ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Σαμπάνης και Δήμας οφείλουν εξηγήσεις.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”.
Στην σημερινή Ελλάδα της απόλυτης κατάπτωσης και του απόλυτου ευτελισμού των αξιών, πέρασε “αβρόχοις ποσίν” ένα τεράστιας σημασίας ζήτημα.

Αντίθετα στην γείτονα χώρα της Αλβανίας, ο θόρυβος που έχει προκληθεί από αυτό το ζήτημα δε λέει να κοπάσει μέχρι σήμερα.
Και πιο συγκεκριμένα:..

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών που διεξήχθη στο Καζακστάν το Νοέμβριο του 2014, δυο Αλβανοί αθλητές “πιάστηκαν” ντοπαρισμένοι και τα μετάλλιά τους τα πήραν Έλληνες αθλητές.
Αυτό ήταν το θέμα που άνοιξε από πλευράς Αλβανικής Ομοσπονδίας τους ασκούς του Αιόλου και ακολούθησαν φοβερές και ατιμωτικές κατηγορίες κατά του Λεωνίδα Σαμπάνη – πρώην Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά μας χρώματα – τεχνικού διευθυντού στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου, σύμφωνα και με δήλωση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας και πρώην Βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρου Δήμα.

Ένα μέρος αυτής της σφοδρής αντίδρασης του προέδρου της Αλβανικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Ελέζ Γκιόζα, σας παραθέτουμε παρακάτω (οι δηλώσεις φιλοξενήθηκαν στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της Αλβανίας Top Channel):
«Υπεύθυνος για τα θετικά δείγματα των Αλβανών Ντανιέλ Γκοντέλι και Χουσεΐν Πουλάκου σε στανοζολόλη είναι ο Λεωνίδας Σαμπάνης, που είχε αναλάβει επίσημα θέση ομοσπονδιακού προπονητή της Αλβανίας και υπό τις οδηγίες του προπονούνταν οι αθλητές που βρέθηκαν θετικοί». 

Προχωρώντας στις καταγγελίες του ισχυρίστηκε πως:
«…υπάρχουν και χαρτιά που αποδεικνύουν αυτόν τον ισχυρισμό. Ο Σαμπάνης είναι προπονητής της εθνικής ομάδας άρσης βαρών της Αλβανίας και υπάρχει συμβόλαιο. Είχαμε συναντηθεί και μου εγγυήθηκε ότι οι αθλητές μας είναι αθώοι. Ήλεγχε τρεις Ελληνες αθλητές και τρεις Αλβανούς και οι δικοί μας είναι θετικοί. Το συμβόλαιο με αυτόν περιλάμβανε προπόνηση στο Ελληνικό Ολυμπιακό Κέντρο, ιατρική φροντίδα, αποκατάσταση και εγγύηση ότι δεν θα είχαν προβλήματα με ντόπινγκ. Αναρωτιέμαι: ποια χώρα ήθελε να μας βλάψει; Νομίζω ότι είναι η Ελλάδα αυτή που μας ζήλευε, αλλά αυτό θα το αφήσουμε για μετά».

Όπως διαπιστώνουμε από τις παραπάνω δηλώσεις η Αλβανία προτίθεται να δώσει και πολιτικές διαστάσεις σε ένα ζήτημα που ούτως ή άλλως είναι πολύ σοβαρό και έχει ενταφιαστεί από την ελληνική κυβέρνηση και την ΕΟΑΒ.
Και είναι από μόνο του μέγα θέμα, από τη στιγμή κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΑΟΑΒ ισχυρίζεται πως ο Ολυμπιονίκης μας Λεωνίδας Σαμπάνης, είχε συμβόλαιο μαζί τους για να προπονεί τους Αλβανούς αθλητές ως αρχιπροπονητής.
Και θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να είχε ευαισθητοποιηθεί ο αρμόδιος Υπουργός για να λάμψει την αλήθεια, εφ΄ όσον ο Σαμπάνης είναι αξιωματικός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Πόσο μάλλον, όταν όλοι γνωρίζουμε πως οι αρσιβαρίστες της Εθνικής Αλβανίας προπονήθηκαν επί δυο μήνες το περασμένο καλοκαίρι στη Νίκαια και φιλοξενήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά, μαζί με τους Έλληνες αρσιβαρίστες.
Και όταν ο Ελέζ Γκιόζα ισχυρίζεται ότι αυτή η φιλοξενία έγινε με πρωτοβουλία του Λεωνίδα Σαμπάνη!

Πρέπει επίσης, να μάθουμε εάν αυτό το συμβόλαιο ήταν επί αμοιβή ή έγινε στο πλαίσιο των διαχρονικών καλών σχέσεων που έχει ο Λεωνίδας Σαμπάνης καθώς και ο Πύρρος Δήμας με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντυ Ράμα!
Άμεσα λοιπόν, θα πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση από τη στιγμή που ρεπορτάζ από αλβανικά μέσα αναφέρουν για συνάντηση Σαμπάνη – Γκιόζα πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα!

Ωστόσο, αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Κυβέρνηση και η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, το έπραξε ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΑΒ Νικόλαος Δεπούντης.
Ο κ. Δεπούντης στις 19 Δεκεμβρίου 2014 κατέθεσε στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Αθηνών – αρ. πρωτ. 3093 – μηνυτήρια αναφορά επισυνάπτοντας 12 αποδεικτικά στοιχεία, προκειμένου να διευκολυνθεί η Εισαγγελία στο έργο της. Αυτό το στοιχείο φέρνει κατ΄ αποκλειστικότητα στο φως, σήμερα η εφημερίδα μας.Ο κ. Δεπούντης ως Έλλην πολίτης, ζητά από την Εισαγγελία Στρατοδικείου Αθηνών να ενεργήσει για να διαπιστωθεί αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα στον ελληνικό και τον αλβανικό Τύπο, της συμμετοχής δηλαδή, σε αυτή τη συναλλαγή μέσω συμβολαίου με άλλη χώρα, Ελλήνων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας.
Οφείλουμε επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδος μας, να αποκαλύψουμε πως μια ομάδα πολιτών προτίθεται τις επόμενες ημέρες να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά και στις πολιτικές δικαστικές αρχές της χώρας.

Από πλευράς μας, επικοινωνήσαμε με τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΑΒ κ. Νικόλαο Δεπούντη και μας αποκάλυψε πως στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΟΑ την 30η Οκτωβρίου 2014 (πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), έθεσε δυο ερωτήματα στον νυν πρόεδρο Πύρρο Δήμα και τα οποία έχουν μείνει αναπάντητα μέχρι σήμερα:

• «Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά γυμνάζεται η Εθνική Ομάδα της Αλβανίας, χρησιμοποιώντας το κλειστό γυμναστήριο καθώς και τα όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυο Ομοσπονδιών;
Υπάρχει όφελος για την Ομοσπονδία μας από αυτές τις παροχές της;

• O πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κάλεσε τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Αδριανό, για να τύχει ενημέρωσης των γεγονότων που συνέβησαν στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα των Εθνικών Ομάδων της Σερβίας και της Αλβανίας, όπου επιδείχθηκε για άλλη μια φορά ο ακραίος αλυτρωτισμός της γείτονας χώρας, με τις αξιώσεις τους για ελληνικά εδάφη.
Συμφωνείτε με αυτές τις ενέργειες;
Εξακολουθείτε να αποδέχεσθε τη φιλία σας με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντυ Ράμα;

Συμπερασματικά, θα αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει η Εισαγγελία Στρατοδικείου Αθηνών στην μηνυτήρια αναφορά του κ. Δεπούντη.

Επίσης, έστω και αργά θα περιμένουμε να δώσει απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα ο κ. Δήμας, από τη στιγμή που στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ζητά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ περιφέρεια Αθηνών.
Γιατί, η Ελλάδα κ. Δήμα σηκώνεται με τόλμη και λεβεντιά. Κάντε λοιπόν, πράξη αυτό που λέτε στα προεκλογικά φυλλάδιά σας: “Να σηκώσουμε ξανά την Ελλάδα”.

Υ.Γ. Στην μηνυτήρια αναφορά, γίνεται αναφορά και στο άρθρο μου που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” και το Makeleio.gr: “Πύρρος Δήμας και Έντι Ράμα”.Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/21/2015 10:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σαμπάνης και Δήμας οφείλουν εξηγήσεις. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες