ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Προεκλογικές δραστηριότητες του Σταύρου Καλογιάννη.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Γκίκα, τα μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενους στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ είχε σήμερα ο Σταύρος Καλογιάννης.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν στις υπεραστικές οδικές μεταφορές, όπως ο σχεδιασμός του δικτύου και οι υποδομές των ...
υπεραστικών μεταφορών, και θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους.
Ο Σταύρος Καλογιάννης αφού αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που είχε με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, κυρίως σε θέματα διασυνοριακών μεταφορών και στις σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθήθηκαν τότε, επεσήμανε ότι με την ολοκλήρωση των αυτοκινητοδρόμων που υλοποιούνται με συμβάσεις παραχώρησης και ιδίως με την Ιόνια, την Ολυμπία οδό (τμήμα Πάτρα – Κόρινθος) και τον Ε-65 θα αναβαθμιστούν ριζικά οι υπεραστικές μεταφορές στην Ήπειρο και ο ρόλος του ΚΤΕΛ.Την αγορά της πόλης επισκέφθηκε σήμερα ο Σταύρος Καλογιάννης με συνυποψήφιους του και μέλη της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.
Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με συμπολίτες και καταστηματάρχες για την κρισιμότητα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ο κόσμος της αγοράς ανησυχεί για την έλλειψη ρευστότητας και για την πολιτική αβεβαιότητα. Οι σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι για ένεση ρευστότητας ύψους 1 τρις ευρώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τους επόμενους μήνες, δεν πρέπει να μείνουν αναξιοποίητες από την χώρα μας. Οι ευκαιρίες που έρχονται από την ΕΕ είναι πολύ σημαντικές. Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ότι δεν θα αφήσει τις ευκαιρίες αυτές να χαθούν».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 1/22/2015 08:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Προεκλογικές δραστηριότητες του Σταύρου Καλογιάννη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες