ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Κάθε μέρα που περνάει βρισκόμαστε και πιό κοντά στην εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 
Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρονται ( και μέσα σε αυτούς και ο γράφων)  στο ηλεκτρονικό τσιπάκι και το τσιπάρισμα του ανθρώπου. Οι απόψεις περί χρόνου και μέρους τοποθέτησης στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να διίστανται, αλλά όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα.

Πως το τσιπάρισμα είναι η κατάργηση της ελευθερίας του ανθρώπου και προάγγελος της στερέωσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Έτσι, για να έρθω στην ...
είδηση, η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Epicenter στην Σουηδία, αποφάσισε να μαρκάρει σαν ζώα τους εργαζόμενούς της, και να τους να εμφυτεύσει στην παλάμη του χεριού τους της ηλεκτρονικά μικροτσίπς.
Το χαμηλής συχνότητας τσιπάκι τοποθετείται κάτω από το δέρμα του χεριού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχει πρόσβαση ο εργαζόμενος σε διάφορες υπηρεσίες στην εργασία του.

Το τσιπάκι υπέγραψαν ότι το δέχονται 400 άνθρωποι, και όπως δηλώνουν οι κάποιοι, ελπίζουν στο μέλλον να μπορούν με αυτό να κάνουν και τις συναλλαγές τους, να πληρώνουν τον καφέ και το σάντουιτς που αγοράζουν από την καντίνα του γραφείου τους.

Μάλιστα, ορισμένοι δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι, καθώς δεν χρειάζονται κωδικοί pin ή άλλου είδους δικλίδες ασφαλείας, αφού η κάρτα τους δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ή να κλαπεί.

Και φεύγοντας από τη Σουηδία να πάμε στην Βρετανία όπου η εταιρεία ‘Lost Kidz’ (Χαμένα Παιδιά) δημιούργησε μια εφαρμογή, ένα application για smartphones, που θα επιτρέπει στους γονείς να εκπέμπουν μια ειδοποίηση αν το παιδί τους έχει χαθεί και τώρα υποστηρίζουν πως εξετάζουν και δημιουργία μικροτσίπ για τα παιδιά.
Ένα μικροτσίπ, που θα μπει με ένεση κάτω από το δέρμα ενός παιδιού, και το οποίο θα εκπέμπει μια ειδοποίηση όταν οι γονείς θα θέλουν να το εντοπίσουν.


Πάνω από 16.000 άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την στιγμή που οι επικεφαλείς της εταιρείας ζήτησαν τη γνώμη των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Φεύγω από την είδηση και για να τη σχολιάσω θέλω να έρθω σε αυτά που είχε πει ο Άγιος Παϊσιος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και συγγραφές είχε πει "πως θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δεχτεί τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα." Και μάλιστα, ότι, τα οικονομικά μέτρα δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι ο λαός να δεχτεί την πλήρη υποδούλωσή του.

Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει.
Ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος ήδη είναι γεγονός.
Μένει η μέρα, που θα μας ανακοινώσουν για το καλό μας να δεχτούμε να σφραγιστούμε. Αλλοίμονο στην εποχή που όλοι μαζί, επιχειρήσεις και κράτη, θα υποχρεώνουν τους πολίτες τους στην εμφύτευση.

H Nέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκεται προ των πυλών, και ετοιμάζεται για το τελικό της βήμα, πριν την οριστική υποδούλωση του ανθρώπινου Γένους, και φέρνει το "χάραγμα της Αποκάλυψης" σαν είδος οικονομικής διευκόλυνσης.
Στο παρελθόν ακούστηκαν και στη χώρα μας τα περί ηλεκτρονικής ταυτότητας, και θεωρώ πως αν δεν υπήρχε η άμεση αντίδραση του αείμνηστου Πρωτοπατριάρχη Χριστόδουλου, η ηλεκτρονική ταυτότητα θα είχε εφαρμοσθεί.

Επίσης ο Πατροκοσμάς προσπάθησε να αφυπνίσει τον κόσμο λέγοντας πως 
 "Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν" 
 και εννοούσε φυσικά πως αν σφραγιστείς, οι κινήσεις σου θα καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο, και έτσι δεν θα μπορείς να είσαι οπουδήποτε και να μην το γνωρίζουν.

Πέρα από τα παραπάνω, και άσχετα με το αν κάποιος αρνείται να πιστέψει και τα θεωρεί φαντασιώσεις, είναι αναμφισβήτητο πως τα γεγονότα το αποδεικνύουν.
Από τη στιγμή, μάλιστα, που επιβεβαιώνεται ένα βιβλίο 2000 χρόνων.
Η αποκάλυψη του Ιωάννου. ( άσχετα με το αν κάποιος το θεωρεί θεόπνευστο ή όχι).

Η αποκάλυψη του Ιωάννου, που, στο κεφάλαιο Ιγ’ 16 αναφέρει τα εξής:
“ ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς, χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς, ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι, εἰμή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

Θεωρώ πως πρόκειται περί σχεδίου που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια, και το οποίο τηρείται ευλαβικά.

Είναι το σχέδιο του απόλυτου ελέγχου, που θέλει να μετατρέψει ελεύθερους ανθρώπους σε "μαζάνθρωπους", χωρίς να διαθέτουν πλέον καμία ελεύθερη βούληση, προς χάρην της ασφάλειας και της δήθεν απλούστευσης της ζωής τους.

Αφυπνισθείτε...
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 2/07/2015 02:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Κάθε μέρα που περνάει βρισκόμαστε και πιό κοντά στην εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες