ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από nikos

Κι όμως η Ε.Ε. μας ρήμαξε...

Σήμερα είναι ολοφάνερο πως η ένταξη της Ελλάδος στην Ε.Ε. υπήρξε καταστροφική σε πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο.

Η Ε.Ε. κατάφερε σταδιακά να από-βιομηχανοποιήσει την Ελλάδα και να αποσαθρώσει τον αγροτικό τομέα. Κατάφερε με την πολιτική της ένα καίριο πλήγμα στον παραγωγικό ιστό της...
χώρας μας. Θυμηθείτε, πόσα εργοστάσια είχε η χώρα μας. Θυμηθείτε, πως πωλούσε τα αγροτικά προϊόντα της, και όλα αυτά ενώ είχαμε βγει πάμφτωχοι από έναν πόλεμο και από ένα δεύτερο εμφύλιο και οδυνηρότερο πόλεμο.

Στην Ελλάδα της Ε.Ε. δεν μπορεί να γίνεις επιχειρηματίας, παραγωγός ούτε άλλες ιδιωτικές θέσεις μπορεί να ανοίξουν. Αυτά είναι έργο συγκεκριμένων ολιγαρχικών δυνάμεων της Ε.Ε.. Η χώρα από-δομήθηκε και τρέφεται μόνο με επιδοτούμε παραγωγούς, οι πραγματικοί εξαφανίστηκαν.

Η Ελλάδα υφίσταται την ανατίμηση των τροφίμων ως αποτέλεσμα της Ευρωπαϊκής Πολιτικής με τις διάφορες ποσοστώσεις που επέβαλε κυρίως στον κλάδο των τροφίμων. Θυμηθείτε πόσο εύκολα ήταν να τραφεί κάποιος πριν την είσοδό μας στην Ε.Ε.

Σοβαρό πλήγμα υπέστη η χώρα με την παράδοση της πολιτικής του νομίσματος μας σε Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Ξέρουμε όλοι πόσο πτωχεύσαμε την επομένη μέρα της ένταξής μας στο Ευρώ. Το ματσάκι το μαϊντανό όλοι ξέρουμε που έφτασε την επομένη της ένταξης.

Τελευταίους –μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο τους- άφησαν τους δημοσίους υπαλλήλους ως παραγωγικά απονεκρωμένους ‘μισθοφόρους’. Τώρα ήρθε και η ώρα αυτών.

Όμως κανείς δεν μιλά για:
- το ετήσιο κόστος ανά πολίτη που έχει η συμμετοχή μας στην Ε.Ε.
- το μέρος του ΦΠΑ που αποδίδεται στην Ε.Ε. και ποια η διαφορά του με τις εισροές
- τις απο-δομητικές απαιτήσεις (μέσω οδηγιών) της Ε.Ε.

Και παρ όλα αυτά τόσο η Ε.Ε. όσο το Ευρώ στην χώρα μας είναι σε ύψη δημοφιλίας. Είναι να απορεί κανείς μετά από αυτή την αδήριτη πραγματικότητα. Όμως αυτό είναι το αποτέλεσμα τόσο της παρατεταμένης πλύσεως εγκεφάλου όσο της εφαρμοζόμενης της λεγόμενης πολιτικής των επιδοτήσεων.

Τον πρώτο πυρήνα που ‘κατέκτησαν’ οι Ευρωπαίοι στη χώρα μας είναι ο χώρος των πανεπιστημίων. Είναι ο χώρος ο οποίος βρίσκετε σε αγαστή ‘συνεργασία’ με τους Ευρωπαίους. Ίσως είναι λογικό, αλλά εκεί βρίσκονται οι πρώτοι λεγόμενοι ‘Ευρω-λιγούρηδες’, με το αζημίωτο βέβαια. Δείτε τους λεγόμενους Ειδικούς Λογαριασμούς των Πανεπιστημίων και θα καταλάβετε. Και αν δείτε και το ‘άβατο’ των διαφόρων λογαριασμών που έχει τότε θα καταλάβετε που ‘πήγαν’ οι ‘διανοούμενοι’. Δικαιώνεται η ρητορική του Ανδρέα Παπανδρέου εναντίον της Ε.Ε. (τότε ΕΟΚ) κατά τα πρώτα 2-3 χρόνια της ένταξης μας σε αυτήν. Οι συνεχιστές του εγκατέλειψαν και αυτήν την ρητορική.

Μέσα στην Ε.Ε. πτωχεύσαμε. Ακολουθώντας οδηγίες διαλύθηκαν όλες οι υποδομές αυτής της χώρας. Η εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα σήμερα δεν είναι εικόνα πολιτισμένης Ευρωπαϊκής χώρας. Μικρά παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, Οικογένειες που δεν έχουν το ψωμί για την επιβίωσή τους και τόσα άλλα. Σε αυτό το χάλι φθάσαμε ενώ ήμασταν στην Ε.Ε. , ενώ είχαμε παραδώσει το Εθνικό μας νόμισμα , ενώ ακολουθούσαμε τα μέτρα και ενώ διοικούσαν οι ‘συμβατοί’ και υποτακτικοί ως προς την Ε.Ε. πολιτικοί.

Ο Ελληνισμός Ιστορικά έχει υποστεί πολλά δεινά από τους λεγόμενους ‘Φραγκο-γερμανούς’ δηλ. τους δυτικοευρωπαίους. Φαίνεται πως οδηγούμαστε σε μια ακόμη συντριπτική ήττα. Φαίνεται ότι ετοιμάζονται σε μια ακόμη λεηλασία του Εθνικού μας πλούτου και εμείς ακόμη δεν φαίνεται να το έχουμε καταλάβει. Παγίδεψαν την χώρα –με συνενοχή και των πολιτικών μας- και τώρα πασχίζουν να καταλάβουμε πόσα τους χρωστάμε για να μας πάρουν και το ‘βόδι’.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 1/26/2015 10:01:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κι όμως η Ε.Ε. μας ρήμαξε..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες