ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Ιανουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Γ. Χριστοφορίδης στον Alpha 989: "Nα τιμωρηθούν όσοι έβαλαν την Ελλάδα στα μνημόνια".

Ο εκδότης της εφημερίδας "Το Χωνί" και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Πειραιά, Γιώργος Χριστοφορίδης έλαβε μέρος στο debate του ραδιοφωνικού Alpha και είχε την ευκαιρία να ασκήσει δριμεία κριτική στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο Γιώργος Χρηστοφορίδης τόνισε ότι το μεγαλύτερο επικοινωνιακό λάθος της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν οι προεκλογικές της...
δεσμεύσεις!

Ο υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ στην Α Πειραιά πρόλαβε στο χρόνο που είχε στη διάθεση του να διαβάσει 8 από τα 18 περίφημα σημεία σημειώνοντας ότι ο κάθε Έλληνας που θέλει να καταλάβει τι υπόσχεται ο Σαμαράς ενόψει εκλογών αρκεί να διαβάσει τα σημεία αυτά. “Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας” σχολίασε:“Υπάρχει δανειακή σύμβαση χωρίς μνημόνιο” ήταν η επόμενη ερώτηση στην οποία κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Γιώργος Χρηστοφορίδης. “Τα μνημόνια έχουν αποτύχει, το έχουν παραδεχθεί αυτό ακόμη και οι τροϊκανοί” σχολίασε ο Γιώργος Χρηστοφορίδης που ξεκαθάρισε πως ο ελληνικός λαός δε ρωτήθηκε όταν οι μνημονιακοί βουλευτές υπέγραψαν να παραδώσουν άνευ όρων και αμετάκλητα την εθνική μας κυριαρχία.
“Μόνο ένας δούλος θα το υπέγραφε αυτό” είπε με νόημα:Σχολιάζοντας το αν πρέπει ή όχι να υπάρξουν εξεταστικές επιτροπές για το πως η χώρα μπήκε στο μνημόνιο στάθηκε στην αλλαγή στάσης από τη Νέα Δημοκρατία που προεκλογικά ήταν υπέρ ενώ στη συνέχεια όχι.

Ο Γιώργος Χρηστοφορίδης διάβασε απόσπασμα από το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που μιλάει μεταξύ άλλων για έλλειψη διαφάνειας στις διαπραγματεύσεις με τη τρόικα. “Ο ελληνικός λαός δεν έχει δικαίωμα να ξέρει ποιος το έφερε σε αυτήν την κατάντια και αυτοί που τον έφεραν ως εδώ δεν πρέπει να τιμωρηθούν;” αναρωτήθηκε ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ:Ο Σαμαράς έλεγε για να γίνει πρωθυπουργός ότι θα αυξήσει το επίδομα ανεργίας σε δύο έτη, θα δώσει επίδομα ανεργίας σε μη μισθωτούς και θα προστατεύσει τους δημοσίους υπαλλήλους. Πήγε και έκανε ακριβώς τα αντίθετα” τόνισε ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α Πειραιά σχολιάζοντας το ζήτημα της ανεργίας.

“Έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη και έρχονται ακόμη περισσότερες απολύσεις, αυτή είναι η αλήθεια” προσέθεσε:“Το ΧΩΝΙ από την πρώτη ημέρα πρεσβεύει ότι πρέπει να ενωθεί το αντιμνημονιακό μέτωπο σε μία γροθιά. Όταν ο Πάνος Καμμένος μου έκανε πρόταση για συμμετοχή στο πατριωτικό μέτωπο που συγκροτεί είπα αμέσως ναι διότι εμείς Στο ΧΩΝΙ μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα για να λυθούν τα θέματα του ελληνικού λαού” είπε στην τελευταία του τοποθέτηση ο Γιώργος Χρηστοφορίδης εξηγώντας γιατί αποφάσισε να πολιτευτεί με τους ΑΝΕΛ στην Α εκλογική περιφέρεια του Πειραιά.gchristoforidis.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 1/14/2015 01:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γ. Χριστοφορίδης στον Alpha 989: "Nα τιμωρηθούν όσοι έβαλαν την Ελλάδα στα μνημόνια"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες