ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού σε Υπουργούς για τις ζημιές.

Κύριε Υπουργέ,
όπως σας είναι γνωστό ο Νομός μας πλήττεται από πρωτοφανή κακοκαιρία η οποία έχει σαν συνέπεια να προκληθούν ανυπολόγιστες ζημιές στους γεωργοκτηνοπτηνοτρόφους μας.

Σταυλικές εγκαταστάσεις, γεωργικά εφόδια αλλά και καλλιέργειες έχουν καταστραφεί πλήρως. Δεδομένης λοιπόν της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης η οποία μαστίζει την χώρα μας καθιστά αδύνατη την ...
αποκατάστασή τους.
Έτσι οι Γεωργοκτηνοπτηνοτρόφοι οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Γι’ αυτό λοιπόν σας καλούμε όπως :
1. Να ξεκινήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν σε ζωικό κεφάλαιο, σταυλικές εγκαταστάσεις, εφόδια καθώς και καλλιέργειες (μηδική - σιτηρά).

2. Να αποζημιωθούν όλοι οι πληγέντες στο ακέραιο για τις παραπάνω ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν και μέχρι να γίνει η εκταμίευση των αποζημιώσεων να τους χορηγηθεί άτοκο τραπεζικό δάνειο στους γεωργοκτηνοπτηνοτρόφους του Νομού μας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τόσο στην διατροφή των ζώων τους όσο και στην επισκευή των σταυλικών τους εγκαταστάσεων.
Το δε δάνειο το οποίο θα τους χορηγηθεί να συμψηφιστεί με την εκταμίευση των αποζημιώσεων.

3. Να χρηματοδοτηθούν οι Περιφέρειες και οι Δήμοι για την αποκατάσταση των ζημιών οι οποίες προκλήθηκαν στην αγροτική οδοποιία αλλά και να συντηρήσουν τα αποστραγγιστικά έργα και τα έργα υποδομής τα οποία είναι ασυντήρητα πολλά χρόνια προκειμένου να αποφύγουμε στο μέλλον τέτοιου είδους καταστροφές.

4. Να παραταθούν όλες οι προθεσμίες πληρωμής των υποχρεώσεων για τους πληγέντες γεωργοκτηνοπτηνοτρόφους στις εφορίες, στις τράπεζες, στους Δήμους και στην Δ.Ε.Η βέβαια χωρίς επιβάρυνση αλλά να γίνει και περικοπή μέρους των οφειλών τους,

Κύριε Υπουργέ,
επειδή είναι επιτακτική η ανάγκη εφαρμογής των παραπάνω μέτρων για την διατήρηση του πρωτογενή τομέα στην περιοχή μας , ελπίζουμε ότι θα εισακουστούμε, γι’ αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για τον Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος

Αρ.Πρωτ. 658
Ιωάννινα, 4-2-2015
ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ,
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ
ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
ΔΗΜΟ ΔΩΔΩΝΗΣ
ΔΗΜΟ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
ΔΗΜΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΔΗΜΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/04/2015 09:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού σε Υπουργούς για τις ζημιές. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες