ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημήτρη Πάνου.

Με το πέρας των εκλογών θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους σχεδόν 5.700 ψηφοφόρους του Νομού Ιωαννίνων που ψήφισαν το Ποτάμι και ιδιαίτερα τους περίπου 1.300 ψηφοφόρους των οποίων η προσωπική τους ψήφος με ανέδειξε πρώτο σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στο Νομό Ιωαννίνων.

Θα ήθελα να κάνω και μια ειδικότερη μνεία στους ψηφοφόρους αυτούς, καθώς κάθε μια ...
ψήφος τους ήταν μια συνειδητή ψήφος, μια ψήφος υπέρβασης της κατεστημένης νοοτροπίας. Οι πολίτες αυτοί δεν ψήφισαν εύκολες λύσεις, δεν ψήφισαν έναν επαγγελματία πολιτικό. Ψήφισαν έναν άνθρωπο που ήξεραν ότι εννοούσε μέχρι κεραίας αυτά που έλεγε και τους ευχαριστώ βαθιά γι’ αυτή τους την γνώμη.

Παράλληλα όμως με τα παραπάνω, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και τους συνυποψήφιούς μου, ο προσωπικός αγώνας των οποίων έδωσε στο Ποτάμι ένα ισχυρό ποσοστό στο Νομό μας. Έτσι ευχαριστώ τον Παναγιώτη Κάπο, την Αθηνά Κολιονάσιου, τον Αλέξανδρο Κρομμύδα, τη Βίκυ Κώστα, τον Πέτρο Μπούγια και τον Πέτρο Σκαπινάκη με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί την πορεία αυτή και μαζί φτάσαμε στην πρώτη κορυφή! Ευχαριστώ επίσης κι όσους άλλους δούλεψαν ως εθελοντές σε αυτή την προσπάθεια και διέθεσαν τις δυνάμεις τους και το χρόνο τους για να πετύχουμε το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα!

Θα ήθελα, λοιπόν, να διαβεβαιώσω όλους ότι η δραστηριοποίησή μου με το Ποτάμι, δεν ήταν μια πρόσκαιρη εκλογική δραστηριοποίηση, αλλά μια κατάθεση ψυχής. Δεσμεύομαι να είμαι παρών στην διαμόρφωση της τοπικής παρουσίας του Ποταμιού στα Γιάννενα, στις συζητήσεις και τις πρωτοβουλίες του για την ανάδειξη, παρέμβαση και επίλυση των τοπικών προβλημάτων αλλά και στις διαδικασίες και διεργασίες του κόμματος στο κεντρικό επίπεδό του.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/29/2015 09:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημήτρη Πάνου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες