ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών: " Αλλαγή ταμειακής διαχείρισης."

Αγαπητοί Συνάδελφοι ,
Μετά από ενημέρωση μας από τα κεντρικά γραφεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ όσον αφορά το νέο τρόπο ταμειακής διαχείρισης όλων των Νομαρχιακών Τμημάτων θα θέλαμε να σας κοινοποιήσουμε τα παρακάτω :

Από την 16/2/2015 θα πρέπει οι εδικές εισφορές ( βεβαιώσεων και θεωρήσεων Υ.Δ.Ε) να...
 καταθέτονται από τα μέλη μας στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί από τα κεντρικά στην ALPHA BANK
Αριθμός Τραπεζικού λογαριασμού : 415002002007375
IBAN Τραπεζικού Λογαριασμού : GR67 01404150415002002007375
Με την υπόδειξη της τραπεζικής απόδειξης κατάθεσης θα γίνεται θεώρηση των Υ.Δ.Ε. και έκδοση των βεβαιώσεων καθώς και η έκδοση της αντίστοιχης απόδειξης από το μπλοκ είσπραξης ειδικών εισφορών. Στην κάθε τραπεζική απόδειξη θα αναγράφεται εκτός από το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του μέλους.

Όσον αφορά τις ετήσιες συνδρομές καθώς και οι εγγραφές νέων μελών θα εξοφλούνται από τα μέλη στους Κεντρικούς τραπεζικούς Λογαριασμούς που διατηρεί η ένωση.

Α) Στην ALPHA BANK
Αριθμός Τραπεζικού λογαριασμού : 415002001000016
IBAN Τραπεζικού Λογαριασμού : GR 57 01404150415002001000016

Β) Στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Τραπεζικού λογαριασμού : 5039-031587-061
IBAN Τραπεζικού Λογαριασμού : GR 3401720390005039031587061
Οι αποδείξεις για αυτά τα έσοδα θα εκδίδονται από το Κεντρικό Ταμείο και θα αποστέλλονται περιοδικά από την Γραμματεία Οικονομικού της Ένωσης στο κάθε μέλος. Στην κατάθεση θα αναγράφονται από τα μέλη για αποφυγή τυχόν λαθών εκτός από το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του κάθε μέλους. Η τραπεζική απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει να προσκομίζεται στα κατά τόπους Νομαρχιακό Τμήμα από τον κατατεθέντα ώστε να δημιουργείται αντίγραφο αυτής και να τηρείται αρχείο . Εάν κάποια απόδειξη είσπραξης καθυστερήσει να αποσταλεί από τα κεντρικά γραφεία σε διάστημα ενός μήνα θα πρέπει το μέλος να επικοινωνήσει με τα κεντρικά για αποφθεχθούν τυχόν λάθη.

Όσον αφορά την θεώρηση των Υ.Δ.Ε. προς διευκόλυνση των μελών που θεωρούν συχνά , μπορούν να προκαταβάλουν στον τραπεζικό λογαριασμό αντίτιμο το οποίο θα καλύπτει π.χ. (3) θεωρήσεις και με την υπόδειξη της τραπεζικής κατάθεσης θα αναγράφεται επάνω με ημερομηνία , αριθμό πρωτοκόλλου και πλήθος ΥΔΕ η κάθε θεώρηση που πραγματοποιείται και θα τηρείται αρχείο από εμάς.

Με εκτίμηση ,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/04/2015 10:38:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών: " Αλλαγή ταμειακής διαχείρισης.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες