ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Συνεδρίαση Εκτελεστικού ΟΝΝΕΔ.

Συνεδρίαση για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μία συνεδρίαση τριών ωρών, έγινε εκτίμηση των αποτελεσμάτων και ανάλυση των δεδομένων. Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η ηλικιακή ομάδα 18-34 ήταν η ισχυρότερη μεταξύ εκείνων που στήριξαν τη ΝΔ την Κυριακή, κάτι που δεν είχε...
συμβεί ούτε το 2004 και αποτελούσε σημαντικό στόχο της ΟΝΝΕΔ καθώς διαχρονικά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κερδίζει τη μάχη των φοιτητικών εκλογών στα Πανεπιστήμια αλλά αδυνατούσε να μεταφράσει την υπεροχή αυτή στις εκλογές των εθνικών εκλογών.

Στη συζήτηση εκφράστηκε η ικανοποίηση για τη σημαντική παρουσία των νεολαίων στις 11 ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά σε όλη την Ελλάδα, αλλά και για τη βοήθεια προς τον κομματικό μηχανισμό σε οργανωτικό επίπεδο (διαδικασίες, εκλ.αντιπρόσωποι κλπ).

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συζήτηση διατυπώθηκαν από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου σημαντικές ενστάσεις για τη στρατηγική του φόβου που ακολούθησε η ΝΔ κατά την προεκλογική εκστρατεία, ενώ κατά την ανάλυση της παρούσας πολιτικής συγκυρίας διαγνώστηκε κενό στην έκφραση των πολιτών που κινούνται στο χώρο του Κέντρου.

Εκφράστηκε μάλιστα η αναγκαιότητα για άμεση στροφή της ΝΔ προς Κέντρο, προκειμένου να διευρυνθεί η εκλογική βάση του κόμματος σε ένα χώρο που μέχρι σήμερα δείχνει να παραμένει δίχως πολιτική έκφραση και αδυνατεί να εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεδρίαση της ΟΝΝΕΔ, είναι η πρώτη θεσμική ανάγνωση του κυριακάτικου αποτελέσματος σε κομματικό επίπεδο, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να συγκληθεί και η Κεντρική Επιτροπή της οργάνωσης, δείγμα πως στη νεολαία της ΝΔ συνεχίζει να υπάρχει μέλλον.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 1/28/2015 05:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Συνεδρίαση Εκτελεστικού ΟΝΝΕΔ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες