ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Νέα Φιλική Εταιρεία: " Δημοσιογράφοι και Blogger θάβουν την αλήθεια; "

Γερμανοί συνάδελφοί σας όπως λ.χ. από το german foreign policy, die Zeit, FAZ και TAZ έδωσαν τις αρχικές πληροφορίες και ανώτατοι Γερμανοί αξιωματούχοι, που έπαιξαν πρωταγονιστικό ρόλο στα Υπουργεία Οικονομικών και Εξωτερικών της χώρας τους, διηγήθηκαν για ποιον λόγο, πως, πότε και από ποιούς έγινε το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.

Ένα και μοναδικό ήταν το κίνητρό τους, να μην επαναληφθεί το γερμανικό λάθος του 1933 και να μην κινδυνέψει πάλι η ειρήνη στην Ευρώπη από την...
νέα εθνικοσοσιαλιστική ελίτ της Γερμανίας..

Ο σημερινός Υπ. των Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schäuble, ισχυρίζεται ότι, 70 έτη μετά τον πόλεμο, το δικαίωμα της Ελλάδος για την αποπληρωμή του Γερμανικού χρέους έχει παραγραφεί, χωρίς να αναφέρεται πάνω σε ποιον διεθνή νόμο στηρίζει αυτή την άποψή και μάλιστα την ίδια χρονική στιγμή που ο εκπρόσωπος του Υπουργείου των Εξωτερικών της χώρας του, ζητά από την Πολωνία και την Τσεχία να πληρώσουν αποζημιώσεις στους Γερμανούς που εκδιώχθηκαν το 1945-46 από τις χώρες αυτές.

Ο Γερμανός Υπουργός ενώ δηλώνει ότι η Ελλάδα έχει παραιτηθεί του δικαιώματός της αποφεύγει πεισματικά να αναφερθεί στο "που", "πως" και "πότε" έγινε αυτό,επισημαίνει δε ότι δεν πρόκειται ποτέ να της πληρώσει έστω και μια "δεκάρα".

Αν, εσείς σαν δημοσιογράφοι και Blogger, θέλετε, επί τούτω, να υποστηρίξετε τη γερμανική θέση ή δεν επιθυμείτε να έρθετε σε ρήξη με τις δυνάμεις κατοχής, τότε καλά κάνετε που θάβετε την είδηση.

Στην περίπτωση όμως που η είδηση αυτή κρατείται θαμένη στα κιτάπια ΣΑς από φόβο μπας, και χαθούν διαφημιστικά πακέτα ή θιγούν τα κομματικά συμφέροντα που εκπροσωπείτε, τότε ομολογούμε ότι ντρεπόμαστε για πάρτι μας που μοιραζόμαστε την ίδια πατρίδα με τέτοιους συμπατριώτες.

Αν ο Γερμανός Υπουργός γνώριζε ότι, πάνω σ' αυτό το θέμα, εμείς οι Έλληνες παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να έρθουμε σε ρήξη με τη σημερινή Γερμανία, θα είχε βγάλει τουλάχιστον το σκασμό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως γνωστό Γερμανό πολίτη, ο οποίος, μετά το τρίτο ποτήρι κρασί, συνηθίζει να αφήνει λεύτερες τις απόψεις του σχετικά με την υπεροχή του Γερμανού έναντι του κάθε Έλληνα. Περήφανος δε είναι και για τη γνώμη που έχει εκφράσει ποικιλοτρόπως και επανειλλημένως στο παρελθόν που λέει ότι, ..."die Griechen kriechen" ( οι Έλληνες έρπονται ή είναι ερπετά ).

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας διαθέσατε.
Φιλικά
Νέα Φιλική Εταιρεία

το κείμενο, για το οποίο γίνεται όλη η φασαρία:
Νέα Φιλική Εταιρεία: " Το χρονικό της προδοσίας."Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 1/13/2015 03:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: " Δημοσιογράφοι και Blogger θάβουν την αλήθεια; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες