ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Α. Λυμπεράκη: " Γιατί είμαι υποψήφια με το Ποτάμι στην Β’ Αθήνας;"

Όπως βλέπουμε καθημερινά, οι εκλογές αυτές προσφέρουν μόνο πόλωση, αντεγκλήσεις και τσακωμούς. Με βάση αυτές τις αρνητικές εντυπώσεις σας ζητάνε να δεσμευτείτε για το μέλλον.

Η Βουλή που θα εκλέξουμε στις 25 Ιανουαρίου πρέπει να διαχειριστεί δύο κρίσιμα θέματα:
Πρώτον, πώς η χώρα θα αποφοιτήσει από το Μνημόνιο, με τρόπο συμβατό με ...
τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις; Δεύτερον, τι πορεία θα χαράξει για την μετά το Μνημόνιο εποχή; Θα είναι η πορεία αυτή αποδοτική, κοινωνικά δίκαιη και συμβατή με τη πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης;

Η Βουλή πρέπει να φροντίσει να μην υπάρξει ατύχημα στο πρώτο θέμα, αλλά και να μην βρεθεί η χώρα αμήχανη και χωρίς σχέδιο στο δεύτερο. Για να τα καταφέρει, πρέπει να μπορεί να αντλήσει από αποθέματα ψυχραιμίας και γνώσης.

Το Ποτάμι ξέρει τι θέλει και ξέρει τι δεν θέλει. Διαθέτει τις ιδέες, τις προτάσεις και τους ανθρώπους για να αποφύγει τους σκοπέλους αλλά και για να αδράξει τις ευκαιρίες. Οι ιδεολογικές περιχαρακώσεις και αποκλεισμοί δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα.

Λίγα λόγια για μένα
Είμαι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Παντρεμένη με δύο παιδιά, ζώ στην Αθήνα.

Στην επιστημονική μου διαδρομή η έρευνα και οι δημόσιες παρεμβάσεις μου αναφέρονται σε θέματα διαρθρωτικά, δηλαδή στη σχέση της μικρής με την μεγάλη εικόνα στην Ελλάδα, της καθημερινότητας με την οικονομία: Την απασχόληση των γυναικών, την κοινωνική πολιτική και τις μικρές επιχειρήσεις. Τον ρόλο τους στην ανάπτυξη.

Στην κοινωνική μου διαδρομή για πολλά χρόνια συμμετείχα εθελοντικά στην Διεθνή Αναπτυξιακή Οργάνωση ActionAid στην Ελλάδα και στην Κένυα. Από το 2011 είμαι εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου Ιδρύματος στο Πάντειο.

Η πολιτική μου διαδρομή, ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην Αριστερά με τον ενιαίο Συνασπισμό το 1996. Τον Ιούνιο 2012, δραστηριοποιήθηκα στο μεταρρυθμιστικό Κέντρο (Δράση), όπου ήμουν υποψήφια για την ευρωβουλή τον Μάιο 2014. Από τον Ιούνιο 2014 εντάχθηκα στην Επιτροπή Διαλόγου στο Ποτάμι.

Πιστεύω σε μια κοινωνία με ελευθερία επιλογών, ισότητα ευκαιριών και ένα ενεργό και δίκαιο κοινωνικό κράτος.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 1/13/2015 02:56:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Α. Λυμπεράκη: " Γιατί είμαι υποψήφια με το Ποτάμι στην Β’ Αθήνας;""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες