ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο Λεωνίδας Παππάς στο τιμόνι της “Ομόνοιας”.

Ο Λεωνίδας Παππάς κέρδισε με 190 ψήφους την προεδρία της Ομόνοιας. Ο δεύτερος υποψήφιος Βασίλειος Κάγιος έλαβε 170 ψήφους.

Νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Παππάς με καταγωγή απ’ τους Αγίους Σαράντα. Η καταμέτρηση ανέδειξε ένα πραγματικό ντέρμπι αφού ο νικητής κέρδισε με μικρή διαφορά.
Ψήφισαν 360 εκλέκτορες από τους συνολικά 480 με δικαίωμα ψήφου από όλες τις ...
περιοχές του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού, εκπρόσωποι των Ελλήνων της αλβανικής πρωτεύουσας και εκπρόσωποι βορειοηπειρωτικών σωματείων από την μητροπολιτική Ελλάδα.

Η εκδήλωση άρχισε με την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους και το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής των πρωτεργατών και αγωνιστών που έφυγαν από τη ζωή, παρουσία του πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα κ. Λεωνίδα Ροκανά, των Γενικών Προξένων της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο και Κορυτσά κ.κ Νικόλαο Κοτροκόη και Ιωάννη Πεδιώτη, εκπροσώπου ΑΝΕΛ και υποψ. Βουλευτή Ιωαννίνων Κ. Ευθυμίου, του προέδρου ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, των προέδρων της Σ.Φ.Ε.Β.Α. και ΠΑ.ΣΥ.Β.Α. Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο Κεμενζεντζίδη και Παντελή Πάπιστα, της Προέδρου της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, Ελένη Δήμου, του βουλευτή του ΣΚ Ανδρέα Μάρτου, επάρχων κι άλλων τοπικών παραγόντων. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Βασίλης Μπολάνος μίλησε, εν συντομία, περισσότερο για την δική του σταδιοδρομία στα έδρανα της οργάνωσης παρά για την 24χρονη πορεία της. Χαιρέτισαν ο πρέσβης της Ελλάδος στα Τίρανα κ. Λεωνίδας Ροκανάς και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους εκλιπόντες και εψάλλει ο εθνικός ύμνος.

Να επισημάνουμε πως και στους δυο γύρους η πλειοψηφία των Χιμαραίων που ψήφισαν, στήριξε τον Λεωνίδα Παππά.
Τα αποτελέσματα μετέφερε στην στην Panhellenic post ο Σταύρος Γκίνος-μέλος του Γεν. Συμβουλίου της Δ.Ε.Ε.Μ. «ΟΜΟΝΟΙΑ».

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο ο Λεωνίδας Παππάς είχε λάβει 148 ψήφους, ο Βασίλης Κάγιος 152 και ο Άλκης Πούλης 67.

Με τον Εθνικό Ύμνο έκλεισε και ο δεύτερος γύρος των εκλογών για να περάσει το μήνυμα πως αρχίζει μια νέα εποχή και πως η εποχή αυτή για την ανοδική πορεία της Ομόνοιας και την αναβάθμισή της έχει ανάγκη την ΕΝΟΤΗΤΑ. Τα μηνύματα από παντού είναι ενθαρρυντικά. Γιατί ο κόσμος ζητούσε την αλλαγή…

Panhellenic Post - The Online Newspaper of Hellenism


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/14/2015 02:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Λεωνίδας Παππάς στο τιμόνι της “Ομόνοιας”."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες