ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Επίσκεψη του Δ. Πάνου στο επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Συνάντηση είχε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, κος Δημήτρης Πάνου με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κο Γιάννη Μήτση.

Αφορμή για την επίσκεψη αυτή ήταν η απάντηση στην επιστολή που είχε στείλει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε όλα τα κόμματα και προσωπικά στους υποψήφιους βουλευτές του ...
Νομού Ιωαννίνων, ζητώντας τις θέσεις και τις δεσμεύσεις τους για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Να σημειωθεί ότι ο κος Πάνου είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι στιγμής υποψήφιος βουλευτής που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου.

Στην επιστολή του ο κος Πάνου αναφέρει ότι, σχετικά με το πρόβλημα της ανεργίας, ο μόνος σοβαρός παράγοντας που μπορεί να θεραπεύσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα, είναι η επιχειρηματικότητα. Κατά συνέπεια η παροχή χρημάτων από τα κονδύλια της ΕΕ για την καταπολέμηση της ανεργίας θα πρέπει να κατευθυνθεί προς τις επιχειρήσεις κι όχι προς δράσεις του δημόσιου τομέα. «Για παράδειγμα, τα περίφημα 5/μηνα των Δήμων και των Φορέων τους, αυτό που δημιούργησαν ήταν μια στρατιά ανέργων συμπολιτών μας που για πέντε μήνες χαμηλόμισθης εργασίας έχαναν τα προνόμια του χρόνου ανεργίας τους κι επιπλέον δεν είχαν καμία ελπίδα να συνεχίσουν στην θέση αυτή και μετά το πεντάμηνο».

Συνεχίζοντας στα θέματα του αερολιμένα Ιωαννίνων, των οδικών δικτύων και του σιδηροδρόμου, ο κος Πάνου αναφέρει στη επιστολή του πως η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων θα πρέπει να ενταθεί, τόσο σε επιβατικά δρομολόγια όσο και σε εμπορικά. Για το λόγο αυτό, η διεθνής αεροπορική εξυπηρέτησή του Νομού θα πρέπει να είναι η απόλυτα άμεση προτεραιότητα διεκδίκησης όλων των βουλευτών του Νομού μας που θα εκλεγούν στις επικείμενες εκλογές. Παράλληλα, είναι απαραίτητο να ενταθεί η πίεση των τοπικών παραγόντων προς κάθε Υπουργείο και κάθε αρμόδιο φορέα ώστε να κατατεθεί, το συντομότερο δυνατό, ένα ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των μεγάλων οδικών αξόνων ώστε να γνωρίζουμε την προοπτική υλοποίησής τους.

Αναφορικά με τον σιδηρόδρομο και την επέκτασή του μέχρι την Ήπειρο κι από εδώ σε διακρατικά δίκτυα, ο κος Πάνου δήλωσε ότι συντάσσεται με την άποψη αυτή καθώς ο σιδηρόδρομος έχει καθιερωθεί πια ως το οικονομικότερο και ορθολογικότερο μέσο μετακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων. Η σιδηροδρομική σύνδεση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων του Νομού μας καθώς εξασφαλίζεται η εύκολη και απρόσκοπτη μετακίνηση τόσο των ανθρώπων, για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής, όσο και των εμπορευμάτων, τα οποία με πολύ χαμηλότερα κόμιστρα θα μπορούν να φτάνουν στις αγορές της χώρας μας αλλά και στις πύλες εξόδου προς άλλες αγορές.

Τέλος, ο κος Πάνου έθεσε και το θέμα του φυσικού αερίου, το οποίο θα πρέπει να φτάσει στην Ήπειρο και στον Νομό Ιωαννίνων, καθώς οι ενεργειακές δαπάνες αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους των προϊόντων και των υπηρεσιών. Στο θέμα αυτό, ο Νομός μας υστερεί σημαντικά, χάνοντας έτσι ένα σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ανταγωνιστριών περιοχών.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε τον κο Πάνου για την επίσκεψή του καθώς και για την επιστολή και τις απόψεις του και προέτρεψε και τους άλλους υποψήφιους βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων να κάνουν το ίδιο, καθώς, όπως δήλωσε, «χρειαζόμαστε τις απόψεις όλων, προκειμένου να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον από την επόμενη μέρα των εκλογών».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/21/2015 10:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη του Δ. Πάνου στο επιμελητήριο Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες