ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ζηρού.

Τελευταίες πινελιές για τη μεγάλη καρναβαλική γιορτή σε Φιλιππιάδα, Θεσπρωτικό και τις υπόλοιπες αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ζηρού.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες φροντίζουν με μεράκι οι διοργανωτές του Καρναβαλιού Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού αλλά και των υπόλοιπων αποκριάτικων και καρναβαλικών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα σε όλο τον...
Δήμο Ζηρού, ώστε να είναι όλα απόλυτα έτοιμα και οργανωμένα. Η μεγάλη καρναβαλική γιορτή της Φιλιππιάδας θα γίνει, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική Πλατεία της πόλης. Για πρώτη φορά φέτος τα γκρουπ θα είναι όλων των ηλικιών, ενώ θα συμμετάσχουν και γκρουπ ανδρών.

Με βάση τις μέχρι τώρα συμμετοχές που έχουν ξεπεράσει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των διοργανωτών, θα πάρουν μέρος τουλάχιστον 28 πολυπληθή γκρουπ, (ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί). Θα συμμετάσχουν καρναβαλικά γκρουπ από τον Σύλλογο Γυναικών Φιλιππιάδας που είναι και ο βασικός διοργανωτής των καρναβαλικών εκδηλώσεων τα τελευταία 12 χρόνια, πολιτιστικούς συλλόγους της Φιλιππιάδας και της ευρύτερης περιοχής, σχολές χορού, ενώ θα πάρει μέρος και ο Σύλλογος «Χορότεχνον» ο οποίος έχει προγραμματίσει ειδική επίδειξη το βράδυ της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου με το κάψιμο του καρνάβαλου. Στα πιο αξιοσημείωτα του φετινού καρναβαλιού Φιλιππιάδας η συμμετοχή για πρώτη φορά του Συλλόγου Νέων Φιλιππιάδας.

Σημειώνεται ότι τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Φιλιππιάδα στηρίζει ο Δήμος Ζηρού, όπως και όλες τις καρναβαλικές και αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα οργανωθούν σε Δημοτικές Κοινότητες.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις έχουν ως εξής:
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 το πρωί στην κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας, ο μάγος Μόντζο Τζόντζο θα κάνει μαγικά κόλπα και χάπενινγκ, ενώ εξειδικευμένοι κλόουν και ξυλοπόδαροι θα πυροδοτήσουν το κέφι και θα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και χαράς σε μικρούς και μεγάλους.
Στη συνέχεια των εκδηλώσεων μέλη της αδελφότητας Ανωγιωτών θα χορέψουν στον ίδιο χώρο το παραδοσιακό γαϊτανάκι.

Ο μάγος Μόντζο Τζόντζο μαζί με τους κλόουν και τους ξυλοπόδαρους θα ξεκινήσουν τα ‘μαγικά’ τους και τις επιδείξεις τους από το Θεσπρωτικό την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 11.000 το πρωί. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Θεσπρωτικό (στον χώρο της Πλατείας) θα κορυφωθούν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 με καρναβαλικούς χορούς.

Εξάλλου την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου το βράδυ στη Δημοτική Κοινότητα Ριζοβουνίου και μετά το τέλος του καρναβαλιού στο Θεσπρωτικό, θα γίνει αναπαράσταση του εθίμου του αποκριάτικου γάμου και θ’ ακολουθήσει το κάψιμο του καρνάβαλου και ψησίματα για τον εορτασμό της Αποκριάς.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, διοργανώνει τζαμάλες και ψησίματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Φιλιππιάδας, θα τιμήσει και τον …Έρωτα σε ειδική εκδήλωση την οποία θα διοργανώσει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου σε καφετέρια της πόλης, με τίτλο: Κόκκινος χορός.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 2/12/2015 07:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ζηρού."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες