ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Φίλιππος Ηλιάδης προς τον κόσμο της ΑΕΚ : " Είμαστε μαζί σας! "

Εγγύηση οι ΑΝ.ΕΛ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις 25 Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός καλείται να στηρίξει αντιμνημονιακά κόμματα, μη υποκύπτοντας στα τρομοκρατικά διλήματα που σε καθημερινή βάση περνούν μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ οι Σαμαράς και Βενιζέλος.
Να μην υποκύψει στα ψεύδη που θα χρησιμοποιήσει ο...

 ολετήρας της Πατρίδας μας Γιώργος Παπανδρέου και το νέο κόμμα του.

Να μην υποκύψει στη ρητορική του Συστημικού κόμματος “Ποτάμι”, από τη στιγμή που οι ίδιοι οι μετέχοντες σε αυτό δηλώνουν πως δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα.

Η απερχόμενη κυβέρνηση ψήφισε Νόμο που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής που προβλέπει την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ στο φυσικό χώρο της, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όμως, απέναντι σ΄ αυτήν την κατασκευή βρίσκεται ο νέος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος που εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δήμαρχος προφανώς θεωρεί πως είναι η ευκαιρία της ζωής του, παίζοντάς το “επαναστάτης” να δημιουργήσει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον.

Όμως, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση είναι η μεγάλη αντίδραση που έχει δημιουργηθεί από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και ακόμη πιο συγκεκριμένα από την σκληροπυρηνική συνδεσμική οργάνωση “Original 21”.

Η “Original 21” προ ημερών δημοσίευσε ανοικτή ανακοίνωση - πρόκληση προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όπου του ζητά άμεσα να πάρει δημόσια και ξεκάθαρη θέση το κόμμα του στην κατασκευή του γηπέδου, προκειμένου να γνωρίζουν τη θέση αυτή πριν προσέλθουν να ψηφίσουν στις κάλπες οι 1,5 εκ. Ενωσίτες.
Το διακύβευμα της ανακοίνωσης της “Original 21” είναι ξεκάθαρο: «Ή είστε μαζί μας ή είστε απέναντί μας».
 Επιπρόσθετα, ήδη έχει δημιουργηθεί από φιλάθλους της ΑΕΚ, σελίδα στο Facebook και η οποία έχει τίτλο: «Όχι στο ΣΥΡΙΖΑ η “Αγιά Σοφιά” είναι η αιτία».

Προφανώς όμως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκωδικοποίησε σωστά όλα τα παραπάνω.
Και αυτό αποδεικνύεται από την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος μετά την συνάντηση που είχε ο κ. Τσίπρας με αντιπροσωπεία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, το πρωί της 8ης Ιανουαρίου 2015

Από την ανακοίνωση διαπιστώνω πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κόψει το καρπούζι σε δυο ίσα μεγέθη.
“Χαϊδεύει” τον δήμαρχό του που είναι ο κύριος υπεύθυνος του δημιουργηθέντος τεράστιου προβλήματος, για την κοπή ορισμένων δέντρων από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν ο Δήμος θα εισπράξει αφάνταστα αντισταθμιστικά οφέλη της ΑΕΚ από την κατασκευή του γηπέδου.
Και από την άλλη δεν δεσμεύεται προεκλογικά και παραπέμπει το όλο φλέγον ζήτημα για μετά τις εκλογές.

Συμπερασματικά, πολύ φοβούμαι πως πριν ακόμη γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταλειφθεί από υπέρμετρη αλαζονεία.

Μια Δυνα μική παρουσία των ΑΝ.ΕΛ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί εγγύηση για των κόσμο της ΑΕΚ .

Ως υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ, ως πρόσφυγας στην καταγωγή μου και ως Ελληνας λέω ΔΗΜΟΣΙΑ σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ πως τόσο ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ όσο και εγώ προσωπικά λέμε ΝΑΙ στην κατασκευή γηπέδου της ιστορικης μας ομαδας και θα αγωνιστούμε προς αυτή την κατεύθυνση .

Λέμε ξεκάθαρα λοιπόν στον κόσμο της ΑΕΚ πως ......
Είμαστε μαζί σας ! ! !

ΗΛΙΑΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ
AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 1/12/2015 08:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Φίλιππος Ηλιάδης προς τον κόσμο της ΑΕΚ : " Είμαστε μαζί σας! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες