ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Απ. Γκλέτσος: " Λάβαμε το τριαντάφυλλο και . . . "

Δήλωση του Α.Γ. για το κόμμα του ΓΑΠ.
Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του.
Το ότι οι συστημικοί μηχανισμοί και οι αποστεωμένοι εκφραστές τους, θα πολεμούσαν το οτιδήποτε φρέσκο και νέο απειλούσε την πολιτική μακαριότητά τους, το γνωρίζαμε.

Το ότι σ΄ αυτή την απέλπιδα προσπάθειά τους, θα έβρισκαν συνοδοιπόρους από την συνομοταξία των εσαεί …
προθύμων, ήταν περίπου αναμενόμενο.

Εκείνο που μας προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη , είναι το γεγονός της μερίδα των… διαμορφωτών της κοινής γνώμης, έχασε παντελώς την ψυχραιμία της και κατ΄ επέκταση και την αίσθηση του Ελληνικού χιούμορ.

Οι ποικίλες ερμηνείες -που σε… ελεύθερη μετάφραση και κατά το δοκούν του κάθε …μεταφραστή- αποδόθηκαν, στα καθ΄ όλα ειρωνικά σχόλια του Προέδρου της ΤΕΛΕΙΑΣ κ. Απόστολου Γκλέτσου, για την επανεμφάνιση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και των λοιπών πολιτικών απολιθωμάτων και του παρελθόντος στο πολιτικό προσκήνιο, μόνο θυμηδία και θλίψη προκαλούν.

Και για να βάλουμε μια ΤΕΛΕΙΑ στο κακόγουστο αυτό θέατρο της ευκαιριακής αντιμετώπισης του κόμματος μας, απλά υπενθυμίζουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η ίδρυση του κόμματος της ΤΕΛΕΙΑΣ, εξαγγέλθηκε σε μέρες σκληρής δοκιμασίας του λαού. Δοκιμασίας που επιβλήθηκε δια χειρός ΓΑΠ και αποσκοπούσε στην αποδέσμευση του κάθε υγιώς σκεπτομένου Έλληνα , που εγκλωβίστηκε στο συστημικό δόκανο του ΓΑΠ , που μεθοδευμένα έθεσε τη Χώρα υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ.

Το κόμμα μας δεν διαθέτει –και ευτυχώς - πλειάδα επικοινωνιολόγων, για να «καλλωπίσουν» έναν αυθόρμητο και πηγαίο λόγο. Λόγο , που παρεμπιπτόντως προβάλλεται και πολιτικά. Το κόμμα μας ιδρύθηκε, για να πει τις αλήθειες, που τα υπόλοιπα κόμματα δεν τολμούν να πουν. Και για να τελειώσουμε με αυτά μια και καλή εγκαθιστώντας νέο και υγειές Πολιτικό περιβάλλον.

Η ΤΕΛΕΙΑ, δεν σκοπεύει να συμπεριφερθεί ως… ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, κατεβάζοντας πάραυτα ένα Κυβερνητικό πρόγραμμα προς έγκριση στο λαό… Οτιδήποτε Εθνικό και Πατριωτικό θα έρθει για διαβούλευση, θα μας βρει σύμφωνους, από οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικό φορέα , με Δημοκρατικές αρχές, κι αν προέρχεται. Και κατ΄ επέκταση και η οποιαδήποτε φιλολαϊκή μα καθόλου λαϊκίστικη πολιτική.

Εκείνο που χαροποιεί ωστόσο, είναι το γεγονός πως η κάθε τοποθέτησή μας, στα όσα διαδραματίζονται στη Χώρα (ερήμην ίσαμε τώρα των πολιτών της) δεν περνάει απαρατήρητη.

Ελπίζουμε πως μετά από αυτό το δελτίου τύπου της ΤΕΛΕΙΑΣ, θα μπει επιτέλους και μια οριστική ΠΑΥΛΑ σε ένα ανύπαρκτο θέμα. Ελπίζοντας επίσης, να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, για ότι ο καθένας …νομίζει πως είπαμε, παρά μόνο για όσα… ακριβώς είπαμε, εκμεταλλευόμενοι τον χρόνο μας, για δημιουργικές προτάσεις -και μόνο- από τούδε και στο εξής.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 1/07/2015 02:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απ. Γκλέτσος: " Λάβαμε το τριαντάφυλλο και . . . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες