ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ενώσεις τεχνικών ραδιοφωνίας - τηλεόρασης: "Όσο οι εργοδότες θα σπέρνουν ανέμους, θα θερίζουν απ’ όλους μας θύελλες."

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR για να αυξήσει τα έσοδά του.

 Ο Πάνος Κυριακόπουλος Διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, παραμονή πρωτοχρονιάς απέστειλε στην ένωσή μας αγωγή σε πρώην και νυν προέδρους και γενικούς γραμματείς του σωματείου, μας καθώς και στον πρόεδρο και γ. γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ για απεργίες που έγιναν κατά τα έτη 2011 και μετά.
Ήταν τόσο βιαστικοί που μία αγωγή στρέφεται εναντίον ανθρώπου που...
δεν βρίσκεται πια στην ζωή.
ΞΕΠΕΣΜΟΣ !

Πρόκειται για τον Τάσο Αβράτογλου που λίγους μήνες μετά το χουντικό κλείσιμο της ΕΡΤ από την συγκυβέρνηση απεβίωσε. Μια απώλεια που προσμετράται στους 18 εργαζόμενους που έχουν χάσει τη ζωή τους μετά το λουκέτο στην κρατική τηλεόραση.

Ο κύριος αυτός λοιπόν που απαιτεί το ποσό αυτό από την Ένωσή μας, γνήσιος εκφραστής του φονταμενταλιστικού νεοφιλελευθερισμού, υπεύθυνος για το κλείσιμο του παραρτήματος της Θεσσαλονίκης που πέταξε στην ανεργία δεκάδες συναδέλφους μας, είναι ο ίδιος που βρίσκεται δίπλα στον υπ. Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια σαν σύμβουλός του σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας που δεν έχει μέχρι σήμερα επίσημα διαψεύσει. Είναι ο ίδιος που συμμετείχε σε διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της τρόικα σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων, είναι ο Πρόεδρος της ΕΙΤΗΣΕΕ και Διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος συμμετέχει στις συσκέψεις του σταθμού για την ενημέρωση του έλληνα πολίτη. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι νόμιμο αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό. Ενημερώνουμε όλους και τον ίδιο ότι καμία αγωγή δεν θα μας σταματήσει να προκηρύσσουμε απεργίες και να κρίνουμε ό,τι είναι απαραίτητα καλό για την ζωή και το μέλλον του επαγγέλματος και των συναδέλφων μας. Να ενημερώσουμε επίσης ότι η Ένωση σαν οντότητα αλλά και τα μέλη της ξεχωριστά, δεν έχουν κατηγορηθεί ούτε για διασπάθηση δημοσίου χρήματος ούτε για μη νόμιμες και αδιαφανείς διαδικασίες.

Εναντίον μας έχουν ασκηθεί μόνο αγωγές από εργοδοτικές οργανώσεις.
Και ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

ΥΓ.
Και μιας κι έρχονται εκλογές ,μην ξεχνάμε τον πρώην υπουργό και ελπίζουμε και πρώην βουλευτή Πάνο Παναγιωτόπουλο καθώς και την δικομματική κυβέρνηση, που μέσα σε μια νύχτα μας μετέτρεψαν σε ανειδίκευτους εργάτες. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην επόμενη βουλή. Κάντε και μια εξίσωση με τα εξής δεδομένα: Πάνος Παναγιωτόπουλος Υπουργός Πολιτισμού και συνοδοιπόρος του στην ΟΝΝΕΔ και φίλος του Πάνου Κυριακόπουλου κατά δήλωσή του, Πάνος Κυριακόπουλος πρόεδρος της ΕΙΤΗΣΕΕ και φίλος του Πάνου Παναγιωτόπουλου συν κατάργηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Κ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (Ε.Τ.Ε.Ρ.)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (Ε.Τ.Ε.Ρ.Μ-Θ)


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 1/13/2015 03:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ενώσεις τεχνικών ραδιοφωνίας - τηλεόρασης: "Όσο οι εργοδότες θα σπέρνουν ανέμους, θα θερίζουν απ’ όλους μας θύελλες.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες