ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Το βόλι της ψήφου! Μάθε, θωρακίσου, σταύρωσε...

Γράφει ο Ιωάννης Σαρλάς.
Λίγες ημέρες προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός μας, υποδεικνύει τον ΣΥΡΙΖΑ, ως το ατύχημα, που δεν πρέπει να συμβεί στην Ελλάδα!

Η ταπεινότητά μου δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά επί του παρόντος, το μοναδικό επαναλαμβανόμενο ατύχημα για την χώρα μας είναι, ότι έχει την…ατυχία σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για ...
τον τόπο να εμφανίζει τέτοια λειψανδρία πολιτικών ηγετών, που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ!

Από την μία ο απερχόμενος, Γερμανόδουλος, παλαιοκομματικός θίασος της σφαλιάρας, της συμπολίτευσης και από την άλλη η αριστερή, διεθνιστική, κρατικίστικη θολοκουλτούρα της αντιπολίτευσης, σχηματίζουν μια τανάλια, που σφίγγει ολοένα και περισσότερο το λαιμό του Έλληνα πολίτη, ο οποίος μέσα στην απελπισία του αναζητά εις μάτην μια σανίδα σωτηρίας για να επιβιώσει.

Είναι ευρέως γνωστό από…Εβραίους και Αμερικανούς, η επιφυλακτικότητα, με την οποίαν έβλεπε ο Αγγλοσαξωνικός παράγοντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα τους Γερμανούς, των οποίων τα σχέδια εξετέλεσε εις το ακέραιο!

Παρ’όλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τον κ .Σαμαρά έπαψε να στηρίζει ακόμα και η ίδια η φράου Μέρκελ, με αποκορύφωμα τον εξαναγκασμό του στην επίσπευση της εκλογής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και ουσιαστικά την προσφυγή του σε πρόωρες εκλογές.
Με άλλα λόγια, τον πέταξαν σαν αποτσίγαρο αφού πρώτα τον χρησιμοποίησαν!

Θέλετε να μάθετε το γιατί;
Διότι πολύ απλά, οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν, ότι η Ελλάς, φέρουσα ηγέτες τύπου Γιωργάκη Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά δεν έχει την πρόθεση ούτε να εκσυγχρονίσει το κράτος της μα ούτε και να πατάξει ή καλύτερα να εξοβελίσει το υπάρχον, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα!

Όταν πριν λίγα χρόνια η Τρόικα ζήτησε αρχικά από τον ΓΑΠ και αργότερα από τον Σαμαρά να απολυθούν οι μισοί Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν μπει στο δημόσιο με ρουσφέτια, αυτοί αρνήθηκαν φοβούμενοι το πολιτικό κόστος!
«Θα βρούμε τα λεφτά από αλλού», απήντησαν τότε και σήμερα είναι η ίδια η Ευρώπη και το ΔΝΤ, που τους δείχνουν τον δρόμο της εξόδου λέγοντας τους όσο πιο καθαρά γίνεται. Να φύγετε, να πάτε αλλού!

 Βεβαίως, το τι χρήματα βρήκαν ή μάλλον το τι μας…βρήκε είναι σε όλους μας γνωστό και το βίωσε λίγο πολύ ο κάθε Έλληνας στο πετσί του.

Ακρωτηρίασαν την ιδιωτική οικονομία, ρήμαξαν τους μισθούς και τις συντάξεις, έκλεισαν το μικρομάγαζο του μή προνομιούχου Έλληνα ενώ βεβαίως...ούτε λόγος να ακουμπήσουν λίστες Λαγκάρντ και off-shore εταιρείες!
Κατά συνέπεια, οι Ευρωπαίοι έχουν καταλάβει, ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και θέλουν να τελειώνουν μιαν ώρα αρχύτερα με δαύτους!

Όντως, σε καμία περίοδο της νεότερης Ελληνικής ιστορίας δεν υπήρξε τέτοια σήψη, τέτοιος ξεπεσμός της πολιτικής ζωής, τέτοιο συνονθύλευμα ηλιθίων και πρακτόρων!

ΙΔΟΥ το αποτέλεσμα της (ψευτο)δημοκρατίας, ιδού το προϊόν της κομματοκρατίας, που κυβέρνησε τον τόπο τα τελευταία σαράντα χρόνια, με πιο απτό, το πέρασμα από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ, το οποίο οδήγησε στον εκφυλισμό των αξιών και στην αποδόμηση της κοινωνίας!

Απότοκος όλων αυτών είναι και το γεγονός της απουσίας συγκροτημένου και ωρίμου πολιτικού αισθητηρίου με αποτέλεσμα η πολιτική Παιδεία στην χώρα μας να βρίσκεται...υπό του μηδενός!

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα όσο πιο τηλεγραφικά γίνεται:
Όπως στην Ελλάδα, έτσι ακριβώς και στην Τουρκία κυριαρχούσε για αρκετά χρόνια το φαινόμενο του δικομματισμού, με το κόμμα του Ορθού Δρόμου της Τσιλέρ και το κόμμα της Μητέρας Πατρίδος του Οζάλ να βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο και να εναλάσσονται στο αλισβερίσι της εξουσίας.

Κάποια στιγμή, προφανώς ύστερα από την εμφάνιση αναλόγων κρουσμάτων διαφθοράς, ο Τουρκικός λαός τα...πήρε άγρια και έστειλε στον αγύριστο αυτούς τους δύο αντίστοιχούς εγχώριους κομματικούς του νταβατζήδες, εξαφανίζοντας ουσιαστικά από τον χάρτη τα εν λόγω κόμματα και εκλέγοντας τον ηγέτη (για τους Τούρκους) Ερντογάν, ο οποίος από Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης έγινε...όχι κλητήρας αλλά Κυβερνήτης!

Ποιό είναι το συμπέρασμα ή καλύτερα το...ηθικό δίδαγμα;
Ότι ο Ελληνικός λαός δεν διαθέτει ούτε το ηθικό ανάστημα των γειτόνων μας, πολλώ δε μάλλον το πολιτικό τους αισθητήριο!

Ας επιχειρήσουμε όμως να αποκρυπτογραφήσουμε ή καλύτερα να αφουγκραστούμε τα…ερωτικά χείλη του Πρωθυπουργού μας.
Τι λέει λοιπόν και ωρύεται ο κ.Σαμαράς, σκίζοντας (μετά τα μνημόνια) ιμάτια, κοστούμια και...γραβάτες για να τον λυπηθούμε;
«Υψώσαμε την φωνή μας και διατρανώσαμε την οργή μας απέναντι στην Τρόικα σχετικά με περαιτέρω οριζόντια νέα μέτρα και περικοπές για τον Έλληνα πολίτη!».

Προφανώς, εννοεί το e-mail Χαρδούβελη, την περίοδο, όπου η χώρα κυβερνούνταν με…mails και sms, λαμβάνοντας εντολές από τον κάθε γραφειοκράτη-υπάλληλο των Βρυξελλών!
Μάλλον, στην περίπτωση του ισχύει το...μας έκλεψαν τα ρούχα και δίνουμε σκληρή μάχη για να κρατήσουμε και τα σώβρακα!

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μέντιουμ για να οραματιστεί ούτε χρειάζεται να έχει σπουδάσει οικονομικά για να αποκωδικοποιήσει, ότι οδεύουμε προς...σαλαμοποίηση μισθών και συντάξεων εις τα 300 Ευρώ, ακριβώς, όπως στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ!

Και η ταπεινότητά μου διερωτάται:
Τότε γιατί μας…κατσικώθηκε το διαβόητο και επάρατο μνημόνιο;
Δηλαδή η Τρόικα, ως εποπτεύουσα και αξιολογούσα αρχή των όρων ενός προγράμματος, η εφαρμογή του οποίου έχει κάνει τον Ελληνικό λαό να περάσει…των παθών του τον τάραχο, ήρθε για να γίνει η Ελλάδα Βουλγαρία και Ρουμανία ή μήπως Γερμανία;

Σε περίπτωση, που δεν έγινα αρκετά σαφής, ξαναρωτώ:
Οι συμφωνίες της χώρας μας με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, (οι οποίες ονομάστηκαν εν συντομία με τον όρο μνημόνιο) υπεγράφησαν ούτως ώστε η Ελλάς να αναπτυχθεί οικονομικά και σε βάθος χρόνου να αποκτήσει δυναμική και προοπτική μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής χώρας, όπως η Γερμανία ή να κατέβει στα επίπεδα της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας;
Διότι εάν ο τελικός στόχος ήταν να γίνει το δεύτερο, τότε δεν χρειαζόμασταν ούτε μνημόνια ούτε συμφωνίες ούτε και θυσίες του Ελληνικού λαού!
Πτωχεύαμε και μόνοι μας δίχως συνεργάτες, συνεταίρους και συνενόχους!

Το επόμενο κυβερνητικό επιχείρημα όμως είναι αυτό, που με την βαρύτητά του σε...τραβάει και σε κολλάει στον τοίχο!
«Ψηφίστε μας για να υπάρχει σταθερότητα και να μπορέσουμε να βγούμε σε λίγο καιρό στις αγορές για να ανασάνουμε».

Όντως, ο κ. Σαμαράς είναι σταθερός.
Σταθερός σε...φληναφήματα ανοησίας και πομφόλυγες αηδίας!
Ο άνθρωπος είτε έχει πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική και χρήζει ψυχοπαθολογίας είτε...τρολάρει αγρίως!

Αυτός και οι συνεργάτες του έχουν αναγάγει σε όραμα και μέγα ιδανικό τον…εξωτερικό δανεισμό!
Όταν στηρίζεις την επιβίωσή και την συνέχειά σου ως κρατική οντότητα για τα επόμενα τουλάχιστον...εκατόν πενήντα χρόνια στον κυκεώνα των δανείων, όταν ορίζεις ως ιδανικά για τις μελλοντικές γενιές το να ζεις με…δανεικά, ε τότε είσαι πολύ ΜΙΚΡΟΣ για να φέρεις τον τίτλο όχι του Πρωθυπουργού αλλά και του τελευταίου πολίτη (οπλίτη) αυτής της χώρας!

Αλήθεια, για θυμίστε μου, τί εστί αγορές;
Μήπως αυτοί οι τοκογλύφοι, (σε συνεργασία με τους οίκους…ανοχής, συγγνώμη, αξιολόγησης) οι οποίοι μαζί με τον ΓΑΠ είχαν ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδος για να κερδοσκοπήσουν;

ΑΥΤΟΥΣ παρακαλεί γονυπετώς στα...τέσσερα ο Σαμαράς να μας δανείσουν και μάλιστα με επιτόκια άνω του 7% σε σχέση με 4.5%, που δανειζόμαστε σήμερα (από το ΔΝΤ και 0,8% από την Ε.Ε.) για να επέλθει η ανάπτυξη;
Πρώτη φορά ακούω για χώρα, η οποία θα βγεί από το τέλμα και θα ξεχρεώσει δανειζόμενη με...ακριβότερα επιτόκια από αυτά, με τα οποία δανείζονταν έως και σήμερα!
Αυτό αποτελεί την επιτομή της...ενσαρκωμένης ψυχοπάθειας!

Αυτοί οι γύπες το κάνουν συνέχεια.
Ακολουθούν την ίδια τακτική παντού, σε κάθε γωνιά του γεωπολιτικού…στερεώματος!
Εντοπίζουν κράτη με διεφθαρμένες κυβερνήσεις.
Τους πλησιάζουν με το αζημίωτο και τους δίνουν με το ζόρι δανεικά, ευαγγελιζόμενοι, την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων, του εκσυγχρονισμού της κρατικής μηχανής και την κατασκευή έργων υποδομών κοινής ωφελείας!

Ποιο το…ώφελος;
Στην πραγματικότητα, τα χρήματα διασπαθώνται ή καλύτερα διανέμονται στις τσέπες της εκάστοτε κυβερνητικής νομενκλατούρας και οι τόκοι τρέχουν στις πλάτες της λαϊκής…καμπούρας!

Τότε ακριβώς, αρχίζει το τελικό στάδιο του προγράμματος…στήριξης!
Τα κοράκια στηρίζουν με κάθε τρόπο την πολιτική, δημοσιογραφική και οικονομική ελίτ της…εν λόγω μπανανίας κάνοντας πλύση εγκεφάλου στον κοσμάκη ούτως ώστε να συντηρείται έτη και έτη αυτό το επαναλαμβανόμενο, ειδεχθές έγκλημα εις βάρος του λαού της, που όπως πάντα πληρώνει…τα πάντα!

Και ύστερα;
Ύστερα, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ενέργεια, πλουτοπαραγωγικές πηγές, τράπεζες, ολόκληρος ο δημόσιος και ο ιδιωτικός, πλούτος της χώρας γίνεται βορά ή μάλλον…ανταλλαγή στο βωμό της αδυναμίας αποπληρωμής των δανείων και των…υποχρεώσεων!
Σας θυμίζει κάτι αυτό;
Πριν δέκα χρόνια θα μας έρχονταν στο μυαλό κάποια Αφρικανική χώρα.
Σήμερα...προσεχώς στις γειτονιές σας!

Ας εξετάσουμε όμως και το έτερο…τρομολαγνικό επιχείρημα των φωστήρων της συγκυβέρνησης, το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση τίθεται ως εξής: «Κανονίστε μάγκες γιατί έτσι και πέσουμε θα μας πετάξουν έξω από την Ε.Ε. και θα μας την...πέσει η Τουρκία».

Αυτό διαρρέουν (έχουν πάθει...λογοδιάρροια) συνεχώς τα ΣαμαροΒενιζέλεια παπαγαλάκια και μάλιστα το ακούω πολλάκις και από φίλους μου βουλευτές της Ν.Δ. Ενώ τώρα, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι διότι εάν μας επιτεθεί η Τουρκία, η Μέρκελ θα προτάξει τα...στήθη της ενώ τα...στίφη του (ανύπαρκτου) Ευρωστρατού θα αποτελέσουν σοβαρό ανάχωμα για τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, θα συμπλήρωνε η ταπεινότητά μου!

Πάντως, τόσο η Συγγρού όσο και η Χαριλάου Τρικούπη έχουν την αυτή, ταυτόσημη εμμονή!
Θεωρούν, ότι μια ενδεχόμενη εκλογική ήττα της συγκυβέρνησης θα σημάνει τις…καμπάνες τις εξόδου από το πλαίσιο της Ε.Ε.
Δεν ξέρω τί ακριβώς εννοούν με τον όρο πλαίσιο, (εκτός ίσως από την αλυσσίδα καταστημάτων που πουλάει ηλεκτρονικούς υπολογιστές) αυτό όμως που γνωρίζω είναι, ότι είμαστε ήδη εδώ και δυό μιση τουλάχιστον χρόνια, εκτός του…Ε.Ε. Εκτός του Ελληνικού Έθνους!
Έχουμε μεταβληθεί σε αποικία αλλότριων συμφερόντων και έχουμε απεμπολήσει κάθε ίχνος πατριωτισμού, κάθε ίχνος Ελληνικού Εθνικισμού!

Όσον αφορά την Ευρώπη, η ιδέα της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (όπως υπήρχε στο μυαλό του Ντε Γκωλ και άλλων Ευρωπαίων ηγετών) περιελάμβανε μιαν Ευρωπαϊκή Ένωση κρατών - εθνών και ουχί...κρατών - εταιρειών, όπως λαμβάνει χώρα στις μέρες μας σύμφωνα με τις επιταγές των μεγαλοτραπεζιτών, με τους μισούς κατοίκους της Ευρώπης...να μην είναι Ευρωπαίοι!

Αυτό το μόρφωμα, το οποίο ανεχόμαστε...έτη και έτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ και δεν μπορεί να έχει κανένα απολύτως μέλλον!
Θα καταρρεύσει λίαν συντόμως ωσάν χάρτινος πύργος, γι αυτό και ο σχεδιασμός για το δικό μας...μέλλον, που θα γίνει από την επόμενη, υπεύθυνη Ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ως στόχο την σταδιακή και με τις κατά το δυνατόν λιγότερες απώλειες, απεγκλώβισή της χώρας μας από αυτήν την...μεταλλαγμένη Ευρώπη, η οποία πνέει τα λοίσθια!

Σχετικά τώρα με τους κινδύνους, που ελλοχεύουν σε περίπτωση που αποφασίσουν να μας πατάξουν και να μας…πετάξουν έξω από την νομισματική ένωση, σας δηλώνω υπεύθυνα, ότι το ενδεχόμενο αυτό όντως θα λάβει σάρκα και οστά πολύ σύντομα, όχι διότι η…άτακτη Ελλάδα δεν θα πληρώσει τα χρέη της αλλά διότι πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει το ίδιο το Ευρώ!

Και δεν θα υπάρχει Ευρώ διότι πρώτη από όλους η Γερμανία είναι αυτή που επιθυμεί να μην υπάρχει Ευρώ!

Σας μπέρδεψα;
Εξηγούμαι: To Ευρώ, ως ενιαίο νόμισμα "σέρνει" πίσω του όλα τα…βαρίδια των χρεών του Ευρωπαϊκού νότου, δηλαδή τα χρέη της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ελλάδας κοκ.

Το γεγονός όμως αυτό, φρενάρει την ανάδυση ενός αυτόνομου και ισχυρού Μάρκου, το οποίο αντιπροσωπεύει την ισχυρή οικονομία της Γερμανίας με τις πλούσιες εξαγωγές της και το οποίο θα δράσει εν δυνάμει ανταγωνιστικά απέναντι στο Αμερικανικό δολάριο.
Επειδή λοιπόν αυτό το ξέρουν οι Αμερικανοί, γι' αυτό θέλουν να κρατήσουν την Γερμανία εγκλωβισμένη στην...φούσκα του Ευρώ!

Γνωρίζετε, ότι τα τελευταία χρόνια οι Η.Π.Α. έχουν ενισχύσει με πάνω από 100 δις δολάρια την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα στην προσπάθειά τους να στηρίξουν το Ευρώ;
Μιλάμε για τέτοια…αδυσσώπητη σύγκρουση δολαρίου-Ευρώ!
Αυτά όμως δεν θα μας τα πει κανένας…MEGAλος καναλάρχης!

Κατά συνέπεια, το Ευρώ δεν αντιπροσωπεύει καμία πραγματική, εθνική οικονομία κανενός κράτους-μέλους της Ε.Ε.

Θα το παρομοίαζα, ως ένα ετοιμοπαράδοτο κοστούμι, το οποίο ράφτηκε δίχως να παρθούν μέτρα επάνω σε κανέναν από τους Ευρωπαίους εταίρους ούτε καν στην Γερμανία, όπως εξήγησα παραπάνω.
Δεν είναι δυνατόν ένα κράτος να ορθοποδήσει δίχως να κατέχει το αρτιότερο δημοσιονομικό του εργαλείο, που δεν είναι άλλο από το νόμισμά του!

Συνεπώς, αργά ή γρήγορα, το Ευρώ θα καταρρεύσει αλλά δυστυχώς αυτό θα γίνει όταν το αποφασίσουν οι Γερμανοί!
Όσον αφορά την χώρα μας, το…τυράκι για να εισέλθουμε στο Ευρώ ήταν να παίρνουμε φτηνά δανεικά, με επιτόκιο 1% και ιδού πού καταντήσαμε..

Δεν θα ήθελα να γράψω τίποτα παραπάνω.
Σε ελάχιστες ημέρες καλούμαστε να εκλέξουμε εκείνους τους αντιπροσώπους του Ελληνικού λαού, οι οποίοι κατά την κρίση μας θα χειριστούν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα της Ελλάδος.

Ταπεινή μου άποψη είναι αυτή η επιλογή να αποτελέσει απόρροια νοητικών διαδρομών βάση δύο κριτηρίων:
Της κοινής λογικής και της επιβίωσης και διαιώνισης του Ελληνικού έθνους και την Ελληνικής φυλής.

Εάν ούτε κι έτσι μπορέσετε (ή δεν θέλετε να μπορέσετε) να βγάλετε άκρη, τότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Όσοι είστε γονείς, δοκιμάστε το εξής:
Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια. 
Ύστερα, κοιτάξτε στα μάτια όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των υπαρχόντων κομμάτων.
Στη συνέχεια σκεφθείτε, ποιόν από όλους αυτούς θα αφήνατε μόνο με το παιδί σας για περισσότερο από πέντε λεπτά! 
Ψηφίστε αυτόν... 

Τα σέβη μου.


Σαρλάς Ιωάννης.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/24/2015 06:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το βόλι της ψήφου! Μάθε, θωρακίσου, σταύρωσε... "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες