ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Η "άκρη της ουράς" της μεταπολίτευσης είναι το Αγγλικό δίκαιο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας . 
Μπορεί ο Τσίπρας να ορκίσθηκε πολιτικά στην τιμή και την συνείδηση του αλλά ο Ελληνικός Λαός που βαρέθηκε από θεάματα δίχως άρτο ¨ ορκίσθηκε¨ και ψήφισε με το σκεπτικό ότι οι μνημονιακές κυβερνήσεις αποτελούν χρονικά την ουρά της σαραντάχρονης μεταπολίτευσης που τον έβγαλε έξω από τα νερά του.

Γνωρίζουμε ποιοι φώναζαν ¨ ΝΑΙ σε ΟΛΑ¨ και ταυτόχρονα ήταν εν γνώσει τους το γεγονός ότι...
η υπογραφή της δανειακής σύμβασης με την τρόικα για την εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων έγινε με βάση το Αγγλικό Δίκαιο.

Ο Ιστορικός του μέλλοντος αλλά και ο σημερινός Έλληνας το γεγονός αυτό αφού το κατανοήσει θα το χαρακτηρίσει ΕΓΚΛΗΜΑ- ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ- ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ φυσικά σε συνδυασμό με τις σκοτεινές πτυχές Των Ελληνικών Στατιστικών Δεδομένων στην περίοδο του τέλους της Μεταπολίτευσης.
Σύμφωνα με το defencenet.gr 25/02/2015

¨ Η λίστα Βαρουφάκη με τις μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε χθες το Eurogroup είναι επίσης στο αγγλικό δίκαιο.
Συγκεκριμένα, στη σελίδα 7 οι παραγράφοι 6.1, 6.2 και 6.4 παραμένουν σε ισχύ για τέσσερις ακόμη μήνες στο αγγλικό δίκαιο. Τι σημαίνει αγγλικό δίκαιο. Συνοπτικά, απώλεια κυριαρχίας επί των περιουσιακών στοιχείων.

Με τις προηγούμενες κυβερνήσεις οι δανειστές κατάφεραν να δέσουν τον Ελληνικό λαό «χειροπόδαρα» και αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν αλλάζει¨
¨ Σε περίπτωση δηλαδή που η Ελλάδα αθετήσει τις υποχρεώσεις της, τότε οι δανειστές μπορούν να ξεπουλήσουν περιουσιακά στοιχεία της χώρας που οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις έθεσαν ως εμπράγματες εγγυήσεις. Και όχι μόνο μπορούν να τα ξεπουλήσουν αλλά και να τα μεταβιβάσουν σε τρίτους προκειμένου να τα διεκδικήσουν εκείνοι. ¨

Πρέπει να το καταλάβουμε ότι η άκρη της ουράς του Δράκου της Μεταπολίτευσης έχει δηλητηριώδες Κεντρί και λέγεται ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Και ενώ η ουρά του Δράκοντα τούτες τις στιγμές μας κτυπάει αλύπητα, ακούμε τις δηλώσεις….
Εκπρόσωπος τύπου : ««Η γενικόλογη λίστα είναι κέρδος για την κοινωνία»
¨Ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι η λίστα «αφήνει περιθώρια να γίνουν παρεμβάσεις όχι δεσμευτικές όπως ήταν με την προηγούμενη κυβέρνηση όπου υπήρχε μια ξεκάθαρη κατεύθυνση σε μια σειρά από ζητήματα». Όπως είπε, δίνεται ο χώρος στη νέα κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία να εξειδικεύσουν τις κατευθύνσεις που περιέχει η λίστα με έναν τρόπο που δεν θα θίγει τα συμφέροντα των φορολογούμενων, των συνταξιούχων και των εργαζομένων.¨ Posted by netakias.com στο Φεβρουαρίου 25, 2015
olympia.gr/

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ όταν ο δράκοντας δεν ανέχεται γενικολογίες;
¨ Αυστηρό μήνυμα στην Ελληνική κυβέρνηση απέστειλε ο εκπρόσωπος του γερμανού υπουργού Οικονομικών, W. Schaeuble, τονίζοντας ότι η Αθήνα δεν μπορεί να αποφασίσει από μόνη της να καθυστερήσει ή να σταματήσει τις Ελληνικές αποκρατικοποιήσεις.
Παράλληλα ο Martin Jaeger σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις αναφορικά με ένα τρίτο πρόγραμμα διάσωσης.
bankingnews.gr/ 25/02/2015 - 15:56

Ούτε ένα ευρώ δεν θα δοθεί πριν η Ελλάδα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της», δεσμεύθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στο δημόσιο περιφερειακό ραδιοσταθμό SWR. «Αν εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους, τότε θα μπορέσουν να λάβουν τις δόσεις που απομένουν», επέμεινε και πρόσθεσε: «Αν δεν τις εκπληρώσουν, οι δόσεις δεν θα καταβληθούν».
iefimerida.gr/25|02|2015 14:42

Σε γενικές γραμμές ¨πάμε καλά¨και είμαστε υποψήφιοι για τα μελλοντικά πανηγύρια των τοκογλυφικών αγορών;
Βετεράνος των Αγορών αποκαλύπτει: «Η Ελληνική Συμφωνία δεν λύνει τίποτα και οι Έλληνες είναι τσατισμένοι γι” αυτό…»
John Embry: «Ολόκληρη η ελληνική κρίση την περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ διδακτική. Η χώρα είναι εντελώς απένταρη και δεν μπορεί να πληρώσει, αλλά εάν είχε εγκαταλείψει το ευρώ και κηρύξει στάση πληρωμών θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση με το σενάριο αποπληθωρισμού. Έτσι, επειδή δεν υπάρχει καμία εφαρμόσιμη λύση, υπήρξε απλά μια συμβιβαστική συμφωνία. Ωστόσο, τίποτα δεν λύθηκε και έτσι η κρίση συνεχίζεται.
hellasforce.com/στις Φεβρουαρίου 25, 2015

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος βετεράνος των αγορών για να καταλάβει πόσο τσαντισμένος είναι ο κοσμάκης στην Ελλάδα και φυσικά τώρα που μόλις ξυπνάει από το ¨ όνειρο¨ . Μέχρι και οι ξένοι ¨τρόμαξαν¨ από τις μεταλλάξεις της Ελληνικής Πολιτικής Σκηνής. LIBERAL Είναι εντυπωσιακό στοιχείο το γεγονός ότι σε ορισμένους τομείς ότι ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δεξιός και από την ΝΔ.
Η διακυβέρνηση και η εξουσία τελικώς υποχρεώνει όλα τα κόμματα να αλλάξουν στρατηγική.
bankingnews.gr/ 25/02/2015

Ήδη γνωρίζουμε ποιοι είναι η ¨ουρά της Μεταπολίτευσης¨ από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι η άκρη της είναι φτιαγμένη με τις φολίδες του Αγγλικού Δικαίου.
Απομένει να δούμε αφού ξυπνήσουμε για τα καλά τον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ να σκοτώνει τον Δράκοντα της Μεταπολίτευσης και να ανεβάζει στο Λευκό Άλογο του την Ελλάδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/26/2015 08:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η "άκρη της ουράς" της μεταπολίτευσης είναι το Αγγλικό δίκαιο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες