ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ν. Νυφούδης: "Αυτή η Βουλή θα είναι η μεταπολίτευση της δικής μου γενιάς".

«Στις 24 Γενάρη πρέπει να έχει αποφασίσει ο Έλληνας ποιους πολιτικούς θέλει να έχει στο κοινοβούλιο, γιατί αυτοί θα αποφασίσουν για το μέλλον μας. Αυτή η Βουλή θα είναι η μεταπολίτευση της δικής μου γενιάς», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό EURO.

«Αναμενόμενο είναι να μη χαίρεται κανείς που το Ποτάμι διεκδικεί την 3η θέση και θα είναι ο ρυθμιστής της...
επόμενης ημέρας. Η δική μου παρουσία, όπως και πολλών άλλων, αποδεικνύει ότι το Ποτάμι δεν είναι ένα συστημικό κόμμα», τόνισε ο κ. Νυφούδης χαρακτηρίζοντας «εγκληματικό» το γεγονός ότι η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε εκλογές.

Μιλώντας για την επιχείρηση ελληνικών προϊόντων που διατηρεί στο Λονδίνο, δίνοντας βήμα στους μικρούς παραγωγούς, ο κ. Νυφούδης δήλωσε παρών στην προσπάθεια να επιστρέψουν τα λαμπρά μυαλά στην Ελλάδα, με την ύπαρξη ενός στρατηγικού εθνικού σχεδίου ανάπτυξης και τουρισμού. «Το στοίχημα είναι να μας αναδείξει ο κόσμος σε τρίτη δύναμη ώστε να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή πορεία και η χώρα να πάρει τροχιά ανάπτυξης», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής.

Τέλος, όσον αφορά την εκλογική του περιφέρεια, ο κ. Νυφούδης επεσήμανε: «Η Β’ Θεσσαλονίκης είναι μια εκπληκτική περιοχή, αλλά κανένας δεν αντιλήφθηκε το συγκριτικό της πλεονέκτημα. Έχει πλούτο και ο πλούτος αυτός θα πρέπει να συντονιστεί. Εγώ θα είμαι παρών για να διεκδικήσουμε για τη Β’ Θεσσαλονίκης κάτι διαφορετικό».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 1/07/2015 03:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ν. Νυφούδης: "Αυτή η Βουλή θα είναι η μεταπολίτευση της δικής μου γενιάς"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες