ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ελλήνων Πολιτεία: " Να ελέγξει και να απαντήσει ο κ. Σταθάκης."

 Παναγιώτης Αποστόλου, επικεφαλής της "Ελλήνων Πολιτείας".
Το κόμμα της “Ελλήνων Πολιτεία” τις τελευταίες ημέρες έγινε αποδέκτης πολλών καταγγελιών συμπολιτών μας για “περίεργες” χρεώσεις στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ερευνώντας αυτές τις καταγγελίες, η “Ελλήνων Πολιτεία” κατάθεσε στην ΔΕΗ την παρακάτω επιστολή και η οποία έλαβε αρ. πρωτοκόλλου: 6709/16.12.2014

Προς την Δ. Ε. Η.
Αξιότιμοι Κύριοι,
Έχουμε λάβει πολλές καταγγελίες πολιτών από όλη την...
Επικράτεια, οι οποίοι διαμαρτύρονται για μια αναίτια χρέωση που υπάρχει στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς σας με τον τίτλο “ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ” και οι οποίες αγγίζουν περίπου τα 100-120 ευρώ κατά λογαριασμό.
Από την πλευρά μας, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των πολιτών, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με υπηρεσία σας, διά μέσω του Τομεάρχη Εργασίας και Συνδικαλισμού του κόμματός μας κ. Μπακογιάννη Ιωάννη και η υπάλληλος του απάντησε ότι η παρούσα χρέωση αφορά την αναβάθμιση και την αντικατάσταση καλωδίων του δικτύου της ΔΕΗ.
Ωστόσο, για το έργο αυτό θεωρούμε πως υπάρχει πρόσκληση ενδιαφέροντος ανάδοχου από την ΔΕΗ από 27 Ιουλίου 2011, έργο το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο και από το ΕΣΠΑ. Δεδομένου λοιπόν, ότι η αναβάθμιση του δικτύου αφορά κοινοτική οδηγία και είναι συγχρηματοδοτούμενο έργο κατά το ½ της κοστολόγησής του, παρακαλούμε όπως:

Μας αιτιολογήσετε εγγράφως για το τι ακριβώς είναι αυτές οι “ρυθμιζόμενες χρεώσεις”, προκειμένου με τη σειρά μας να ενημερώσουμε τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού
Σχεδιασμού “Ελλήνων Πολιτείας”

Όμως, παρά του ότι το αίτημά μας στην ΔΕΗ ήταν συγκεκριμένο, η ΔΕΗ απάντηση με αοριστολογίες του τύπου: “Αφορά στις χρεώσεις που επιβαρύνονται όλοι οι καταναλωτές που κάνουν χρήση ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (δηλαδή στα δίκτυα μεταφοράς και διανομής ρεύματος, στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας και στο Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπής Ρύπων).

 Οι χρεώσεις αυτές έχουν τις ίδιες τιμές, ανάλογα με την κατηγορία του τιμολογίου, για όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως του προμηθευτή που έχουν επιλέξει”. Η απάντηση της ΔΕΗ συνημμένη καθώς και η επώνυμη καταγγελία πολίτη στην ΔΕΗ αλλά και στην Εισαγγελία Ναυπλίου.

Μετά όλα τα παραπάνω ζητείται η παρέμβαση του νέου Υπουργού ανάπτυξης να επιδείξει την πρέπουσα ευαισθησία για ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες καταναλωτές ρεύματος και να εξετάσει το τι ακριβώς συμβαίνει!

Είναι τελικά, σύννομες οι “ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ” στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ ή ΟΧΙ;


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/10/2015 10:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελλήνων Πολιτεία: " Να ελέγξει και να απαντήσει ο κ. Σταθάκης.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες