ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Χ. Παπάζογλου: " Πλουτοπαραγωγικό εργαλείο για την περιοχή μας το κυνήγι. "

Τις τοπικές κοινότητες Σκουλικαριάς, Χελώνας, Γιαννιώτης, Κλειδίου, Δημαριού και Διάσελου, Ανω Πέτρας επισκέφθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. Χρήστος Παπάζογλου, στο πλαίσιο τις προεκλογικής του εκστρατείας.

Στη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Παπάζογλου συναντήθηκε και με ομάδες κυνηγών. Αφού άκουσε τα ...
αιτήματά τους, επισήμανε:
«Έχω ακούσει τις φήμες για καθολική απαγόρευση του κυνηγιού. Δεν ξέρω αν είναι ακριβείς. Σε ότι με αφορά, είμαι κατά των γενικών απαγορεύσεων. 
Ούτε και πιστεύω ότι οι κυνηγοί είναι οι καταστροφείς της φύσης. 

Αντίθετα πιστεύω ότι διαθέτουν ισχυρό αίσθημα αυτορρύθμισης γιατί αυτοί ζουν και απολαμβάνουν τη φύση. Η φύση δεν κινδυνεύει από τις ντουφεκιές αλλά από τις κραυγές των δήθεν οικολόγων του Κολωνακίου. Από την άλλη το κυνήγι, το ψάρεμα με τις κατάλληλες υποδομές, μπορεί να εξελιχθεί σε πλουτοπαραγωγικό εργαλείο για την περιοχή μας.

Ρεζέρβες, κυνηγετικά καταφύγια, ελεγχόμενο ψάρεμα και υποδομές μπορούν να προσθέσουν κρίσιμους πόρους στην περιοχή μας. Κοντολογίς, περισσότερα και πιο σύγχρονα μέσα για τη φύλαξη και τη λαθροθηρία αλλά όχι στις γενικές απαγορεύσεις. Οι άνθρωποι που ζουν στη φύση πρώτοι και καλύτεροι είναι οι άγρυπνοι και καθημερινοί φύλακες και προστάτες της…».Η συζήτηση με τους κατοίκους εστιάστηκε σε θέματα κτηνοτροφίας και χρηματοδοτήσεων ΕΣΠΑ.
Ο κ. Παπάζογλου δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για τη στήριξη της παραδοσιακής κτηνοτροφίας, πτηνοτροφίας και των οργανωμένων μονάδων, διεκδικώντας χρηματοδοτήσεις, που θα αγγίζουν ακόμη και το 99% της επένδυσης.

Επίσης, υποσχέθηκε να διεκδικήσει ειδικά προγράμματα για καλλιέργειες φαρμακευτικών βοτάνων και αρωματικών φυτών, καθώς και χρηματοδοτήσεις ειδικών μορφών τουρισμού, με την συνακόλουθη βελτίωση της τουριστικής υποδομής.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 1/15/2015 09:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Χ. Παπάζογλου: " Πλουτοπαραγωγικό εργαλείο για την περιοχή μας το κυνήγι. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες