ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται!

Γράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός .
Με δύσκολα αποφθέγματα αρχίσαμε σήμερα… «Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται»…

Πόσο αλήθεια είναι αυτό θα σκέπτεται ο κύριος Σόιμπλε, η κυρία Μέρκελ και οι συν αυτώ…
Και ανάθεμα την ώρα για τους συγκεκριμένους αυτούς πολιτικούς που βρέθηκε και πάλι μπροστά τους αυτό το...
μικρό Γαλατικό χωριό, η Ελλάδα, και οι κάτοικοι του που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές τον «Αστερίξ» για να αναλάβει τις τύχες της χώρας και να αντισταθεί στις ορέξεις της Γερμανίας!

Και κάτι σημαντικό πριν προχωρήσουμε στα υπόλοιπα θέματα που θα αναλύσουμε…
Το περίφημο αυτό απόφθεγμα είναι του Αδόλφου Χίτλερ…

Και προχωρώντας προς την ανάλυση μας πρέπει να διασαφηνίσουμε κάτι.
Η κατάσταση αυτή που ζούμε σήμερα με την προσπάθεια της κυβέρνησης για αλλαγή της πορείας της χώρας, την στιγμή αυτή δεν έχει να κάνει τίποτα με την πολιτική…
Δεν έχουν σημασία τα πολιτικά πιστεύω του καθενός!

Το θέμα είναι εθνικό.
Και δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποι μας δεν θέλουν να το αντιληφθούν.
Και προχωρούν σε κριτική και σχόλια είτε χαιρέκακα είτε αγωνιούν να αποτύχει η προσπάθεια αυτή για πιο λόγο;
 Για να κυβερνήσουν πάλι οι ίδιοι που κυβερνούσαν πριν και τα έκαναν θάλασσα ή για να έρθει ακόμη πιο μαύρο σκοτάδι και δυστυχία στην χώρα μας;

Μας κάνει τρομακτική εντύπωση η χαρά ορισμένων συμπατριωτών μας με τα τελευταία αρνητικά σχόλια που γράφονται ή ακούγονται από ξένα ΜΜΕ για τον βασικό διαπραγματευτή της Ελλάδος, τον υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη.
Καλά τόσο κοντόφθαλμοι είναι;
Τόσο άσχετοι είναι;
Δεν τους κάνει εντύπωση το γιατί πριν από μερικές ημέρες όλοι στο εξωτερικό εκθείαζαν τον κ. Βαρουφάκη και τώρα ξαφνικά σπεύδουν να τον αποκαθηλώσουν από την θέση που οι ίδιοι του είχαν δώσει;
 Μήπως συνέβη κάτι;
Λέμε;
Μήπως πήραν γραμμή;
Μήπως κάποια ΜΜΕ ή ακόμη και δημοσιογράφοι πληρώθηκαν για να ακολουθήσουν άλλη γραμμή;
Λέμε τώρα…
Όχι ότι γίνονται αυτά!!!

Και τι θέλαμε και εμείς να διαβάσουμε το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ και συγκεκριμένα το άρθρο ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ που υπογράφει ο κ. Κριτσαντώνης και αναφέρεται στις αποκαλύψεις του βιβλίου του πρώην αρχισυντάκτη της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) για το πώς πολιτικοί, μυστικές υπηρεσίες και τραπεζίτες καθοδηγούν τα ΜΜΕ στηΓερμανία.

Το βιβλίο φέρει τον τίτλο«Αγορασμένοι Δημοσιογράφοι» και ο συγγραφέας του, ο Ούντο Ούλφκοτε ήταν επί δέκα επτά συναπτά έτη αρχισυντάκτης της FAZ…
Δεν μιλάμε για κάποιο τυχαίο πρόσωπο…
«Τα δύο τρίτα των δημοσιογράφων στη Γερμανία είναι εξαγοράσιμοι»,
«Οι πεμπτοφαλαγγίτες των ΗΠΑ»,
«Το παραμύθι της Μέρκελ -Έτσι ψεύδεται η καγκελαρία στον λαό»,
«Πώς λαδώθηκα από εταιρία πετρελαιοειδών»,
«Δημοσιογραφικά ταξίδια και φοροαπάτες»,
«Πώς πληρώνονται οι βίλες στην Τοσκάνη»,
«Πίσω από τη FAZ υπάρχει ένα διεφθαρμένο κεφάλι»
και «Αγόρασε κι εσύ έναν δημοσιογράφο, μπορείς!»…
Αυτοί είναι κάποιοι από τους τίτλους των κεφαλαίων του βιβλίου…

Και αν δεν είναι αυτό αρκετό σε ορισμένους για να αντιληφθούν την επίθεση στον κ. Βαρουφάκη διαβάστε και κάτι άλλο.

Λίγοι θα θυμούνται την ντιρεκτίβα του 1968, την λεγόμενη «δολοφονία χαρακτήρα» (character assassination) του τότε αρχηγού της υπηρεσίας αποπληροφόρησης της KGB Ιβάν Αγκαγιάντ.

Τι έλεγε η ντιρεκτίβα αυτή;
 Ότι έπρεπε να δυσφημούνται οι αντίπαλοι μας με την κυκλοφορία φημών ότι ήταν πράκτορες της CIA, φασίστες, αντιδραστικοί, αντικομμουνιστές, αντιδημοκρατικοί.
Να κυκλοφορούν ακόμη και διαδόσεις για την ιδιωτική τους ζωή για να τους δημιουργήσουν κοινωνικά, επαγγελματικά και άλλα προβλήματα!

Σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά;
Και αφού ήταν ντιρεκτίβα της KGB δεν μπορεί θα την είχαν μάθει και στην Ανατολική Γερμανία!
Λέτε να την θυμάται ή να την ξέρει η κα Μέρκελ;

Προφανώς ο κύριος Βαρουφάκης με το αντισυμβατικό υφάκι του, το ντύσιμο του, με το λέγειν του ως καθηγητής, πολλές φορές και με την ασάφεια των λόγων του τους προκαλεί εκνευρισμό…
Και αυτό μπορεί να αποτελεί επιτυχία στην διάρκεια διαπραγματεύσεων γιατί αποσυντονίζει την άλλη πλευρά.
 Νομίζετε ότι μπορεί ο καθένας να «εκνευρίσει» τον αντίπαλο του…

Ήδη βλέπει όλος ο κόσμος δύο ξένους πολιτικούς, τον κ. Σόιμπλε και την κα Μέρκελ κυριολεκτικά να έχουν «σκυλιάσει» με τους Έλληνες.
Να εμφανίζονται αδιάλλακτοι, εριστικοί και να γράφουν όλη την ΕΕ στα παλιά τους τα παπούτσια.
Κάνει μια πρόταση η Ελληνική κυβέρνηση και πριν προλάβει να την καταθέσει στα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΕ έχει ήδη απορριφθεί από τους Γερμανούς!
Ωραία Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή…
Ωραία Ευρωπαϊκή δημοκρατία είναι αυτή…
Να την λέγαμε καλύτερα Γερμανική Ένωση;

Το «παιχνίδι» είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι.
Θα το γράψουμε για άλλη μία φορά.

Ο κύριος Τσίπρας ή έχει την συμπαράσταση «ανώτερων» δυνάμεων ή έχει άγνοια κινδύνου, κάτι που δεν θέλουμε να πιστεύουμε…
Και για να δείξουμε ότι το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο ας αναλογιστούν όλοι και την σημασία μιας είδησης που διαβάσαμε σήμερα στα ΜΜΕ.

«Ταφόπλακα» στην πολυδιαφημιζόμενη από την κυβέρνηση του Α. Σαμαρά εξαγορά του ΔΕΣΦΑ από την εταιρεία SOCAR βάζει η Κομισιόν παραπέμποντας στις καλένδες τη διερεύνηση για το κατά πόσο μπορεί να επηρεασθεί ο ευρωπαϊκός ανταγωνισμός, διαδικασία απαραίτητη για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών στους Αζέρους!

Ταυτόχρονα οι Αζέροι σήμερα απάντησαν με «Όχι» στα τρία αιτήματα του Παναγιώτη Λαφαζάνη για μείωση της τιμής του φυσικού αερίου, επιβολή τελών διέλευσης και συμμετοχή της Ελλάδας στον αγωγό TAP!
Μια απάντηση που ουσιαστικά είναι άνευ ουσίας λόγω της απόφασης της ΕΕ.
Με λίγα λόγια η Κομισόν άνοιξε και πάλι τον δρόμο για να επανέλθουν οι Ρώσοι για αγωγό στην Ελλάδα κάτι που δεν θέλουν ούτε να σκέπτονται οι ΗΠΑ!

Οι Γερμανοί ξεσκεπάζονται, δείχνουν σε όλους τους λαούς της Ευρώπης πως βλέπουν την ΕΕ και ότι μάλλον ο μοναδικός λόγος ύπαρξης της είναι πλέον το να υπηρετεί τα Γερμανικά συμφέροντα…
Δεν υπάρχουν για τους Γερμανούς οι λαοί της Ευρώπης, δεν υπάρχει ανθρωπιστική καταστροφή, δεν υπάρχει τίποτα.
 Μόνο τα κέρδη τους!
Επαναλαμβάνουν για άλλη μία φορά την σκοτεινή πλευρά της ιστορίας τους…

Εμείς ως Έλληνες ελπίζουμε να έχει ευτυχή κατάληξη για την χώρα μας η όλη προσπάθεια γιατί η προηγούμενη κατάσταση δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο.
Οδηγούσε στην εφ’ όρου ζωής δουλεία ενός ολόκληρου λαού…

Και για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, άμα βλέπεις εκπρόσωπο μιας οικογένειας ολιγαρχών όπως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να δηλώνει στο Reuters ότι «Έχουμε εμπιστοσύνη στη νέα μας κυβέρνηση» και ότι «προσωπικά καλωσορίζω αυτόν τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν», δεν μπορεί κάτι καλό έχει κάνει ήδη η κυβέρνηση αυτή!

Επί Σαμαροβενιζέλου, μάλλον κάποια τροπολογία θα περνούσε αντί για την πληρωμή προστίμων, φόρων, ΦΠΑ κλπ.
Κάνουμε λάθος;

Κλείνουμε θυμίζοντας στην κυρία Μέρκελ τι είχε πει η Αμερικανίδα συγγραφέας Angelina Grimke:
«Το δόγμα της τυφλής υπακοής και της αδιάκριτης υποταγής σε οποιαδήποτε ανθρώπινη εξουσία -είτε πολιτική είτε εκκλησιαστική- είναι το δόγμα του δεσποτισμού και δεν έχει θέση ανάμεσα σε δημοκράτες και χριστιανούς». 

Πόσο μάλλον σε ένα Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;
Τι λέτε και εσείς κυρία Μέρκελ;
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/19/2015 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες