ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

Ο εκνευρισμός και η πρωτόγνωρη επίθεση της Περιφερειακής Αρχής ενάντια στους Συμβούλους της Παράταξης Ήπειρος Ανατροπής στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης δεν εκπλήσσει πλέον κανένα.

Δικαιολογείται απόλυτα από το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα, αποκαλύπτονται ξεκάθαρα στα μάτια των Ηπειρωτών οι ...
παλαιοκομματικές πολιτικές και πρακτικές που ο κ. Καχριμάνης, σε αγαστή συνεργασία με τους Υποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ και ιδιαίτερα με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα, χρησιμοποιούν προκειμένου να παραπλανήσουν και να υφαρπάξουν την ψήφο στις επερχόμενες εκλογές των Γιαννιωτών φιλάθλων, αθλητών και πολιτών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού.

Έτσι, η επισήμανση εκ μέρους των συμβούλων της Παράταξης της προεκλογικής ένταξης των έργων:
1) Ανακατασκευή γηπέδων Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (Ε.Π.Σ.ΗΠ.),
2) Ανακατασκευή γηπέδων Σταυρακίου και Βελισσαρίου του Δήμου Ιωαννιτών, και
 3) Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) του Π.Ε.Α.Κ.Ι., συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1.000.000€, για τα οποία προβλέπονται πιστώσεις μόνο 2.200€ για το 2014 ενώ δεν έχουν προβλεφτεί πιστώσεις για το 2015, αποκαλύπτει το μέγεθος της παραπλάνησης και του εμπαιγμού που επιχειρείται σε βάρος των Γιαννιωτών.

Ο προεκλογικός χαρακτήρας των εξαγγελιών αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ολοκλήρωση των έργων προβλέπεται σε μια πενταετία, όπως σαφώς προκύπτει από τη διάρκεια των προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας και των Π.Ε.Α.Κ.Ι, Ε.Π.Σ.ΗΠ., και Δήμου Ιωαννιτών αντίστοιχα που εγκρίθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης.

Γιατί είναι νωπές οι μνήμες και από άλλα «μεγάλα αθλητικά έργα» στην περιοχή μας που καρκινοβατούν επί σειρά ετών. Και για τα οποία κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι θα ολοκληρωθούν. Αλλά αντί ολοκλήρωσης βλέπουμε μέχρι σήμερα ημίμετρα, έργα που άλλαζε ο σχεδιασμός τους στην πορεία του χρόνου και πεταμένα λεφτά των φορολογουμένων. Και για τις εξελίξεις αυτές στις αθλητικές υποδομές φέρει τεράστιες ευθύνες η σημερινή πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου και κυρίως ο Περιφερειάρχης που δεν έχει παραδώσει ούτε ένα από τα μεγάλα αθλητικά έργα.

Από τα παραπάνω γίνεται ολοφάνερη η προσπάθεια προεκλογικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων που επιχειρείται με απόλυτη σύμπνοια των κκ Καχριμάνη και Υπουργού Πολιτισμού. Η συνειδητοποίηση, εκ μέρους των στελεχών αυτών της ΝΔ, της επερχόμενης εκλογικής τους καταδίκης, τους οδηγεί σε πρακτικές καταδικασμένες στη συνείδηση του Λαού και σε ακραίες επιθέσεις ενάντια σε όσους αποκαλύπτουν το πραγματικό τους ρόλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί του Γιαννιώτες, να γυρίσουν την πλάτη σε όσους ευθύνονται για τα προβλήματα που βιώνουν και την εξαθλίωση σημαντικής μερίδας της τοπικής κοινωνίας και να ενισχύσουν αποφασιστικά, χωρίς διλλήματα και φόβο το ψηφοδέλτιό του.

Η ελπίδα σ΄αυτές τις εκλογές έχει όνομα: ΣΥΡΙΖΑ. Για να σταματήσουμε την ανθρωπιστική κρίση, να αποκαταστήσουμε τα αυτονόητα, και να βάλουμε τις βάσεις για μια ανάπτυξη προς όφελος του Λαού.
 Ιωάννινα 15/1/2015
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/16/2015 06:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες