ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Η επόμενη μέρα μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Μικρός Ήρωας.
Ναι νικήσαμε!
Ναι θρίαμβος!
Ναι ήρθε το τέλος της μεταπολίτευσης!
Ναι τα κόμματα που μας κυβέρνησαν για 40 χρόνια, το ένα εις τα εξόν συνετέθη ΠΑΣΟΚ και το άλλο;

Το άλλο η ΝΔ είχε μια αξιοπρεπής ήττα! Δεν διαλύθηκε, δεν έγινε...
χίλια κομμάτια και υπάρχει ακόμα γιατί;
 Γιατί ο λαός την ψήφησε και την ψήφησε είτε από ανάγκη γιατί στην Ελλάδα τα γραφεία των βουλευτών είναι και γραφεία ευρέσεως εργασίας Είτε από συνήθεια, είτε από φόβο, είτε από κουταμάρα, είτε γιατί αυτό έκανε ο πατέρας του, ο παππούς του κλπ.

Νίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ναι ε και τι έγινε;
Μήπως άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς;
Γιατί πολλές αντιγραφές του Αντρέα Παπανδρέου έπεσαν στης κινήσεις, στα ρούχα και στην θέση του σώματος.

Νίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί την στήριξαν τα μεγάλα κανάλια και μερικοί μεγάλοι και τρανοί.
Νίκησε γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, είναι ένα βήμα πριν ξεσηκωθεί ολοκληρωτικά γιατί είναι στα όρια της εξαθλίωσης.
Νίκησε γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση; Ή γιατί του πάσαραν ότι αυτή είναι η μόνη λύση;

Περιμένετε να σας πω αλλά εγώ δεν θα το κάνω, θα σας αφήσω να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί να το στύψετε για να ψάξετε την αλήθεια.
Το μόνο που θα κάνω είναι να σας βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα σας πω πράγματα που δεν θα το χωρεί ο νους σας.
Όποιος νομίζει πως θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι βαθειά νυχτωμένος, για αυτό και πήγε με τον ακροδεξιό Καμμένο ΑΝΕΛ και όχι με το ποτάμι.
Γιατί ο Τσίπας δεν είναι ένα κουτό μαθητούδι αλλά ένας άνθρωπος που έχει ικανότητες και αρκετές μάλιστα.
Για αυτό και έβαλε στο υπουργείο εθνικής άμυνας τον Καμμένο και όχι κανέναν δικό του, γιατί θα ξεσηκωνόταν το ΝΑΤΟ εναντίων του και όχι μόνο.

Ένα χαρτί έχει να παίξει μόνο και μόνο ένα, αν και τα χαρτιά είναι παραπάνω από ένα.
Το πρώτο είναι να ζητήσει την βοήθεια της Ρωσίας.
Δύσκολο έως αδύνατο να γίνει αυτό και να δεχτούν οι ρώσοι, τι νομίζετε πως θα γίνει; Θα τον ρίξουν οι αμερικανοί την άλλη μέρα. Το πολύ, πολύ να δεχτούν τα δικά μας αγροτικά προϊόντα οι ρώσοι αλλά με αντάλλαγμα να πάρουμε και εμείς κάτι από αυτούς πχ τα τομα ΒΡΜ3 ή και κάτι ακόμα, έστω και σε αναλογίες να μας δώσουν και χρήματα για να τα πάρουμε. Δηλαδή πιστώσεις και δάνειο.
Μην περιμένετε μεγάλες κινήσεις από την Ρωσία στον οικονομικό τομέα. Στήριξη υπέρ μας και εναντίων της Τουρκίας δηλώσεις δηλαδή θα κάνει αλλά τα πράγματα ουσίας μας ενδιαφέρουν.

Το δεύτερο είναι το κατοχικό δάνειο αν το πάρει σώθηκε και αυτός και η Ελλάδα.
Αλλά δεν θα το δώσουν οι γερμανοί εκτός και το πουν οι αμερικανοί γιατί αυτοί έχουν καταχωνιασμένα τα στοιχεία και με αυτά τα στοιχεία παίρνει και την βοήθεια το Ισραήλ. Θα ξεσηκώσει τον κόσμο για το κατοχικό δάνειο και θα το πει στην Ευρώπη και αυτό είναι καλό.

Το τρίτο είναι να προσπαθήσει να πιέσει τους ευρωπαίους και αυτό θα κάνει αλλά σίγα μην πιέζονται αυτοί και σίγα να μην υποχωρήσουν.

Το τέταρτο είναι να τα πάει καλά με τους αμερικανούς εξ ου και ο Καμμένος.
Εδώ υπάρχει η μεγαλύτερη δυσκολία και οι τρικλοποδιές θα είναι πολλές. Περιμένουμε την στάση των αμερικανών γιατί έχουν κρατήσει μια στάση αναμονής, με μια περίεργη ηρεμία θα έλεγα.

Αλλά το θέμα είναι ένα και μόνο ένα: χρήματα υπάρχουν μέχρι τον Μάρτιο στα ταμεία μετά; Μετά τι γίνετε μετά;
Μήπως στάση πληρωμών;
Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις για να γίνει ένα καλό μαγείρεμα πρέπει να έχεις και τα ανάλογα υλικά. Χωρίς τα υλικά αν βάλεις μόνο νερό μέσα όσο και αν το βράσεις φαγητό δεν γίνεται. Δεν αρκούν μόνο οι καλές προθέσεις όπως καταλάβατε.

Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε με πολιτικό και θρησκευτικό όρκο και εδώ έδωσαν σημασία γιατί το έκανε αυτό ο Τσίπρας.
Λες και οι άλλοι που είχαν ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο τόσα χρόνια δεν τα έτρωγαν τα λεφτά και δεν γέμιζαν της τσέπες τους.

Μπήκαν λοιπόν οι νέοι υπουργοί και τσακ έγινε το ατύχημα στην Ισπανία, έπεσε ένα ελληνικό διθέσιο F16 στέλνοντας στον θάνατο όχι μόνο τους δυο πιλότους μας αλλά και άλλους εννέα πιλότους και τεχνικούς.
 Για το πώς έπεσε το αεροπλάνο θα ακούσετε πολλά σαν ειδικός θα σας πω δυο εκδοχές: η μια είναι η αστοχία του ηλεκτρονικού συστήματος πλοήγησης αλλά από τι έγινε αυτό;
Από λάθος του συστήματος ή από παρεμβολή με ειδικό σύστημα των αμερικάνων;
 Για να δείξουν στην νέα κυβέρνηση πως αν θέλουν μας λιώνουν στο λεπτό και μας κάνουν χίλια κομμάτια αν αφήσουν την Τουρκία, αλλά δεν θέλουν και να το βουλώσουμε γιατί τους έχουμε ανάγκη κλπ!
Από λάθος ή εξεπίτηδες λοιπόν για αυτό οι ισραηλινοί χρησιμοποιούν δικά τους ηλεκτρονικά συστήματα στα αεροσκάφη τους, αυτοί μήπως κάτι ξέρουν;
Αναρωτιέμαι μήπως αυτοί κάτι ξέρουν τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια;

Βγήκαν οι υπουργοί και άρχισαν της μεγάλες δηλώσεις για την παιδεία, για τους απολυμένους, για μη βολεμένους, για συγγνώμες, για μείωση των τιμών των φαρμάκων, για, για αλλά για την οικονομία τσιμουδιά!
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα τώρα να δούμε τι θα γίνει;
Τι θα γίνει λοιπόν; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα περιμένουμε της ανακοινώσεις για την οικονομία .
Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη άποψη ότι οι δανειστές έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για τους δικούς τους λόγους και για να πάρει νέα σκληρά μετρά δήθεν ότι κτυπάει την πλουτοκρατία.
epilarhia.blogspot.gr

Όσο για το χρέος τα πράγματα είναι καλυτέρα γιατί;
Γιατί υπάρχει και αυτή η είδηση που μας το επιβεβαιώνει:
Για μυστική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Βρυξελλών για το ελληνικό χρέος κάνει λόγο η ιταλική εφημερίδα "La Repubblica", η οποία υποστηρίζει πως η έκβαση της διαπραγμάτευσης είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένη.

Η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει πως Βρυξέλλες και Αθήνα έχουν ήδη συμφωνήσει στην... αλλαγή των όρων αποπληρωμής του ελληνικού χρέους.
Η διμερής συμφωνία, σύμφωνα με την La Repubblica, περιλαμβάνει «πάγωμα» της αποπληρωμής του χρέους έως τουλάχιστον το 2020.
Ακόμη το δημοσίευμα λέει ότι προβλέπει την επέκταση των ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων έως το 2057.

Επίσης, η συμφωνία περιλαμβάνει τη μείωση του επιτοκίου.
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας όλο και πιο συχνά χρησιμοποιεί τη λέξη «επαναδιαπραγμάτευση», εγκαταλείποντας τελείως τη φράση «μονομερείς κινήσεις»
nonews-news.blogspot.gr

Τώρα όποιος αμφιβάλει για το ποιος έφερε τον σύριζα και γιατί άρχισαν της κωλοτούμπες, αμέσως μόλις ανέλαβαν πήραν πολλά πίσω!

Αλλά κάτι σημαντικό δεν αναφέραμε τι έγινε με την χρυσή αυγή;
Πόσος μεγάλος πόλεμος της έγινε από τα κανάλια, την κυβέρνηση αλλά και γιατί άφησαν 100.00 νέους ψηφοφόρους απέξω;
Τους άφησαν γιατί περισσότερο από το 50% θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή! Για την ακρίβεια πολύ παραπάνω από το 70-75% έγιναν και άλλες παρασκηνιακές μεθόδους για την Χρυσή Αυγή και που έφτασε εκεί που έφτασε είναι ένα θαύμα.

 Αλλά γιατί την πολεμούν;
Γιατί δεν την θέλουν για την επόμενη λύση γιατί αυτή μόνο μας έμεινε αν αποτύχει ο Τσίπρας.
Με το αυτή δεν εννοώ έμενα αλλά τον Ελληνικό λαό. Αν λοιπόν αποτύχει ο Τσίπρας θα δούμε καταστάσεις τραγικές γιατί ο απελπισμένος από τα μαλλιά πιάνετε και θα τα παίξει επάνω στην απελπισία όλα για όλα.
Και για να καταλάβετε πως στην Ελλάδα βγαίνει όποιος έχει το χρίσμα και τον ελέγχουν. Είχαν κανονίσει αυτοί την επόμενη λύση για να δούμε θα τους βγει ή θα αποτύχει γιατί τα πράγματα είναι στην κόψη του ξυραφιού;

Κάποιοι περιμένουν Καραμανλή για πρόεδρο δημοκρατίας, θα εκπλαγούν αν ακούσουν πως δεν δέχεται να αναλάβει.
Ναι δεν δέχεται να αναλάβει γιατί η ζωή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να είναι από δυο έως τρεις μήνες και μετά;
Μετά περιμένει να αναλάβει ο Καραμανλής πρωθυπουργός σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, για αυτό και έχει εξαφανιστεί. Για αυτό και δεν τον ακούμε, για αυτό και δεν τον πρότεινε ο Σαμαράς γιατί δεν ήθελε και έβαλε τον Δήμα.

Αυτό είναι και το νέο μεγαλύτερο νέο που θα σας πω και θα σας το μεταφέρω και που κυκλοφορεί σε ορισμένους κύκλους.
Τα πράγματα είναι άσχημα πολύ άσχημα και η πτώχευση η πείνα και ο πόλεμος είναι προ των πυλών της χώρας.
Το λέω συνέχεια και θα το πω και πάλι πως ότι είναι γραμμένο να γίνει θα γίνει γιατί ο Θεός θα μας το δώσει. Εξάλλου που θα βρει ο Τσίπρας 25 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Αύγουστο για αποπληρωμή του χρέους;

Τι καταλάβατε από αυτά έγραψα και από αυτά που διαβάσατε;
Δεν είπα τι θα γίνει, είπα τι πιστεύει ο Καραμανλής για αυτό και το κάνει και εγώ σαν παιδί της εκκλησίας σε εκκλησιαστικούς κύκλους το έμαθα. Το τι άκουσα παραπέρα δεν σας λέω. Γιατί δεν πρέπει να τα μάθετε όλα ακόμα και γιατί έχουμε πολλά να πούμε, εξάλλου τώρα αρχίσαμε να γράφουμε.
Περιμένουμε την αντίδραση της Αμερικής και θα την δούμε μέσα στην εβδομάδα αλλά και την επομένη εβδομάδα. Ναι πρέπει να γίνει χαλάρωση των κυρώσεων της ΕΕ εναντίων της Ρωσίας και το Βερολίνο αυτό θέλει, αλλά ποιος θα πάρει την δόξα και θα φάει μετά το ξύλο από της ΗΠΑ;
Μα φυσικά ο Τσίπρας ποιος άλλος και μια χαρά θα είναι η Μέρκελ. Εγώ δεν φταίω ο Τσίπρας μας τα έκανε θάλασσα, αυτόν να βαρέσεις κύριε Ομπάμα για όλα αυτός φταίει!

Τα αλλά εις ανωτέρα και με υγεία θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνο.
Υπομονή λοιπόν για την συνέχεια των γεγονότων σε ανατολή και δύση και στην μικρή μας Ελλαδίτσα, την κακομοίρη και μαύρη και αράχνη.
Εις το επαναδείν λοιπόν οι εξελίξεις τρέχουν αλλά εμείς εδώ έχουμε μείνει στην κοσμάρα μας, λες και είμαστε το κέντρο όλου του κόσμου. Αλλά πριν σας αφήσω υπάρχει ένα ακόμα θέμα να αναλύσουμε: να καταλάβει ο κοσμάκης με απλά λόγια τι σημαίνει επιμήκυνση χρέους χωρίς να χρησιμοποιήσουμε χρηματοοικονομικούς Όρους.

Λοιπόν ακούστε μας έχουνε δέσει τα χέρια και τα πόδια και μας έχουν πετάξει στην θάλασσα δεμένους με ένα σκοινί. Όταν βλέπουν πως δεν μπορούμε να κρατήσουμε άλλο την ανάσα μας και πάμε να πνίγουμε, μας τραβάνε έξω μας αφήνουν να πάρουμε πέντε ανάσες και πάλι μας αφήνουν μέσα στο νερό.
Μα συνεχώς κουραζόμαστε και δεν αντέχουμε άλλο και μας λένε πως θα μας το κάνουν αυτό για πολύ μεγάλο διάστημα και μας λένε αν θέλετε να σας βοηθήσουμε θα σας κάνουμε την επιμήκυνση χρέους.
Δηλαδή για 30 ή 40 ή 50 χρόνια αλλά θα παίρνετε 6 ή 7 ή 8 ανάσες και μετά πάλι τα κεφάλια μέσα, πάλι τα κεφάλια μέσα κορόιδα, πάλι τα κεφάλια μέσα. Όχι ρε έξω ρε αλήτες, όχι έξω χίλιες φορές έξω, κόψτε τον γόρδιο δεσμό τώρα και λυθείτε με τα Ευρώ-πέη που μπλέξαμε με τα Ευρώ-πέη !
Μικρός Ήρωας.
Δικαίος Γεώργιος.

Λόγια, λόγια, παχιά λόγια ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;
Ή μαγκιά κλανιά και κ@@ο φινιστρίνι;
Η επομένη εβδομάδα μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μέρος Β

Γράφει ο Μικρός Ήρωας
Μετά από μια πρώτη ανάλυση για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που ελάχιστα μπλοκ την δημοσίευσαν μπορείτε να την διαβάσετε εδώ limitofadvance.wordpress.com

θα προχωρήσουμε στην επομένη μας ανάλυση όχι με καθαρό μυαλό αλλά γιατί αναμέναμε κάποια άλλα στοιχεία που μας έλειπαν για να ξεδιπλώσουμε του κουβάρι ψάχνοντας την αλήθεια μέσα στα κρυμμένα στοιχεία όχι μόνο της επικαιρότητας και των ειδήσεων αλλά σε αυτά που φροντίζουν επιμελώς να μας τα κρύψουν να μας τα αλλοιώσουν και να μας τα σκεπάσουν για να μην ανακαλύψουμε την αλήθεια που κρύβετε από πίσω.

 Λόγια, πολλά λόγια, παχιά λόγια ακούσαμε και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ακούσαμε από τα χείλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Πολλά ακούσαμε λίγα καταλάβαμε ακόμα λιγότερα θέματα ουσίας είδαμε. Αλλά πως πήγε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη εβδομάδα;
Μαγκιά, κλανιά και κ@@ο φινιστρίνι;
Σαφώς και όχι αλλά και μαγκιά είχε και το έδειξε στους ευρωπαίους και καλά έκανε ο Βαρουφάκης και τσαμπουκά και αποφασιστικότητα.
Γιατί πώς να το κάνουμε μας τα είχαν ζαλίσει και αυτοί οι ξένοι με τα πλαστά πτυχία που τα ήξεραν όλα και κοιτούσαν να καταστρέψουν την χώρα μας. Είχε όμως παραδόξως και αποφασιστικότητα και μεγάλη μάλιστα και με τον Καμμένο στα Ίμια και αλλού, αλλά και ο Τσίπρας δεν τα πήγε και τόσο άσχημα έξω.
Δηλαδή έξω πάμε καλά αλλά μέσα τι γίνετε;
Μέσα η κυβέρνηση Σύριζα είχε όμως και παχιά λόγια, πολλά λόγια έτσι έκανε τον κόσμο να περιμένει τόσα, μα τόσα πολλά που είναι πάνω από της δυνάμεις όχι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δύσκολο να γίνουν.

Ναι και εγώ θα είχα αν είχα πίσω μου τον μπάρμπα Σαμ να με στηρίζει και να λέει καλά λόγια για έμενα. Και εγώ θα έβγαινα πρωθυπουργός άμα είχα την αμέριστη στήριξη των καναλιών και των υπολοίπων.
Κανείς δεν είπε ότι ο Τσίπρας είναι ο Γιωργάκης, αλλά ένας άνθρωπος με μυαλό ξύπνιος και καλά στελέχη έχει μέσα διαλεγμένα από πριν! Ναι διαλεγμένα με τόση προσοχή από πολύ πριν μια έτοιμη κυβέρνηση και τσουπ μας την σέρβιραν και εμείς την δεχτήκαμε για το καλό μας. Μα όλα για το καλό μας γίνονται δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αμφιβάλετε και είσαστε πνεύματα αντιλογίας!

Εξάλλου πάντα φροντίζουν πριν από εμάς για εμάς, για να μας έχουν υποταγμένους εκεί που θέλουν αυτοί και όπως μας θέλουν, αλλά ας συνεχίσουμε!

Πέρασαν οι μέρες και τσακ έσκασε η υποστήριξη από τον μπάρμπα Σαμ και τσουπ το ίδιο έκανε και η κόκκινη αρκούδα!
Και κούνησαν τα χέρια τους απειλητικά στην Ευρώπη και την μάλωσαν και της φώναξαν. Φώναξαν και της Μέρκελ θα έρθουν για να της τραβήξουν και τα αυτιά. θα έρθουν και στην Ελλάδα οι αμερικανοί να μας δώσουν όχι χρήματα, αλλά όπλα πολλά όπλα!

Πάρτε Έλληνες και ελικόπτερα και αεροπλάνα και άρματα μάχης, έχουμε πολλά να σας δώσουμε εμείς σας αγαπάμε άλλους δεν αγαπάμε από Τουρκία μεριά.
Τώρα μας πήρε ο πόνος με εσάς, παλιά δεν σας θέλαμε γουστάραμε τον Ερντογάν αλλά τώρα θα τον αφαλοκόψουμε τον μαρτυριάρη που σήκωσε μπαϊράκι και θέλει να φτιάξει πυρηνικά όπλα!

Έφτιαξε η μύγα κώλο και έχεσε ο τούρκος τον κόσμο όλο που νόμιζε πως όλο ο μπάρμπα Σαμ θα τον στήριζε και θα του έδινε τα πάντα.
Άσχετα αν σχεδόν πάντα θα τον γέλαγε και θα έκανε τα δικά του, τώρα ήρθε η ώρα να υποστεί της συνέπειες, τώρα ήρθε το τέλος της Τουρκίας!

Όσο για της ΗΠΑ αφού πρώτα χάιδεψαν τα αυτιά της Ελλάδας, είπαν πολύ ωραία λόγια στήριξης και υποστήριξης μετά της το είπαν απέξω, απέξω με ωραίο τρόπο: πως αν κουνηθούν και παραβούν τα συμφωνηθέντα την έβαψαν!

Διαβάστε παρακάτω έτσι για να δείτε πως μας ελέγχουν, βάζουν τους επάνω να λένε τα καλά λόγια και τους κάτω να τραβάμε τα αυτιά.!

ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΟΚΑΡΕΙ : «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ…»
Σοκάρει με δηλώσεις του ο Δρ Paul Craig Roberts…
Ο πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εξέπληξε όταν ανέφερε πως η νέα ελληνική κυβέρνηση «μπορεί να δολοφονηθεί: επειδή το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό». Ο γνωστός για τα καυστικά του σχόλια και αποκαλύψεις, Roberts, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην Ελλάδα και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του…
Και εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε γιατί η Αμερική επισημοποίησε την στήριξη της στην Ελλάδα…

«Υπάρχουν πολύ περισσότερα εδώ. Το ελληνικό ζήτημα δεν αφορά μόνο τα συμφέροντα των πιστωτριών τραπεζών, οι οποίοι αθόρυβα θέλουν να πληρωθούν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που δικαιούνται να λαμβάνουν.
Υπάρχει και άλλο έντονο ενδιαφέρον και αφορά το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και την τελική κατάληψη όλων των χωρών. Το σύστημα χρησιμοποιεί την ελληνική κρίση για τη δημιουργία δομής εξουσιών ανάλογα με τα συμφέροντα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Αυτό το γεγονός καθιστά δύσκολο να υπάρξει μια συμφωνία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση για τη βελτίωση των όρων που επιβάλλονται στην Ελλάδα. Γι “αυτό την καθιστά άκαμπτη. Αυτή η ακαμψία δίνει στην Ελλάδα το δικαίωμα να στέλνει το δικό της μήνυμα στην Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Δεν είμαστε το παιχνίδι σου – θα πάμε να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Θα δούμε αν η ελληνική κυβέρνηση το κάνει αυτό. Υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να «μπορεί να δολοφονηθεί». Είναι απολύτως εφικτό. Δεν έχω σκεφτεί πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιτρέψουν στη νέα κυβέρνηση και σε οποιαδήποτε υποτελή της να ανέβει και να γίνει ανεξάρτητη από τον έλεγχο της Ουάσιγκτον. Έτσι, οι νέοι υπάλληλοι της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να έχουν ένα «ατύχημα».

Είχαμε αρκετές περιπτώσεις ηγετών μέχρι τώρα σε Λατινική και Νότια Αμερική, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη γραμμή της Ουάσιγκτον και στη συνέχεια πέθαναν μυστηριωδώς.
Υπήρξε και μια σειρά από αυτούς που ανατράπηκαν από την CIA μέσω της οργάνωσης πραξικοπημάτων….

Εάν η νέα ελληνική κυβέρνηση μπορέσει να μην καμφθεί και να εμποδίσει τη φοβερή λεηλασία του ελληνικού λαού, δεν είναι απίθανη και η δολοφονία των ηγετικών μελών της.
Η Ουάσιγκτον δεν θα επιτρέψει ανεξάρτητες κυβερνήσεις να εγερθούν στην Ευρώπη. Εάν μια ελληνική κυβέρνηση επιτύχει να σταθεί προστάτης του ελληνικού λαού και να τον αντιπροσωπεύσει πραγματικά, η ιδέα μπορεί να απλωθεί στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία και στη συνέχεια στην Ανατολική Ευρώπη.
 Ο έλεγχος πάνω στην Ευρώπη θα ξηλωθεί».
hellasforce.com
lithosfotos.blogspot.gr

Το καταλάβατε πουλιά μου τώρα τι γίνετε και τι παίζεται!
Πρώτου συνεχίσω όμως θα αναφέρω κάτι στην προηγούμενη ανάλυση μου είπα αυτό: Κάποιοι περιμένουν Καραμανλή για πρόεδρο δημοκρατίας, θα εκπλαγούν αν ακούσουν πως δεν δέχεται να αναλάβει.
Ναι δεν δέχεται να αναλάβει γιατί η ζωή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να είναι από δυο έως τρεις μήνες και μετά;
Μετά περιμένει να αναλάβει ο Καραμανλής πρωθυπουργός σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, για αυτό και έχει εξαφανιστεί.

Για αυτό και δεν τον ακούμε, για αυτό και δεν τον πρότεινε ο Σαμαράς γιατί δεν ήθελε και έβαλε τον Δήμα. Αυτό είναι και το νέο μεγαλύτερο νέο που θα σας πω και θα σας το μεταφέρω και που κυκλοφορεί σε ορισμένους κύκλους.
Αυτό ίσως έκανε κάποιους να μην βάλουν στα μπλοκ τους την δική μου ανάλυση.

Τώρα θα σας πω και άλλα νέα που έχω της πληροφορίες μου από αξιόπιστες πηγές.

Θα μιλήσουμε πρώτα από απ' όλα για την Γιάννα Αγγελοπούλου που ο Τσίπας έχει επαφές και συζητήσεις και ζητάει από τον άντρα της που ασχολείτο με τα πετρέλαια και έχει γεωτρύπανα εξόρυξης πετρελαίου να τα φέρει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει την γεωτρήσεις.
Θα σας μεταφέρω και κάτι ακόμα: Το πράγμα είναι πολύ απλό και τα κάνετε πολύ δύσκολα: Υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει κόμμα στην Ελλάδα αν δεν έχει την εντολή και στήριξη των αμερικάνων και των εβραίων;

Έχω πηγές και ξέρω από Ισραήλ μεριά!
Ήθελαν να προλάβουν τον ξεσηκωμό του λαού και να πάρει μια ανάσα η Ελλάδα!
Τον ήθελε η Αμερική για τους δικούς τους λόγους τον Τσίπρα, τον στήριξε και η κυβέρνηση ήταν ήδη έτοιμη εδώ και καιρό για να αναλάβει, με μοιρασμένα τα υπουργεία με μοιρασμένες της θέσεις έτοιμοι για όλα.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που και αυτό το ξέρω και έχω της πηγές μου από Ισραήλ μεριά, θα σας βάλω να το διαβάσετε αυτό για να καταλάβετε το φόβο των από πάνω αν δεν ελέγχουν τους από κάτω και αυτούς δεν τους ελέγχουν.
Για αυτό και τους χτυπάμε με τόση λύσσα φυσικά και αναφερόμαστε στην Χρυσή Αυγή.

Foreign Affairs: Αν η ελίτ της Ευρώπης δεν συνεργαστεί με τους αριστερούς θα έρθουν οι χρυσαυγίτες.
Posted on Ιανουαρίου 31, 2015
by ΜΙΛΗΣΙΟΣ 
reuter

Ένα προφητικό άρθρο , αλλά και άρθρο-κόλαφος κατά της Γερμανίας που χαρακτηρίζεται και ως κρατούσα ελίτ της Ευρώπης, δημοσιεύει το διεθνούς φήμης περιοδικό Foreign Affairs, προειδοποιώντας ότι αν οι κρατούσες ελίτ δεν συνεργαστούν με την ευρωπαϊκή Αριστερά, θα έρθουν οι χρυσαυγίτες.

«Εάν οι κρατούσες ελίτ της Ευρώπης θέλουν να σώσουν το ευρωπαϊκό σχέδιο και το ευρώ, που βρίσκεται στο επίκεντρό του, θα πρέπει να αρχίσουν να συνεργάζονται ενεργά με τα αριστερά κόμματα όπως τον ΣΥΡΙΖΑ και το Podemos, αντί να τα αποφεύγουν» τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανάλυση που κάνουν καθηγητές αμερικανικών πανεπιστημίων στο Foreign Affairs .

Όπως επισημαίνεται στο άρθρο, εάν οι ισχυρές ελίτ της Ευρώπης δεν συνεργαστούν με τα ευρωπαϊκά αριστερά κόμματα τότε αυτά είτε θα κάνουν ευκαιριακές συνεργασίες δεξιάς-αριστεράς, είτε θα αποτύχουν να κυβερνήσουν , ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε πολιτικές δυνάμεις με θέσεις πολύ πιο ριζοσπαστικές από την αναδιάρθρωση χρέους ή την αντίθεση στη λιτότητα, εννοώντας προφανώς τα ακροδεξιά κόμματα.

Όπως επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, στο άρθρο τους με τίτλο «Λιτότητα κατά Δημοκρατίας στην Ελλάδα» ο Mark Blyth, καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Brown University και ο Cornel Ban, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Boston University «το διακύβευμα τώρα δεν είναι απλά οι επόμενες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμη μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Αυτά είναι συμπτώματα όχι αίτια».

Σύμφωνα με τους αρθρογράφους, «το πρόβλημα είναι ότι οι ευρωπαϊκές Αρχές, που καθοδηγούνται από τη Γερμανία, επιβάλλουν πολιτικές αποπληθωρισμού, υπό έναν επίπλαστο κανόνα χρυσού, με την ελπίδα ότι οι πολίτες θα ψηφίζουν αιώνια για την περαιτέρω φτωχοποίησή τους, ώστε να διασώσουν την αξία των περιουσιακών στοιχείων των πιστωτών.

Σε έναν τέτοιο κόσμο, τόσο οι ακροαριστερές όσο και οι ακροδεξιές δυνάμεις δεν μπορούν παρά να κερδίζουν ολοένα έδαφος σε πολλές υποτιθέμενα σταθερές χώρες και πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζουμε.

Για να αποφευχθεί αυτό, οι Ευρωπαίοι ηγέτες οφείλουν να επιτύχουν συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, καθώς αυτό που ενδεχομένως θα ακολουθούσε θα ήταν πολύ χειρότερο».

Επίσης, διατυπώνεται η άποψη, ότι «μπορεί να φαίνεται παράξενη η χρήση μιας ρωμαϊκής παρομοίωσης για να χαρακτηρίσει κανείς τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι εύστοχη.

Όπως ο Ιούλιος Καίσαρας διάβηκε τον ποταμό Ρουβίκωνα επειδή μπορούσε, παρά τις προειδοποιήσεις της ρωμαϊκής Γερουσίας να μην το πράξει, έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που τάσσεται κατά της λιτότητας, αποφάσισε να θέσει τέλος στη λιτότητα στην Ελλάδα, παρά τις αρνητικές δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών.

Εάν θα επιτύχει ο κ. Τσίπρας παραμένει ακόμη άγνωστο, αλλά ότι και να συμβεί η νίκη του αποτελεί κρίσιμο σημείο καμπής για την Ευρώπη.
Ένα μήνυμα, ότι ο χρόνος για τις πολιτικές λιτότητας έχει τελειώσει».
tribune.gr
national-pride.org

Φόβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες!
Αυτό φοβούνται οι ξένοι να στραφεί ο λαός εκεί που δεν το περιμένουν, εκεί που δεν τους ελέγχουν, στους τρελούς που είναι ικανοί για όλα!
 Τι είναι ικανοί για όλα;
Μα να δώσουν στους ρώσους ένα λιμάνι και ένα αεροδρόμια!
Δυο βάσεις που της θέλουν τόσα χρόνια και δίνουν πολλά αλλά, εμείς δεν τα δεχόμαστε για να μην στενοχωρήσουμε τους περάν του ατλαντικού δήθεν φίλους μας!

Και να οι δηλώσεις Πούτιν και σας δίνω 10 δισεκατομμύρια άμεσα και πύραυλους S-400 και εκείνο και το άλλο και το πέρα.
Μα μόνο 10 δισεκατομμύρια θα πείτε, εδώ έδινε 25 δισεκατομμύρια στον Γιωργάκη μα ο ξύπνιος δεν τα πήρε!
Η Ρωσία έκανε αυτό που έπρεπε με ωραίο τρόπο, σας δίνω αυτά αλλά θα πάρετε και όλα τα υπόλοιπα.
Δηλαδή όχι 10 δισεκατομμύρια οικονομική βοήθεια αλλά πιστώσεις! Όχι ότι δεν είναι και άσχημα την στιγμή που οι αμερικανοί δεν μας δίνουν ούτε αυτά!

Μετά από αυτά άρχισαν οι περίεργες δηλώσεις των ξένων, εκ στόματος Γ. γραμματέα του ΝΑΤΟ να στείλουμε στρατό στην Ουκρανία!
Να στείλουμε εμείς για να πολεμήσουμε τους ρώσους που δεν το κάνουν αυτοί αλλά να το κάνουμε εμείς και ο Καμμένος καλά τους απάντησε πως έχουμε απειλεί την Τουρκία!
Όχι πως θα έκαναν πίσω οι ξένοι από το βρώμικο σχέδιο τους να καταστρέψουν την Ελλάδα!

 Θα το ξανά πω πως υπάρχουν δυο κέντρα αποφάσεων που αλληλοσυγκρούονται συνεχώς.
Το ένα από αυτά τα έχει βρει με την Ρωσία και θέλει να διαλύσει την Τουρκία, εβραίοι γαρ αυτοί.
 Το άλλο δεν μας συμπαθεί έτσι και αλλιώς και σπρώχνει χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και κάνει ότι μπορεί για να μας διαλύσει και στηρίζει την Μέρκελ, αν και τελικά έχει αρχίσει και αυτό να κάνει πίσω μερικά βήματα γιατί την πείραξε η συμπεριφορά της!
Ποια συμπεριφορά της;
Αυτή που της είπε ο Πούτιν, ότι η πρώτη νύχτα του γάμου τελειώνει πάντα με ένα γαμή-σι και μετά έκλεισε της συμφωνίες με τους ρώσους.
Αλλά μετά ήθελε κιόλας με θράσος να βάλει την υπόλοιπη Ευρώπη σε νέες κυρώσεις εναντίων της Ρωσίας!

Η ηγεμονία της Γερμανίας τέλειωσε και ήρθε η ώρα να φάει και αυτή πολλά στραπάτσα γιατί ξεπέρασε τα όρια!
Δεν μπορείς εσύ κυρά μου να κάνεις ότι θέλεις στην Ευρώπη και να το παίζεις ηγεμόνας και όλοι οι υπόλοιπη Ευρώπη να είναι υποτελής σε εσένα! Εξάλλου τι σημασία είχε αν έκοβε η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα περισσότερα ευρώ, όπως δηλαδή κάνουν συνεχώς οι αμερικανοί και κόβουν δολάρια.
Αν έκοβε περισσότερα ευρώ θα περνούσαν οι χώρες μια χαρά και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ασφαλώς και θα έπρεπε να εφαρμοστούν νέα μέτρα στην Ελλάδα αλλά όχι και να την καταστρέψουμε ολοσχερώς!
Και αν το κάνουμε θα στοιχίσει όχι μόνο στην ευρωζώνη, αλλά και στην Αμερική θα φτάσουν τα απόνερα και θα της κάνουν ζημία.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια μπήκε μια κυβέρνηση που δεν κωλώνει και που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και αυτό έκανε ο Καμμένος με την αντίστοιχη υπουργό εθνικής άμυνας της Γερμανίας.
Και καλά έκανε δηλαδή αλλά αν νομίζουν μερικοί πως τα πράγματα είναι εύκολα αυταπατώνται!
 Θέλουν να μας λυόσουν γιατί τους ζητάμε να μας δώσουν λίγο αέρα να ανασάνουμε και αυτοί δεν θέλουν!
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και επίκειται να συμβεί το απρόσμενο.
Πάντως να υποχωρήσουν οι ξένοι αποκλείεται και να νερώσουν το κρασί τους. Να βάλουν μια, δυο σταγόνες νερό μπορεί παραπάνω όμως όχι!

Αλλά τι περίμενε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Να τα καταφέρει εκεί που δεν τα κατάφερνε κανένας;
Αν το έκανε αυτό δεν θα ξανά υπήρχε δεξιά και κεντρώα κυβέρνηση στη Ελλάδα ούτε μετά από 20 χρόνια! Λέτε να το ήθελε αυτό ο μπάρμπας Σαμ;
Να κουνήσει την Ευρώπη ήθελε, να τους αναταράξει και το πέτυχε, οψόμεθα για την συνέχεια που θα είναι πολύ οδυνηρή για τον τόπο.

Δηλαδή θα βγάλουμε πρόεδρο δημοκρατίας;
Θα θέλει να το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ για να προτείνει υποψήφιο που θα μπορεί να βγει ή θα βάλει κάποιον επίτηδες για να γίνουν πάλι εκλογές και να της κερδίσει παμψηφεί;
Θέλει να κερδίσει χρόν,ο να πάρει και κάτι και μετά; Μετά με τι χρήματα θα κυβερνήσει γιατί τα κουκιά δεν έβγαιναν ακόμα και τον Σαμαρά να είχαμε επάνω.
Δηλαδή δεν μπορούμε να βρούμε 25 δισεκατομμύρια να πληρώσουμε μέχρι τον Αύγουστο σε δάνεια και θα έπρεπε να εφαρμόσουμε την μείωση αρχικά των συντάξεων σε μεγάλο βαθμό και αυτό είχε ήδη ψηφιστεί στην βουλή.

Λεφτά δεν υπάρχουν και κανένας δεν μας δίνει.
Το να είμαστε μόνο εθνικά υπερήφανοι όπως δηλαδή μας έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στα άλλα να τρώμε τα χέρια μας και τα πόδια μας, δεν θα βελτιώσει την κατάσταση μας και θα ξεφουσκώσει απότομα το πράγμα.

Οψόμεθα για την συνέχεια των διαπραγματεύσεων αλλά είμαστε με την πλάτη κολλημένοι στον τοίχο.
Έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας για να αμυνθούμε αλλά έχει μέσα άσφαιρα και μόνο μια σφαίρα.
Θα το παίξουμε ρώσικη ρουλέτα δηλαδή και ότι βγει;
Γιατί μήπως στο τέλος τινάξουμε μόνοι μας τα μυαλά μας στον αέρα;
Ναι τα τινάξουμε στον αέρα και μετά;
Μετά θα έρθει η πτώχευση, η πείνα και ο πόλεμος γιατί θα έρθει να είσαστε σίγουροι για αυτό.

Μικρός Ήρωας.
Δικαίος Γεώργιος. 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/10/2015 10:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η επόμενη μέρα μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες