα στα προβλήματα λειτουργίας του ΧΥΤΑ) και δεύτερον εξαιτίας του γεγονότος ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη με την πλειοψηφία του Δήμου Σουλίου κάτι που φάνηκε και από την κοινή συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΠΕΔ Ηπείρου.

Απορίας άξιο λοιπόν το αποτέλεσμα των εκλογών.
_ Παρασκηνιακές συμφωνίες;
_ Συμφέροντα;

Οι ψηφοφορίες έδειξαν ξεκάθαρα τον... "Εφιάλτη"
Οι λογικές αυτές προσβάλλουν το ήθος και την αξιοπρέπεια που πρέπει να χαρακτηρίζουν τα πολιτικά πρόσωπα. Καταδικάστηκαν και θα καταδικάζονται.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ.

Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση - Δήμαρχος Σουλίου
Φράγκος Θωμάς - Αντιδήμαρχος Δήμου Σουλίου
Κατσιπανέλης Δημήτριος - Δημ. Σύμβουλος Δ.Πρέβεζας
Ροπόκης Ευάγγελος - Δημ. Σύμβουλος Δ. Πρέβεζας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/08/2015 08:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Εκτός των οργάνων διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο Δήμος Σουλίου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες