ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Μαρκόπουλος Κ.: "Οι παρεμβάσεις μου για τον επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας. "

Οι παρεμβάσεις του Κώστα Μαρκόπουλου για τον επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας, εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες, την τελευταία διετία ήταν καίριες, ουσιαστικές και αποτελεσματικές.

Προσπάθησε και κατάφερε:
Την οριστική απόφαση για διατήρηση του Επιμελητηριακού θεσμού με νέο ...
εκσυγχρονιστικό πλαίσιο.

Τις ρυθμίσεις στα χρέη των επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ, με εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας και βιβλιαρίου ασθενείας.

Το κούρεμα και τις ρυθμίσεις στα δάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας της Εύβοιας, στα πυρόπληκτα, στην πτηνοτροφία και κτηνοτροφία, δηλαδή δάνεια από την παλιά ΑΤΕ που είναι σε εκκαθάριση.

Τις ρυθμίσεις για τις πηγές θερμαλισμού και τα σήματα ΕΟΤ στην Αιδηψό.

Την απόσυρση της διάταξης που έδινε άδεια ελευθέρας παραγωγής και πώλησης ψωμιού όχι μόνο στα Super Market, αλλά ακόμη και σε περίπτερα ή ψαράδικα.

Την λύση στο χρονίζον ζήτημα της ΜΗ εγγραφής στα μητρώα ασφαλισμένων των νέων αγροτών & αλιέων λόγω έλλειψης αποκτηθέντος αγροτικού εισοδήματος στο εκκαθαριστικό σημείωμα του οικονομικού έτους που προηγείται της αίτησης.

Την παράταση μέχρι τις 31/03/2015, στην υποχρέωση τοποθέτησης δορυφορικών συστημάτων σε σκάφη παράκτιων αλιέων με μήκος από 12 έως 15 μέτρα.

Την λύση με τροπολογία του, στο πρόβλημα των αλιέων που είχαν βγει σε πρόωρη συνταξιοδότηση και λόγω αύξησης των ορίων ηλικίας είχαν χάσει το δικαίωμα σε καταβολή κανονικής σύνταξης και υγειονομικής περίθαλψης.

Το άνοιγμα νέας ζώνης αλίευσης οστράκων στον Ευβοϊκό κόλπο εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο επάρκεια οστράκων, εργασία και εισόδημα στους οστρακαλιείς της Εύβοιας.

Την επιδότηση των ρητινοκαλλιεργητών το 2013 με υπερδιπλάσιο από το αρχικά εγκεκριμένο ποσό.

Τάχθηκε επανειλημμένως στο πλευρό των εμπόρων και αγωνίστηκε στην βουλή ώστε να γίνουν δεκτές οι θέσεις των επιμελητηρίων για την κεφαλαιοποίηση των οφειλών του εμπορικού κόσμου προς τον ΟΑΕΕ, τον άμεσο μηδενισμό των οφειλών και την επανεκκίνηση σε μηδενική βάση.

Είναι ο βουλευτής που έθεσε το θέμα οριζόντιας μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ταμείου.

Παρενέβη δυναμικά ώστε να σταματήσουν να “κλειδώνονται” όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στις επιχειρήσεις-οφειλέτες στις ΔΟΥ, αν δεν ικανοποιήσουν μια δόση.

Ασχολήθηκε επισταμένως με το λουκέτο στην Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας η οποία αποτελούσε εργαλείο ρευστότητας και εγγυήσεων για τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού και ζήτησε απόδοση ευθυνών. Έγινε συμβολικά μέλος του σωματείου μεριδιούχων της τράπεζας για να δείξει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα δικαίωσης όσων έχασαν τα χρήματα τους.

Αγωνίστηκε για την κατάργηση των πανωτοκίων των δανείων πτηνοτρόφων, κτηνοτρόφων και αγροτών, από τη μη εφαρμογή του νόμου 3259/2004 από την τέως ΑΤΕ.

Ανέδειξε το πρόβλημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και προώθησε τροπολογία για τα λατομεία σχιστολιθικών πλακών της νότιας Εύβοιας. Με την τροπολογία αυτή παρατάθηκαν οι άδειες λειτουργίες τους, παρά τα προβλήματα που είχαν με την έγκριση περιβαλλοντικών όρων και το ιδιοκτησιακό.

Μαζί με άλλους περίπου 80 συναδέλφους του από τη ΝΔ ζήτησε επανειλημμένως από τον Υπουργό Πολιτισμού να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες και οι καταχρηστικές ενέργειες εισπρακτικών εταιριών πνευματικών δικαιωμάτων που καταδυναστεύουν τα καταστήματα εστίασης με υπέρογκες απαιτήσεις.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 1/24/2015 03:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μαρκόπουλος Κ.: "Οι παρεμβάσεις μου για τον επιχειρηματικό κόσμο της Εύβοιας. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες