ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Κώστας Μπάστας: " Φτάνει πια, έως εδώ κ. Βενιζέλε! "

Με αφορμή τα όσα αναφέρει ο κ. Βενιζέλος τις τελευταίες ημέρες, του απαντώ τα εξής: Φτάνει πια, έως εδώ κ. Βενιζέλε!

Εσείς δεν μπορείτε να εγγυηθείτε την ύπαρξη και το μέλλον του από-κόμματος (όπως καταντήσατε το ΠΑΣΟΚ), πόσο μάλλον να αποτελέσετε τον εγγυητή της σταθερότητας και προόδου της χώρας!
Σώστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά το μικρό και ...
φοβικό ΠΑΣΟΚ που δημιουργήσατε και αφήστε τη χώρα να τη σώσει κάποιος που έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Εσείς την έχετε χάσει προ πολλού.

Ο κ. Βενιζέλος είναι αμετανόητος!.... Φροντίζει ειδικά τις τελευταίες ημέρες να μας θυμίζει τον κακό του εαυτό όπως όταν:

• Το 2007. Πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών έσπευσε με spread δρομέα στο Ζάππειο Μέγαρο για να εγγυηθεί το μέλλον της παράταξης!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ!!!

• Τον Οκτώβριο του ‘11 στις Κάννες. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την ιστορική απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο κ. Βενιζέλος το βράδυ μιλούσε επί πολλή ώρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αναλύοντας τα θετικά αυτής της απόφασης χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δημοψήφισμα ως ΛΥΤΡΩΣΗ!!! για τον ελληνικό λαό. Το πρωί της άλλης μέρας το βάφτισε ΚΑΤΑΡΑ!!
• Καθ’ όλο το διάστημα της αγαστής συνεργασίας του με τη ΝΔ του κ. Σαμαρά προσπαθούσε αγωνιωδώς να απαξιώσει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό της χώρας του 44% του ελληνικού λαού κ. Γιώργο Παπανδρέου αμφισβητώντας ανοιχτά την ηθική του ακεραιότητα (βλ. οικονομικά του ΠΑΣΟΚ)!! Άραγε αυτός ως κορυφαίος υπουργός και στέλεχος επί συναπτά έτη δεν ήξερε τίποτα για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ;

Στη συνέχεια και αφού αρνήθηκε να απαντήσει θετικά στο αυτονόητο (ανοικτό δημοκρατικό συνέδριο μετά τις εκλογές), προκειμένου να αποτρέψει πιθανό εγχείρημά του για ίδρυση νέου Κινήματος του πρότεινε να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη! Προφανώς για να τον εκθέσει! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ!

Τέλος, ο κύριος Βενιζέλος τονίζει με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ ανήκει σε όλους αυτούς που το στηρίζουν και όχι σε πρόσωπα, ξεχνώντας να πει ότι προϋπόθεση για να μείνει κάποιος στο ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη πλέον(μετά από 58, ΕΛΙΑ και ούτω καθεξής) είναι να μην έχει διαφορετική άποψη και κυρίως να μη διαφωνεί με τον κ. Βενιζέλο!!«Το ΠΑΣΟΚ για τον κ. Βενιζέλο είναι μόνο το δικό του ΠΑΣΟΚ»!! Φτάνει πια, έως εδώ κ. Βενιζέλε!


ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΣΤΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 1/22/2015 08:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κώστας Μπάστας: " Φτάνει πια, έως εδώ κ. Βενιζέλε! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες