ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Η Ε.Ε. ο μεγαλύτερος γραφειοκρατικός Μινώταυρος …

Γράφει η  Α. Λεώνη.
Κανείς δεν ασχολείται με το κόστος συμμετοχής μας στην Ε.Ε.. 
 - Πόσα καταβάλουμε ως άμεσες ετήσιες εισφορές για να είμαστε μέλος

- Ποιο είναι το κόστος εναρμόνισης με τους διοικητικούς μηχανισμούς της Ε.Ε. και τις οδηγίες της Ε.Ε.
- Ποια είναι τα διοικητικά έξοδα αυτού του ‘οικοδομήματος’
- Πόσο μας στοιχίζει η πολιτική των ποσοστώσεων που...
επιβάλει η Ε.Ε. ειδικά στον τομέα των τροφίμων κ.ο.κ.

Γιατί; Μήπως αυτός ο γραφειοκρατικός Μινώταυρος κρύβει θλιβερά μυστικά;
Ας δούμε όμως από το παράθυρο μερικές όψεις του τέρατος αυτού. Όψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν, όπως:
- Οι αμοιβές των Ευρωβουλευτών είναι πολλαπλάσιες των Βουλευτών του Εθνικού Κοινοβουλίου.
- Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι παίρνουν ‘σύνταξη’ της τάξεως του 1,2 εκατ. Ευρώ, και επιπλέον παίρνουν αποζημίωση το λεγόμενο 'κόστος κοινωνικής επανένταξης' ώστε να επανενταχθούν στην χώρα τους ομαλά όταν επιστρέψουν.
- Ο πρόεδρος της Ε.Ε. (Commission) παίρνει μισθούς και μαζί με τα επιδόματα κατοικίας του, υπερβαίνουν το μισθό του Αμερικανού Προέδρου.
- Οι επίτροποι της Ε.Ε. (Commission) (27 τον αριθμό) έχουν ένα κόστος της τάξεως 75 εκατ. Ευρώ ανά πενταετία.

Θέλουν να πιστέψουμε ότι όλοι αυτοί εργάζονται για το καλό μας; Θέλουν να πιστέψουμε ότι όλοι αυτοί θα φτιάξουν έναν καινούργιο καλύτερο κόσμο;

Η πολυδαίδαλη γραφειοκρατία τους, ξεπερνά κατά πολύ την γραφειοκρατία του κομουνιστικού συστήματος.
Το σύστημα αυτό εξυπηρετεί τους ίδιους και τα lobbies που τους τρέφουν και τους περιβάλλουν.

 Με τέτοια αλαζονεία και τέτοια αναλγησία δεν είναι μακριά η ώρα της κατάρρευσης.
Και τότε η Ιστορία θα αποδώσει σε αυτούς το τίτλου του μεγαλύτερου γραφειοκρατικού τέρατος!..


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 1/07/2015 02:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Ε.Ε. ο μεγαλύτερος γραφειοκρατικός Μινώταυρος …"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες