ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Δράση: " Εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια γνωρίζουμε όλοι που καταλήγει."

Η χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ να μην αποδέχεται πλέον τις εγγυήσεις του ελληνικού Δημοσίου για την παροχή ρευστότητας, το non-paper της Γερμανίας εν όψει του Euro-working group, που ουσιαστικά απορρίπτει τα ελληνικά αιτήματα, αλλά και η σημερινή αποστροφή «συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε» του κ. Σόιμπλε μετά τη συνάντησή του με τον κ. Βαρουφάκη, καθιστούν σαφές ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τρόπο να διαπραγματευτεί στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κανόνων και των συμφωνιών που έχει υπογράψει η χώρα.

Ο βολονταρισμός υπήρξε κακός σύμβουλος της ...
Ελλάδας στο παρελθόν (Μακεδονικό, Ίμια κ.α.) και τα συλλαλητήρια γνωρίζουμε όλοι σε τι κατέληξαν.

Με συλλαλητήρια δεν αυξάνεται ούτε η παραγωγικότητα της χώρας ούτε οι εξαγωγές της. Με συλλαλητήρια δεν θα γίνουν αποδεκτές οι ελληνικές εγγυήσεις από την ΕΚΤ, ούτε θα συγκινηθούν οι επενδυτές για να επενδύσουν στη χώρα μας. Αυτά θα γίνουν με μεταρρυθμίσεις στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ιδιωτικού τομέα που είναι ο μόνος που παράγει θέσεις εργασίας.

Χρειαζόμαστε ιδιωτικοποιήσεις με διαφανείς διαδικασίες, ισονομία χωρίς εξαιρέσεις για «τα δικά μας παιδιά», βελτίωση της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης, καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής και προπαντός μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης της οικονομίας και της κοινωνίας με εξορθολογισμό και περιορισμό των κρατικών δαπανών. Μόνο έτσι θα αντιμετωπιστεί ο εφιάλτης της ανεργίας και θα αυξηθούν με βιώσιμο τρόπο τα εισοδήματα των Ελλήνων.

Οι Ευρωπαίοι και οι άλλοι εταίροι μας θα στηρίξουν και οικονομικά τέτοιες πρωτοβουλίες, αν η κυβέρνηση εγκαταλείψει τη λογική της αδιέξοδης διαπραγμάτευσης που αγνοεί όλα όσα η χώρα έχει δεσμευτικά, με βάση το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο, συμφωνήσει.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 2/05/2015 06:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δράση: " Εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια γνωρίζουμε όλοι που καταλήγει.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες