ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Χρ. Γιαννάκενας: " Πάνω και πρώτα απ΄ όλα στην καρδιά μας η Ελλάδα. "

Νάμαστε και πάλι εδώ, η «κάλπη» καλεί τους «πολίτες» να εκφράσουν την «γνώμη τους» και να κάνουν την «επιλογή τους» για το ποιά Ελλάδα θέλουν !
Για τους Έλληνες, όπως και για τους περισσότερους ευρωπαίους το ερώτημα συνδέεται άμεσα  με το ερώτημα σε ποιόν θα ανήκει η πατρίδα μας;

Η σημερινή οικονομική κρίση που έχει φέρει την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα πανικού, δεν δικαιολογείται κάτω από φυσιολογικές...
συνθήκες.
Αυτός ο ευλογημένος τόπος, με όλα τα καλά της φύσεως, παραπαίει διότι απεμπόλησε τον θεμελιώδη ηθικό και ψυχικό ιστό του, που κρατούσε την κοινωνική ισορροπία και πρόοδο στον σωστό δρόμο, στον δρόμο της αρετής.

Η Πατρίδα μας, τα τελευταία 40 χρόνια έθρεψε πολιτικά φίδια και κοινωνικά σκουλήκια στον κόρφο της, τα οποία δηλητηρίασαν και κατασπάραξαν τα σωθικά του ευλογημένου τόπου που για χιλιετίες αποτελεί περιοδική φύτρα δημιουργίας και αναγεννήσεων για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε στην μεγάλη αδυναμία να αντιμετωπίσουμε την Γερμανική επέλαση η οποία προσπαθεί, μέσω «ευρωζώνης» να «ανακαταλάβει» τον ευρωπαϊκό Νότο που έχασε από την PAX AMERICANA το 1945.

Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό οι συγκυβερνήσεις, αλλά και οι «αντιπολιτεύσεις» της τελευταίας καίριας τριετίας, φάνηκαν ΑΝΙΚΑΝΕΣ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τον ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ. Αντιθέτως για να αντιμετωπίσουν τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ τους εστράφησαν ΛΗΣΤΡΙΚΑ επάνω του ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ τις όποιες οικονομίες ΜΑΣ, των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και των ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.

Την κρίσιμη αυτή τριετία, ο Ελληνικός λαός απώλεσε τον χρήσιμο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ του και ΕΚΦΡΑΣΤΗ των αυθεντικών εθνικών του ανησυχιών του, τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Εδώ φάνηκε η μεγάλη απουσία του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη, από την Βουλή. Η ύποπτη και ανήθικη επίθεση λεηλασίας του ΛΑ.Ο.Σ. από βουλευτές και στελέχη, φανέρωνε από την πρώτη στιγμή ότι υπήρχε σχέδιο για να μην είναι στην Βουλή ο Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος που ξέρει να λέει ΟΧΙ στην υπογραφή της δεύτερης δανειακής σύμβασης και να αποχωρεί από την κυβέρνηση, ο άνθρωπος που έχει πλέον στα χέρια του την γνώση των συναντήσεων πολιτικών (και όχι μόνο) με τον Χριστοφοράκο της Siemens και πολλά άλλα.

Η «βιντεό – ξεφτίλα Μπαλτάκου - Κασιδιάρη» απεκάλυψε και για τον πλέον άπιστο την ΑΝΗΘΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. από την Ν.Δ. προς χάριν και της Χρυσής Αυγής.

Το πρόσφατο «ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΛΑΣΠΗΣ» την στιγμή που ο ΛΑ.Ο.Σ. έδειχνε φανερή ανάκαμψη, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τον τρόμο που προκαλεί στην διαπλοκή, η είσοδος του ξανά στην βουλή.

Τον Γιώργο Καρατζαφέρη δεν τον θέλουν στην Βουλή, τα ανήθικα μεταπολιτευτικά λαμόγια, κοινώς απατεώνες, ψευτοπροοδευτικοί σχιζοφρενείς λάτρεις της σταλινικής τυραννίας και της καπιταλιστικής ασυδοσίας, που έβαλαν στόχο να λεηλατήσουν για τον εαυτό τους το ελληνικό κράτος, υπηρετώντας ΠΑΝΤΑ τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Αυτοί οι ΑΘΛΙΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ της ΚΑΚΗΣ ΩΡΑΣ, σήμερα προσπαθούν να ανασυνθέσουν και να διαιωνίσουν την σαπίλα τους, στήνοντας έναν «νέο» δικομματισμό που και τα δυο μέρη του είναι νεοταξικά παράγωγα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Εάν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, τότε πρέπει πρώτα να αγωνιστούμε εμείς οι Έλληνες για την χαμένη μας αξιοπρέπεια και τιμή. Πρέπει να προσδιορίσουμε το νέο εθνικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει, στην νέα αυτή παγκόσμια κατάσταση, με πίστη και δυναμισμό, και βασικό σκοπό την υπεράσπιση και συνέχεια του Ελληνισμού, πάντα στον δρόμο της αρετής.

Αγαπητοί φίλοι,
Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, απομονώσετε, όλους εκείνους που συνεχίζουν και τώρα να σας περιπαίζουν. Αναδείξετε στην εξουσία αυτούς που αγαπούν την Πατρίδα και οι οποίοι θα αγωνιστούν για το κοινό καλό, και όχι κομματόσκυλα και τυχοδιώκτες.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης μπορεί κατά καιρούς, για αρκετούς από εμάς, να έχει κάνει κάποιες ατυχείς επιλογές, και να μας πίκρανε, αυτό δεν αλλάζει το κυρίαρχο γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μόνος πατριώτης πολιτικός, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την «Κερκόπορτα» στο φρούριο του συστήματος και να εισβάλλει εντός εκφράζοντας τον εθνικό λόγο και τον αντίλογο στην παρακμή, αναδεικνύοντας αρκετά νέα στελέχη (κάποια τον πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο), αλλά και εθνική ατζέντα με αιχμή την λαθρομεταναστευτική εισβολή, τον ανθελληνισμό στην Παιδεία, την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας, την ληστρική οικονομική πολιτική των τροϊκανών πραιτοριανών, κ.α.

Τώρα επιβεβαιώθηκε η λύσσα, με την οποία η Τρόικα, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η διαπλοκή, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την μη-είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή και τώρα ξαναπροσπαθούν να μην έχουν τον ΛΑ.Ο.Σ. ρυθμιστή των εξελίξεων, διότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξε ότι έχει το θάρρος να πει ΟΧΙ και να αποχωρήσει ακόμα και από την Κυβέρνηση, εάν δει ότι κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία. Στις εκλογές του 2012, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τιμωρήθηκε σκληρά, από ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, αλλά στη πραγματικότητα περισσότερο τιμωρηθήκαμε ΕΜΕΙΣ, και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ.

Είναι λοιπόν διπλό μας χρέος να αγωνιστούμε με πείσμα ώστε να μην αφήσουμε πάλι, ανεξέλεγκτο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα να κυβερνήσει αυτήν την Πατρίδα. Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να είναι ο εθνικός ρυθμιστής, με όσους περισσότερους βουλευτές στην βουλή, με όσους περισσότερους Εθνικιστές βουλευτές.

Στις 25 Ιανουαρίου 2015, στην καθοριστική αυτή εκλογική μάχη, ας μας οδηγήσει η λογική τώρα και η πίστη, και όχι ο θυμός, του 2012. Την επόμενη ημέρα η Πατρίδα δεν πρέπει να μείνει ΑΠΡΟ¬ΣΤΑΤΕΥΤΗ ΣΤΗΝ «ΑΝΑΓΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ». Οι ΜΑΧΕΣ που έχουν να δοθούν στην βουλή για την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, μπορούν να δοθούν ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που βάζουν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ την βουλή, πώς ήταν με το ΛΑ.Ο.Σ. και πώς τα δυο τελευταία χρόνια ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.! ΘΕΛΟΥΜΕ μια «σκληρή και αντιδραστική» αλλά «ΑΚΑΡΠΗ» αντιπολίτευση ή μια «σταθερή πατριωτική και παρεμβατική» αντιπολίτευση που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ;;; Η «χαμένη ψήφος» αφορά τον εγκλωβισμό δυναμικών ψήφων σε άκαρπη κοινοβουλευτική παρουσία. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Η χρησιμότητα του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι αδιαμφισβήτητη και απαραίτητη. Αποτελεί την ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και το γεγονός ότι μπόρεσε μετά την «καταιγίδα» του 2012, να ξανά στήσει το κόμμα, όχι σε υπάρχοντες μικρό ή μεγαλό-αστέρες, αλλά σε μια αυθεντική λαϊκή βάση που δουλεύει πόρτα – πόρτα και έμεινε ΠΙΣΤΗ μαζί με όλους αυτούς που τώρα πρωτοήρθαν και έχουν πεισθεί για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ και που κατάφερε να φθάσει στο 2,8% στις Ευρωεκλογές του Μαϊου 2014.

Αγαπητοί φίλοι,
Θυμηθείτε πόσες φορές, στα 12 χρόνια που υπάρχει το ΛΑ.Ο.Σ., στην Ευρωβουλή ή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, υπερασπίστηκε την Πατρίδα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Θυμηθείτε ότι ποτέ δεν έδρασε με τρόπο που έβλαψε την Πατρίδα. Μπορεί μερικές φορές να τον θέλαμε πιο σκληρό ή πιο «ακραίο», αλλά πάντα ήταν τα χρόνια αυτά το εθνικό ανάχωμα στην κοινωνία.

Αγαπητοί φίλοι,
Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι είμαστε οι ενεργοί πατριώτες στην κοινωνία, δεν είμαστε αχάριστοι, ούτε δειλοί, ούτε συμφεροντολόγοι. Το ανάχωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ., είναι το δικό μας «ύψωμα» που πρέπει να κρατηθεί πάση θυσία, όσο και να βομβαρδίζεται, διότι εδώ επάνω κυματίζει η Γαλανόλευκη.

Στο δικό μας «ύψωμα», δεν θα κυματίσει ξένη σημαία, ούτε του Μεσοπολέμου, ούτε της σημερινής Νέας Τάξης.
Αυτό το εγγυάται η Ιστορία μας, την οποία εμείς καθημερινά σε ολόκληρη την Πατρίδα, την γράφουμε με τον αγώνα και την αγάπη μας για την Ελλάδα και τον Έλληνα.

ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ.

Του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
διευθυντή του «Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών – ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»
μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΛΑ.Ο.Σ.
υποψήφιου βουλευτή Α΄ΑΘΗΝΩΝ του ΛΑ.Ο.Σ.

Αιώνια Ελληνική Πίστη (Α.Ε.Π.)


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/14/2015 03:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Χρ. Γιαννάκενας: " Πάνω και πρώτα απ΄ όλα στην καρδιά μας η Ελλάδα. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες