ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ευ. Βενιζέλος από την Χαλκίδα: " Ο αγώνας αυτός είναι ο δικός σας."

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στη Χαλκίδα, με την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας της παράταξης καλώντας τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να δώσουν έναν αγώνα «πρόσωπο με πρόσωπο, σπίτι – σπίτι».

«Ο αγώνας αυτός είναι ο δικός σας» τόνισε, «ο δικός μας αγώνας για το ΠΑΣΟΚ, για την παράταξη, για την πατρίδα, για το μέλλον των...
παιδιών μας. Αυτό τον αγώνα σας καλώ να δώσουμε όλες και όλοι μαζί για να καταγράψουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό. Για να είναι το ΠΑΣΟΚ ο εγγυητής των εξελίξεων, για να είμαστε η τρίτη εντολή. Να δώσουμε την κατεύθυνση στη χώρα».

Στην ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι πρώην βουλευτές Ευβοίας Κατερίνα Περλεπέ και Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη, η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου, ο πρώην βουλευτής Εύβοιας Γιάννης Καλαμακίδης, ο δήμαρχος Χαλκίδας Χρήστος Παγώνης, καθώς και υποψήφιοι βουλευτές των νομών Ευβοίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας: Γιάννης Αγαννιώτης, Γιώργος Μπαράκος, Χαρά Μπελαβράκη, Γιάννης Μπουροδήμος, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αναστάσιος Σεπετής, Αθανάσιος Τάρτης, Γεώργιος Χότζογλου, Δημήτρης Αγγέλου, Γιάννης Γκίνης, Γιώτα Γαζή, Φώτης Αντωνίου, Ειρήνη-Ευγενία Γουλοπούλου, Γιάννης Καλαντζής, Δέσποινα Καρμάλη, Ηλίας Μπουργάνος, Φώτης Σερέτης, Γεωργία Σωτηροπούλου, Λεωνίδας Καραμπαρμπας, Χρήστος Τσιλίκης.






Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/14/2015 02:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ευ. Βενιζέλος από την Χαλκίδα: " Ο αγώνας αυτός είναι ο δικός σας.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες