ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Προσοχή: " Κιν-Δυνο-Σ".

Σημαίνουν τα αρχικά του «Κιν-ήματος Δεινο-κρατών Σ-οσιαληστών»

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος.
Έτσι θα πρέπει να γραφεί, να διαβαστεί και να ερμηνευτεί από τον ελληνικό λαό, ο νέος κομματικός σχηματισμός που σοφίστηκε ο επίσης επι-κίνδυνος αρχηγός του, Γ.Α.Π., διότι αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα…
Το δε στίγμα νέο-πράσινης παραμυθολογίας που έδωσε για...
το κόμμα του ο αναίσχυντος, ξετσίπωτος, ανθέλληνας, αμερικανόφερτος ιδρυτής του, Γιώργος Παπανδρέου, μόνο «την αυτονόητη επανάσταση» του ταλαίπωρου και πτωχευμένου ελληνικού λαού, εναντίον αυτού και των επίσης συνένοχων συνεργατών του, μπορεί να προκαλέσει…

«Ο χρόνος είναι μικρός» του είπαν τα ξένα αφεντικά του, που βλέποντας ότι χάνουν το παιχνίδι, τον ξαναέστειλαν για να αποτελειώσει το προηγούμενο έργο του. Το επανέλαβε κι’ ο ίδιος στη παρουσίαση της νέας του συμμορίας…

Επίσης επανέλαβε σιβυλλικά «Το έργο, μια μεγάλη πρόκληση». Προφανώς του ξέφυγε η λέξη «είναι». Τί να πεις. Τόσο καιρό που γυρνούσε τον κόσμο με έξοδα του ελληνικού κράτους, διδάσκοντας σε αφελείς, το «πώς μπορεί ένας πρωθυπουργός να ξεπουλήσει τη χώρα του», ξέχασε αρκετά από τα ελάχιστα ελληνικά του.
Θα περιμένω να τον ακούσω, αν θα ξεχωρίσει τις κάλπες από τις κάλτσες, όπως έκανε σε ομιλία του σε προηγούμενες εκλογές.

Και συνέχισε με τη φράση «Ξεκινά, με πρώτο μεγάλο σταθμό τις εθνικές εκλογές…», εννοώντας «το έργο», αλλά στη πραγματικότητα εννοεί «το μεγάλο κόλπο», διότι οι οδηγίες που του έδωσαν, είπε, ότι «την επομένη των εκλογών θα κορυφωθεί η δημιουργική δουλειά». Σαν «Επιχείρηση ληστείας του Σαν Τζενάρο» ακούγεται…

Και προσκαλεί όλους τους παλιούς σοσια-ληστές κοντά του, γιατί αυτοί ξέρουν, πώς γίνονται αυτές οι «δουλειές». «Δουλειά συμμετοχική» τους είπε και για «θεσμούς που καινοτομούν και αξιοποιούν ό,τι νεωτερικό υπάρχει, για την συμμετοχή στην άμεση κλεπτοκρατία». «Ο στόχος του νέου κόμματος», σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι να ακουστεί δυνατά», μέχρι την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αν είναι δυνατόν, ή έστω μέχρι το …Βερολίνο…

Οι αρχές (δηλ. το παραμύθι) του νέου κόμματος
Στη συνέχεια της παρουσίασης της «συμμορίας» του, άρχισαν τα ανέκδοτα και τα γέλια, όταν είπε ότι «στη βάση των αρχών του είναι ο ανθρωπισμός, η δέσμευση για ανθρώπινη αξιοπρέπεια». Γέλασαν και οι καρέκλες…

«Μας εμπνέουν τόνισε οι αξίες του πολιτικού φιλελευθερισμού». Τα γέλια έγιναν εντονότερα και ασταμάτητα…
«Οι πολίτες πρέπει να ελέγχουν την εξουσία, να υπερισχύσει η ισχύς του δικαίου και όχι το δίκαιο του ισχυρού.».Εδώ βγήκαν μαντήλια, καθότι το «νοήμον» ακροατήριο, έκλαιγε από τα γέλια, κρατώντας τις κοιλιές του.

Από την 3η Σεπτέμβρη του 1974 (στα πράσινα άλογα) του σήμερα
Ο Γ. Παπανδρέου επεσήμανε στην ομιλία του ότι «όραμα του λαού ήταν ανέκαθεν η απεξάρτηση της Ελλάδας», από την οικογένεια Παπανδρέου, αλλά αυτό δεν το είπε... ούτε είπε, ότι για να μην γίνει η απεξάρτηση, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ στις 3 του Σεπτέμβρη του 1974… Και συνέχισε, χάνοντας τον ειρμό των σκέψεών του, λέγοντας πως «σήμερα είναι και πάλι επίκαιρη η ανάγκη απεξάρτησης από ένα νέο κατεστημένο», εννοώντας προφανώς και πρωτίστως το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και δευτερευόντως την ΝΔ του Σαμαρά, που τα έκαναν «θάλασσα».

Απαντώντας δε στις επικρίσεις, ότι διαλύει το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου είπε:
«Κάποιοι, (χοντροί, εννοούσε) ελλείψει επιχειρημάτων, επικαλούνται τον Αντρέα, εναντίον μου, εναντίον μας (αγαπητοί συμμορίτες, εννοούσε). Δεν ξέρω πώς είναι τόσο σίγουροι τί θα έλεγε ο Αντρέας σήμερα…» (Έ, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει..) «Αυτή τη διαδρομή (καταστροφής και υποδούλωσης της χώρας, εννοεί) με τόσους φίλους, συναγωνιστές, συντρόφους (συμμορίτες, εννοεί), την τιμώ, τη σέβομαι … είναι μια ευθύνη ». Βέβαια, αφού όλοι μαζί θα δικαστούν και θα τιμωρηθούν από τον ελληνικό λαό με το πέρας των εκλογών.

Σύμφωνα με το Γ. Παπανδρέου «η μακρά πορεία των δημοκρατικών, προοδευτικών, σοσια-ληστρικών δυνάμεων του τόπου, είναι συνυφασμένη με τα μεγάλα σταυροδρόμια» που οδηγούν κάποτε στον Κορυδαλλό.

«Ρήξη με το (τοπικό) πολιτικό κατεστημένο»
«Χρειάζονται νέες πολιτικές προτάσεις», είπε, εννοώντας ότι ο λαός κατάλαβε, πού οδηγείται και μίλησε για τις συντηρητικές δυνάμεις, που επίσης οδηγούν τη χώρα στα πρόθυρα μιας νέας εθνικής τραγωδίας. «Συγκρουόμαστε με όσους κυνηγούν την εξουσία ως λάφυρο για ιδιοποίηση, ανοίγουμε μέτωπο σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να αυθαιρετούν χωρίς να λογοδοτούν» είπε προειδοποιώντας τους συγκυβερνώντες, Σαμαρά-Βενιζέλο.

«Η xώρα χρειάζεται αποφασιστικότητα και ηγεσίες που βάζουν πρώτα την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό ή το πολιτικό κόστος» είπε και τότε το ακροατήριο άρχισε να λιποθυμά από τα γέλια...
«Χάσαμε μάχες αλλά δεν ηττηθήκαμε (ο Κορυδαλλός μας περιμένει)»

Υπεραμύνθηκε (αμετανόητα) των πολιτικών κινήσεων και αποφάσεων που είχε πάρει στο παρελθόν, λέγοντας ότι «υπήρξε η ανάγκη να ληφθούν τα πιο δύσκολα και σε πολλές περιπτώσεις, άδικα μέτρα, για να μην βουλιάξει η χώρα» (εννοώντας τη χώρα της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Γιούνκερ, του Ντάϊσελμπλουμ, του Κάμερον και των υπολοίπων εύπορων ευρωπαϊκών κρατών-μελών, που έδεσαν την Ελλάδα και τον λαό της χειροπόδαρα και τον κατέστησαν ζητιάνο, κουρελή, δυστυχή και πειναλέο..)

«Συγκρουστήκαμε (με τον λαό), κάναμε τα πρώτα βήματα. Μας πολέμησαν σκληρά (στο Σύνταγμα και στις πλατείες της χώρας), είπε, για να μην αλλάξουμε την Ελλάδα» (και την καταστήσουμε χαμίνι και πόρνη των ευρωπαίων δανειστών, εννοούσε)και πρόσθεσε ξεδιάντροπα πως «το έργο που ξεκίνησε, όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκε αλλά στη συνέχεια αποδομήθηκε…».

Αυτό λοιπόν έχει σαν κύριο στόχο το παλικάρι και μας περνάει τους Έλληνες για αμερικανάκια, αλλά δεν θα φάει…
«Χάσαμε μάχες, αλλά δεν ηττηθήκαμε, είπε (βέβαια, αφού ακόμη το κελί του στον Κορυδαλλό είναι άδειο…). Αυτήν την πορεία οπισθοδρόμησης (δηλαδή την προσπάθεια που καταβάλουν τα αντιμνημονιακά κόμματα για τη σωτηρία της χώρας) καλούμαστε σήμερα να ανακόψουμε» επεσήμανε και διευκρίνισε στο ακροατήριό του, πως «το σημερινό ξεκίνημα, δεν είναι ξεκίνημα για να γίνει το νέο κίνημα, μέρος του (τοπικού) συστήματος. Αντιθέτως, είναι για να ενισχυθεί η φωνή των αλλαγών που χρειάζεται επιτέλους η χώρα μας» (για να ευοδωθούν τα σχέδια των ξένων τραπεζιτών και χρηματιστών, ώστε να ολοκληρωθεί η καταστροφή της…).

Τ’ ακούς, ελληνικέ λαέ;
Γι’ αυτό το κόμμα του έχει σχεδόν τα αρχικά ΚΙΝ-ΔΥΝΟ-Σ, μήπως το καταλάβουν και ξυπνήσουν, όσοι ακόμη κοιμούνται και καταπίνουν το νέο «πράσινο» παραμύθι του Γ.Α.Π. ή και το παλιό των συνεχιστών και συνένοχων του Γ.Α.Π., Σαμαρά-Βενιζέλου…

Σηκωθείτε από τους καναπέδες… Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε οριστικά και όλοι μαζί στον αγύριστο…

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/08/2015 08:47:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Προσοχή: " Κιν-Δυνο-Σ"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες