ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Αλαλούμ στις εκλογές του ΦΟΔΣΑ...

  Η πολιτική αλητεία διέπρεψε  στις εκλογές του ΦΟΔΣΑ.

Από το "Βήμα" της Πρέβεζας.
Την Τρίτη 30/12/2014 συνήλθε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Β’ Διαχειριστικής Ενότητας (ΧΥΤΑ Καρβουναρίου) στην Παραμυθιά και με την προεδρία της Δημάρχου της έδρας, κ. Σταυρούλας Μπραΐμη-Μπότση όπως ο νόμος ορίζει, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, Αντιπροέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής.

Στο Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ συμμετέχουν ...
δύο παρατάξεις.
Η πρώτη παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ είχε την πλειοψηφία με πέντε άτομα την Σταυρούλα Μπραΐμη δήμαρχο Σουλίου, τον Θωμά Φράγκο αντιδήμαρχο από το δήμο Σουλίου, τη Στυλιανή Βαρτελάτου (αντιδήμαρχο), τον Δημήτρη Κατσιπανέλη και τον Ευάγγελο Ροπόκη (δημοτικοί σύμβουλοι) από το δήμο Πρέβεζας.

Η Δεύτερη παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία αποτελείται από τέσσερα άτομα, τον Αντώνη Νάστα δήμαρχο Πάργας, τον Ιωσήφ Σίσκα αντιδήμαρχο Πάργας, τον Ηλία Λώλη αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας και τον Δημήτρη Παππά από το δήμο Πρέβεζας.

Η παράταξη του δημάρχου Πρέβεζας και με εντολή του, είχε συμφωνήσει να στηρίξει τη δήμαρχο Σουλίου για πρόεδρο του φορέα για τα πρώτα δυόμιση χρόνια με αντιπρόεδρο από το δήμο Πρέβεζας, ενώ στην εκτελεστική επιτροπή που είναι τριμελής θα ήταν η δήμαρχος Σουλίου και δυο εκπρόσωποι από το δήμο Πρέβεζας.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι του δήμου Πρέβεζας πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. συναντήθηκαν με την κα Μπραΐμη και τον αντιδήμαρχο της και συμφώνησαν όλοι στην στήριξη της Δημάρχου για πρόεδρο χωρίς καμμία ένσταση ή αμφιβολία. Συμφωνία για τον αντιπρόεδρο δεν έγινε αφού και οι δύο εκπρόσωποι από το δήμο Πρέβεζας ήθελαν την πρώτη θητεία.
Για να λυθεί το πρόβλημα ο κ. Ροπόκης πρότεινε ψηφοφορία μεταξύ των μελών της παράταξης αλλά και κλήρωση κάτι που ενώ ο Κατσιπανέλης δέχθηκε, η Βαρτελάτου απέρριψε και ζήτησε να πάει στην ψηφοφορία όλου του Δ.Σ. το θέμα του Αντιπροέδρου.

Στη συνεδρίαση έθεσαν υποψηφιότητα για την προεδρία η δήμαρχος Σουλίου κα Μπραΐμη και ο δήμαρχος Πάργας κος Νάστας.

Στην πρώτη ψηφοφορία έλαβαν και οι δύο από 4 ψήφους και υπήρχε ένα ασταύρωτο ψηφοδέλτιο. Στη δεύτερη ψηφοφορία ο κ Νάστας πήρε 5 ψήφους και εκλέχθηκε πρόεδρος και η κα Μπραΐμη 4.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Μπραΐμη, Φράγκος, Κατσιπανέλης και Ροπόκης ψήφισαν σχεδόν φανερά γιατί είδαν μεταξύ τους το σταυρό προτίμησης για τη δήμαρχο Σουλίου.

Που πήγαν οι ψήφοι της παράταξης του κ. Νάστα όταν ο υποψήφιος του, αντιδήμαρχος Πάργας, Ιωσήφ Σίσκας στην ψηφοφορία για αντιπρόεδρο δεν πήρε ούτε τη δική του ψήφο οεοοο;

Για να μην νομίζουν ότι μας και σας δουλεύουν…

Μετά το ξεπούλημα που έγινε στην εκλογή του προέδρου του ΦΟΣΔΑ θα έπρεπε στην εκλογή του Αντιπροέδρου που ακολουθούσε να γίνει η αποκάλυψη του ξεπουλήματος.

Στην αρχή της διαδικασίας για εκλογή αντιπροέδρου κανένας δεν έθετε υποψηφιότητα και προτάθηκε από τον κ. Νάστα στον κ. Κατσιπανέλη να θέσει υποψηφιότητα, ο οποίος απάντησε ότι δεν θα είναι υποψήφιος αν δεν υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα.

Τότε έθεσε υποψηφιότητα από την παράταξη του κ. Νάστα ο κ. Σίσκας και όπως ήταν αναμενόμενο η κ. Βαρτελάτου.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε έλαβαν η Βαρτελάτου 5 ψήφους, ο Κατσιπανέλης 3 και υπήρχε ένα λευκό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Σίσκας (αντιδήμαρχος Πάργας) της παράταξης του κ. Νάστα δεν πήρε καμμία ψήφο.

Από ότι μάθαμε η ψηφοφορία για τον αντιδήμαρχο ήταν καλά σχεδιασμένη (από τα 4 μέλη της παράταξης της κας Μπραΐμη που έμειναν Φράγκος-Κατσιπανέλης-Ροπόκης) για να ξεμπροστιασθεί η κα Βαρτελάτου.
Έτσι αποφάσισαν να θέσει υποψηφιότητα ο κ. Κατσιπανέλης ο οποίος δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να εκλεγεί αντιπρόεδρος, αφού δεν εκλέχθηκε η κα Μπραΐμη πρόεδρος, έβαλε όμως για να αποκαλυφθεί η συνεργασία Βαρτελάτου-Νάστα.

Αν δεν ήταν η υποψηφιότητα Κατσιπανέλη και η Βαρτελάτου έπαιρνε 5 ψήφους και υπήρχαν 4 ασταύρωτα θα υπήρχε ισχυρισμός ότι την ψήφισε η παράταξη της και τα 4 ασταύρωτα ήταν της παράταξης του Νάστα που δεν ήθελαν τον αντιδήμαρχο Πάργας.

Υπήρχε όμως και ένα αγκάθι που θα έπρεπε να ξεπεραστεί με κάποιο έξυπνο τρόπο, ο Δημήτρης Παππάς, ο οποίος επειδή έχει μια φιλία με τον Δημήτρη Κατσιπανέλη ήταν απρόβλεπτος στο τι θα ψηφίσει και έτσι ζητήθηκε από τον κ. Ροπόκη να ψηφίσει λευκό.
Έτσι φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι 4 της παράταξης του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν τον κ. Κατσιπανέλη που πήρε 3 ψήφους και έριξαν και ένα λευκό και η παράταξη της ΝΔ σύσσωμη ψήφισε την κ. Βαρτελάτου που πήρε 5 ψήφους, όσους φυσικά και ο κ. Νάστας για πρόεδρος (ο κ. Σίσκας της παράταξης του κ. Νάστα δεν πήρε ούτε ένα ψήφο, δεν ψήφισε δηλαδή τον εαυτό του).
Μέσα σε αυτούς που ψήφισαν την αντιπρόεδρο και ο κ. Παππάς στρατιώτης της παράταξης της ΝΔ, άσχετα αν είναι λίγο μπερδεμένος και λέει άλλα για άλλα.

Στη συνέχεια στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν:
Μέλη: Χωρίς εκλογές δικαιωματικά σαν πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ο Αντώνης Νάστας (Δήμαρχος Πάργας), και με εκλογές ο Ιωσήφ Σίσκας (Αντιδήμαρχος Πάργας) και ο Ηλίας Λώλης (Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας) Αναπληρωματικό μέλος: ο Δημήτριος Παππάς (Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας). Οι οποίες ήταν και οι μόνες υποψηφιότητες…

Η πολιτική αλητεία στην Πρέβεζα αποδείχθηκε τελικά ότι έχει ονοματεπώνυμο και ξεπούλησε κατά πρώτον τον Δήμαρχο Πρέβεζας και μια ολόκληρη παράταξη και τον εξέθεσε απένανι στη Δήμαρχο Σουλίου, κα Σταυρούλα Μπραΐμη.

Η παράταξη του δημάρχου Πρέβεζας, οφείλει να ζητήσει συγνώμη στη Δήμαρχο Σουλίου αλλά και να δώσει ένα μήνυμα στους πολίτες του δήμου Πρέβεζας, ότι δεν ανεχθεί φαινόμενα πολιτικής αλητείας.

Καλό θα είναι ο δήμαρχος Πρέβεζας να ενημερώσει τον πρόεδρο, την Κεντρική επιτροπή και τα περιφερειακά όργανα του Πασοκ, κάτι βέβαια που είναι αναμενόμενο να κάνει και η δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση για την στάση της κ. Βαρτελάτου η οποία ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές στο νομό Πρέβεζας.

Θα μου πείτε να μην την τιμήσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται, θα είναι αδικία…

ΒΗΜΑ της Πρέβεζας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/08/2015 08:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Αλαλούμ στις εκλογές του ΦΟΔΣΑ..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες