ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Αντώνης Βασιλείου: " Όλοι μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες."

Η παρένθεση Βενιζέλου – Σαμαρά τελείωσε. Το δίδυμο αυτό που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, το δίδυμο που δέχθηκε να κυβερνάτε η χώρα με emails και εντολές από την τρόικα, αποχωρεί πλέον με την ψήφο των Ελλήνων βουλευτών από την κυβέρνηση.

Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε. Οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων και οι ...
εκβιασμοί κλείσανε.

Οι υγιείς δυνάμεις του έθνους μας οφείλουμε να συστρατευθούμε σε μια ειρηνική επανάσταση ήθους και συνειδήσεων, στην επανάσταση των εντίμων και των δυνατών, σε ένα νέο πολιτικό οραματισμό με μια έξαρση της εθνικής σωτηρίας.

Για τα Εθνικά θέματα, την Ορθοδοξία, τη Φορο­λογία, το Μεταναστευτικό, την ΑΟΖ, την Κύπρο είμαστε ο σταθερός πυλώνας, η εγγύηση και το αναγκαίο καλό σε κάθε συγκυβέρνηση.

Για εμάς η στήριξη στην Ελληνική οικογένεια δεν αποτελεί σπατάλη αλλά επένδυση για το μέλλον της χώρας μας, σε μία Ελλάδα η οποία δεν γεν­νάει αλλά γερνάει.

ΝΑΙ στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα για την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας, υπε­ρασπίζοντας τα σπίτια μας και το μέλλον των παιδιών μας.

ΟΧΙ στις σχεδιαζόμενες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) και των στρατοπέδων συγκέντρω­σης λαθρομεταναστών στα Ιωάννινα.

ΝΑΙ στην ανάδειξη και εθνική αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του νομού μας. Τη λίμνη μας το νησί μας, τη φύση μας, τα νερά μας τον υπό­γειο πλούτο μας, την υψηλής ποιότητας κτηνο­τροφία μας, τα αμέτρητα μοναστήρια μας. Είναι δικά μας και δεν τα ξεπουλάμε ούτε τα χαρίζουμε στα Γερμανικά συμφέροντα.

ΟΧΙ στην αφαίμαξη μας μέσα από υπεράριθ­μα διόδια στην Εγνατία οδό, στην περιοχή της Ηπείρου.

ΟΧΙ στον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του νησιού μας με την παραμικρή ομίχλη !!!

ΝΑΙ στην ποιοτική και περιβαλλοντική ανα­βάθμιση του νησιού και της Παμβώτιδας που αργοπεθαίνουν.

ΝΑΙ στην άμεση ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων μας και των εγκαταλελειμμένων παρα­μεθορίων περιοχών μας.
ΟΧΙ σε αυτούς που επί χρόνια καπηλεύτηκαν την ψήφο σου και ανέδειξαν το «ρουσφέτι» σε εθνικό σπορ και σε βάρος της αξιοκρατίας.

ΟΧΙ στο φόβο και την τρομοκρατία των προ­σκυνημένων.

ΝΑΙ στη στήριξη των απόμαχων αδερφών μας Βορειοηπειρωτών και στο ελάχιστο εισόδημα τους ως ανταπόδοση για τους αγώνες που έκα­ναν για να μείνει ζωντανή η εθνική μας μειονό­τητα στις εστίες της.

Τα Γιάννενα μας πρώτα στα άρματα, τα γρόσια και τα γράμματα, τα κατάντησαν οι μέχρι τώρα τοπικοί σωτήρες μας να είναι πρώτα στην φτώ­χια και τη ζητιανιά, από νοικοκύρηδες μας έβα­λαν στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλλίτερο μέλλον, μη τους το στερήσουμε.

Δεν γονατίζω, δεν απειλούμε, δεν εξαγοράζομαι
Να με εμπιστευτείτε με την επιλογή σας
Να με προτιμήσετε με την ψήφο σας

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 1/14/2015 08:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αντώνης Βασιλείου: " Όλοι μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες