ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Άκης

Την άμεση εφαρμογή της υπουργικής απόφασης για τους οικιακούς καταναλωτές ζητά ο Ν. Καλαντζής.

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής ζήτησε την άμεση εφαρμογή κοινής υπουργικής απόφασης για τους οικιακούς καταναλωτές της Δ.Κ. Αγίου Γεωργίου, όσον αφορά τον επιμερισμό του ειδικού τέλους, λόγω της λειτουργίας σταθμού Α.Π.Ε.

Σε άμεσες ενέργειες προχώρησε ο Δήμος Ζηρού αναφορικά με την μη εφαρμογή, στην ...
περίπτωση της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, κοινής υπουργικής απόφασης που αφορά το θέμα του επιμερισμού του ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές σε περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Σημειώνεται ότι με την αριθμ’ ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ 23840 κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3497/29-12-2014 τ. Β) με θέμα «Επιμερισμός ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές, σε περιοχές όπου λειτουργούν ΑΠΕ» προβλέπεται η απόδοση του ποσού που έχει παρακρατηθεί από τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας στους οικιακούς καταναλωτές των Δήμων, στους οποίους λειτουργούν οι σταθμοί Α.Π.Ε., μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Στα διοικητικά όρια του Δήμου Ζηρού και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου βρίσκεται το σημείο υδροληψίας υδροηλεκτρικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 7 MWe. Σύμφωνα με το άρθρο 3 παράγραφος 2 της ανωτέρω σχετικής απόφασης προβλέπεται «στην περίπτωση υδροηλεκτρικού σταθμού με εγκατεστημένη ισχύ μικρότερη ή ίση των δεκαπέντε MWe , ως μονάδες του σταθμού θεωρούνται η υδροληψία και ο σταθμός παραγωγής αυτού με τη συνολική ισχύ του σταθμού να ισοκατανέμεται σε αυτές».
Ωστόσο στον από 5/1/2015 δημοσιοποιημένο πίνακα του ΥΠΕΚΑ δεν περιλαμβάνεται ως δικαιούχος η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Ζηρού.

Στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της ισονομίας και της αδικίας που παρατηρείται σε βάρος των συνδημοτών μας στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, επισκέφτηκε, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου κ. Ρίζο Χρήστο, τα γραφεία της ΔΕΗ Άρτας όπου συζήτησε το θέμα και στη συνέχεια με επιστολή διαμαρτυρίας προς το τμήμα ενέργειας του ΥΠΕΚΑ, τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, τη ΛΑΓΗΕ ΑΕ και τη ΡΑΕ ΑΕ ζήτησε την άμεση εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης και την απόδοση του ποσού επιμερισμού που αντιστοιχεί στους οικιακούς καταναλωτές της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου ως δικαιούχου για το συγκεκριμένο σταθμό Α.Π.Ε.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 2/05/2015 07:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Την άμεση εφαρμογή της υπουργικής απόφασης για τους οικιακούς καταναλωτές ζητά ο Ν. Καλαντζής. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες