ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Η ομιλία του Στέργιου Γιαννάκη στο Καναλάκι.

Από το Καναλάκι και την μεγαλειώδη συγκέντρωση της ΝΔ, ο υποψήφιος βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης στην ομιλία του ανέπτυξε τις θέσεις του για την ανάπτυξη του Νομού Πρέβεζας, δίνοντας το σύνθημα της νίκης της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή σας στην...
αποψινή μας συγκέντρωση, για τους αγώνες που δίνουμε μαζί, για τη στήριξή σας στην Νέα Δημοκρατία, για την εμπιστοσύνη σας στον Πρωθυπουργό μας, τον Αντώνη Σαμαρά.

Να είστε σίγουροι, ότι την Κυριακή το βράδυ στο Νομό μας, πρώτη δύναμη θα είναι η Νέα Δημοκρατία, θα είναι και πάλι η Παράταξή μας, όπως ήταν πάντα.
Και αυτό θα οφείλεται σε σάς, σε όλες και όλους σας, γιατί εσείς γνωρίζετε, ότι με την Ελλάδα δεν παίζουμε! Με το σήμερα και το αύριο, το δικό μας και των παιδιών μας δεν παίζουμε.
Εσείς ξέρετε, ότι την ώρα της ευθύνης προέχει το εθνικό συμφέρον, που το βάζουμε πάνω απ’ όλα.
Εσείς ξέρετε, ότι η χώρα δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε το 2012 μια Ελλάδα μπλεγμένη στα μνημόνια, μια Ελλάδα έτοιμη να καταρρεύσει οικονομικά, στα όρια της χρεωκοπίας.
Είναι αλήθεια ότι όλοι μας, ζήσαμε τον εφιάλτη της κρίσης. Ζήσαμε τον θυμό, την απογοήτευση, την απελπισία.

Όμως γεννήθηκε μετά από δυόμισι χρόνια η αμυδρή ελπίδα, ότι μετά απ’ όλα αυτά, βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να βγούμε από τα μνημόνια.
Και αυτό οφείλεται και πιστώνεται στην προσπάθεια και τον αγώνα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Οφείλεται και πιστώνεται, κατά κύριο λόγο, στον Πρωθυπουργό μας.

Έξι μήνες μας χωρίζουν από το να βγούμε από τις μνημονιακές δεσμεύσεις.
Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να δούμε την Ελλάδα να στέκεται και πάλι όρθια, αφήνοντας πίσω όσα μας πλήγωσαν, αφήνοντας πίσω τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος.

Σήμερα, μπορούμε να ατενίζουμε το αύριο με ελπίδα.
Να βλέπουμε το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία και με απόλυτη εμπιστοσύνη ότι προτείνουμε το σωστό.
Προτείνουμε το σωστό για το μέλλον και το αύριο του τόπου μας.
Προτείνουμε το σωστό για το μέλλον και το αύριο του Νομού μας.
Προτείνουμε το σωστό για την ίδια μας τη ζωή.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε να βγούμε από τα μνημόνια που μας μπλέξανε.
Δεσμεύτηκε να αποφύγουμε τη χρεωκοπία, δεσμεύτηκε να επαναφέρει την Ανάπτυξη.
Και σαν Ελλάδα, τα καταφέραμε.
Οι ρυθμοί ανάπτυξης, αργά αλλά σταθερά, ανταμείβουν τις θυσίες μας. Η ανεργία, κυρίως των νέων, που είναι η μεγαλύτερη πληγή και στο Νομό μας, αργά αλλά σταθερά μειώνεται.

Γυρίζουμε επιτέλους, μετά από 5 χρόνια, σελίδα.
Η Ελλάδα γυρίζει στην κανονικότητα.
Την Κυριακή έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στην ευθύνη και την ανευθυνότητα.
Ανάμεσα στον τυχοδιωκτισμό και τη σοβαρότητα.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
Το ζήσαμε αυτό το ’81, το ζήσαμε και το 2009. Το 1981, μας υποσχέθηκαν αλλαγή και την οραματίστηκαν με πολλά δάνεια που έληγαν σε τριάντα και σαράντα χρόνια. Υποθήκευσαν τότε το μέλλον της χώρας. Υποθήκευσαν δηλαδή εμένα και εσένα. Τα χρόνια πέρασαν και ήρθε η στιγμή της αποπληρωμής. Αυτή την αλλαγή πληρώνουμε σήμερα, σαράντα τρία χρόνια μετά. Το 2009 μας υπόσχονταν ότι «λεφτά υπάρχουν» αλλά δυστυχώς μας οδήγησαν στην Τρόικα απ΄ το Καστελόριζο.

Θα αφήσουμε όλοι μας να ξανασυμβεί αυτό;
Δεν έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας ως χώρα;
Θα αφήσουμε ξανά τις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας, για δεύτερη φορά να μας παρασύρουν;
Είμαι βέβαιος πως όχι.

Φίλες και φίλοι,
Είναι αλήθεια ότι ο Νομός μας δεν πήρε όσα δικαιούται χρόνια τώρα. Μεγάλα έργα υποδομής δεν έγιναν. Ακόμα και στα χρόνια της κρίσης, γειτονικοί μας Νομοί, βρήκαν τον τρόπο να απορροφήσουν πόρους και να παράξουν έργο.

Ακόμα και η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, που είναι απαίτηση ολόκληρου του Νομού, αποφασίστηκε από το βουλευτή μας, Δημήτρη Τσουμάνη, ενώ θα μπορούσαμε να το αποκτήσουμε από το 2004, αν δεν το εμπόδιζε, ο τότε τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Η ολοκλήρωση της σύνδεσης του Νομού με την ΕΓΝΑΤΙΑ οδό, μέσω Μεσοποτάμου , ακόμη καρκινοβατεί. Την ίδια τύχη έχει και η διαπλάτυνση του δρόμου, από τη διασταύρωση της ΠΑΡΓΑΣ μέχρι τη ΛΟΥΤΣΑ.

Φίλοι μου,
Με πλήρη την αίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω απέναντί σας, σας ζητώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας. Να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη στο Νομό Πρέβεζας!

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Δεν ήρθα εδώ απόψε ,για να σας πω, πόσο καλοί είμαστε εμείς και πόσο κακοί οι άλλοι. Είμαι απ’ αυτούς που αρνούνται το μίσος και τον φανατισμό. Είμαι απ’ αυτούς, που πιστεύουν στη συναίνεση, τη συλλογικότητα, την λογική και την ψυχραιμία στην πολιτική. Είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν, ότι αν δεν υπάρξει σύνεση, αν ξανακυνηγήσουμε ουτοπίες, θα ξοδέψουμε και πάλι άδικα τις ζωές μας.

Και καλά εμείς οι μεγαλύτεροι, μπορούμε όμως, έχουμε το δικαίωμα, να παίξουμε με τις ζωές των νέων του Νομού μας, που σήμερα βρίσκονται στο περιθώριο, λόγω της ανεργίας; Εμείς στο λαϊκισμό απαντούμε με υπευθυνότητα. Η μοναδική δέσμευση αυτή την ώρα που αναλαμβάνω απέναντί σας είναι, ότι δεν πρόκειται να πορευτώ με υποσχέσεις, αλλά με πολύ δουλειά.

Εκείνο που ζητώ από εσάς, είναι να δώσετε από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, τον καλύτερό σας εαυτό.
Να συμμετέχουμε.
Να αφήσουμε στην άκρη όσα μας πλήγωσαν, μας στενοχώρησαν και να αγωνιστούμε όλοι μας, για ένα καλύτερο μέλλον.
Να θυμάστε ότι ένας διαφορετικός κόσμος, δεν χτίζεται με πολίτες αδιάφορους, με πολίτες αποστασιοποιημένους.

Σας ζητώ, όλοι μαζί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, να χαράξουμε μαζί τη γραμμή, που θα μας χωρίζει από το παρελθόν.
Σας ζητώ συμμετοχή και αγώνα, για ν’ ανεβάσουμε την Ελλάδα ψηλότερα.

Κλείνοντας λοιπόν, σας καλώ την Κυριακή να ψηφίσουμε, όχι μόνο με την καρδιά και το συναίσθημα, αλλά κυρίως με το μυαλό.

Για να χτίσουμε την Ελλάδα της ελπίδας και της δημιουργίας.
Την Ελλάδα της προόδου, της ευημερίας και της προκοπής!
Την Ελλάδα της Ν.Δ. και της Ευρώπης.
Σας ευχαριστώ .»
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 1/21/2015 09:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Η ομιλία του Στέργιου Γιαννάκη στο Καναλάκι. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες