ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Συναντήσεις και επισκέψεις του Σ. Καλογιάννη.

Με εκπροσώπους της Κίνησης πολιτών «Καθαρός Καλαμάς» συναντήθηκε χθες ο Σταύρος Καλογιάννης, σε συνέχεια της προ διμήνου συνεργασίας που είχαν για το θέμα της προστασίας του ποταμού.

Ο Σταύρος Καλογιάννης αφού τους ενημέρωσε για τις ενέργειές του, τους έδωσε πλήρη φάκελο με:
Την έκθεση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του...
ΥΠΕΧΩΔΕ, που είχε συνταχθεί με πρωτοβουλία του Σταύρου Καλογιάννη μετά από σειρά εντατικών ελέγχων των Επιθεωρητών, και η οποία αποτελεί τη μοναδική τεχνική έκθεση που έχει καταρτιστεί μέχρι σήμερα για το θέμα.

Την Ερώτηση, που είχε καταθέσει πρόσφατα στη Βουλή ο Σταύρος Καλογιάννης, για τον έλεγχο της ρύπανσης σε όλα τα ποτάμια της Ηπείρου και τις απαντήσεις που έλαβε από τα Υπουργεία Εσωτερικών, Περιβάλλοντος (ΠΕΚΑ) και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τα στοιχεία που ζήτησε και έλαβε, προ δεκαημέρου, ο Σταύρος Καλογιάννης από το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) σύμφωνα με τα οποία:

Το καλοκαίρι του 2012, η φυσικό-χημική ποιότητα των υδάτων στην Λαψίστα και στο Γκρίμποβο, ήταν καλή, ενώ στην Κληματιά ήταν μέτρια.

Το καλοκαίρι του 2013, η φυσικό-χημική ποιότητα των υδάτων στη Λαψίστα, στο Γκρίμποβο και στην Κληματιά ήταν μέτρια.

Την άνοιξη του 2013, η βιολογική ποιότητα των υδάτων στη Λαψίστα και στο Γκρίμποβο ήταν μέτρια, ενώ στην Κληματιά από μέτρια (το καλοκαίρι του 2012) αναβαθμίσθηκε σε καλή. Για όλα τα παραπάνω ο Σταύρος Καλογιάννης ενημέρωσε και τον Δήμαρχο Ζίτσας κ. Μιχάλη Πλιάκο, στον οποίο έδωσε πλήρη σειρά αντιγράφων των περιεχομένων του φακέλου.

Την Δευτέρα (05/01), ο Σταύρος Καλογιάννης μετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωνε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας.
Στον χαιρετισμό του ο Σταύρος Καλογιάννης, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Με τον ΠΑΣ μας συνδέουν στενοί δεσμοί από τη δεκαετία του 1970 και είμαστε όλοι περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία του. Με τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τη διοίκηση έχουμε στενή συνεργασία για τα θέματα της ομάδας, η οποία έχει πετύχει να στέκεται επάξια σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά στη διοίκηση, στους προπονητές, στους παίκτες και σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ και πάντα επιτυχίες».

Την Δευτέρα (05/01) ο Σταύρος Καλογιάννης παρευρέθηκε επίσης στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο: «Δάκρυα της λίμνης» του Μενέλαου Συκοβέλη, που έγινε στον συνεδριακό χώρο της «Φρόντζου Πολιτείας».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/07/2015 09:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συναντήσεις και επισκέψεις του Σ. Καλογιάννη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες