ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Κύριε Τσίπρα η Τουρκία δεν έχει "τσίπα".

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Η έκθεση του Twitter επισημαίνει ότι η Τουρκία υπέβαλε 477 αιτήματα απόσυρσης περιεχομένου το διάστημα μεταξύ του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου, σημειώνοντας αύξηση 150% σε σύγκριση με τους πρώτους 6 μήνες του 2014.
09/02/2015 skai.gr/

Ελάχιστο δείγμα επιπέδου ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην γείτονα χώρα. Όταν οι Τούρκοι σέβονται έτσι τον λαό τους κατανοούμε όλοι μας πως ¨σέβονται¨ τις σχέσεις με ...
τους γείτονες τους.

Πάμε όμως στα δικά μας ¨τιτιβίσματα¨
Το τελευταίο εξάμηνο και μάλιστα πριν τις εκλογές αρθρογραφούμε επισημαίνοντας την σχέση που δια φαίνεται να αναπτύσσεται μεταξύ των τοκογλύφων και των τούρκων.
Το υπόστρωμα αυτής της σχέσης είναι ληστρικό και κινείται μέσα στα όρια της απληστίας των τοκογλυφικών αγορών , της αδυναμίας της Ελλάδος να ¨εξυπηρετήσει¨ το επαχθές και ειδεχθές χρέος που τις επέβαλλαν οι ανεπαρκείς πολιτικοί της .

Κινείται επίσης με τις ανάλογες βλέψεις των ξένων και των τούρκων για το ανυπολόγιστο οικονομικό μέγεθος του ορυκτού πλούτου της μικρής και σήμερα άσημης Ελλάδας που στο καλάθι της συνυπάρχουν ενεργειακά αγαθά, κοιτάσματα χρυσού, ουρανίου , σπάνιων ή διαστημικών γαιών.

Σημείωση… οι Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα όχι κυρίως για τα λιμάνια της αλλά κυρίως για αυτές τις σπάνιες γαίες που συνιστούν υλικά διαστημικής τεχνολογίας.
Για τον ίδιο λόγο φαίνεται να μας αγαπούν οι ορκισμένοι ¨ φίλοι¨ μας Γερμανοί , οι Αμερικάνοι και οι ξανθοί Ρώσοι.

Όλοι αυτοί θέλουν να ανοίξουν το ενεργειακό μπαούλο της Ελλάδος και να εξυπηρετήσουν το ψεύτικο χρέος μας που δεν δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Λαό αλλά από τα ντόπια λαμόγια .
Τελικά αυτή η σχέση των τοκογλύφων με τους τούρκους επανακαθορίζεται ανά 24ωρο με βάσει τα καθημερινά γεωπολιτικά και οικονομικά δρώμενα βλ. Ανατολική Ουκρανία , ΑΟΖ Κύπρου- Αιγαίου , συμμαχίες της Ρωσίας με την Αίγυπτο και αλλαχού και φυσικά με τις αποφάσεις της ΕΕ και τις κυρώσεις που επιβάλλει η Αμερική .

Αυτή λοιπόν η πρωτότυπη σχέση είναι λίαν επικίνδυνη και Θανατηφόρα για την Ελλάδα μας και μάλιστα σε αυτή την συγκυρία που κάποιοι φρόντισαν να αφήσουν την πατρίδα ¨γυμνή στην μπόρα που πάει να ξεσπάσει¨.
Κάποιοι φανατισμένοι μνημονιακοί ομιλούν και παρηγορούνται με την ιδέα ¨της αριστερής παρένθεσης¨
Αντί όμως να δούμε ¨αριστερή παρένθεση¨ θα ζήσουμε ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Δηλ απέναντι στην ¨αγαστή συνεργασία¨ τοκογλύφων – τούρκων θα παρεμβληθούν έκτακτα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με το προηγούμενο πλάνο που περιγράψαμε.

Τι όπλο μπορεί να προτάξει ο εξουθενωμένος και ζαλισμένος από την καθημερινή βιοπάλη Ελληνικός Λαός;
ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ του όπως την συστήνεται στις ομιλίες σας

Και τώρα μια ερώτηση
Σε ποια κρίσιμη ιστορική διαδρομή- φάση του Έθνους μας και μάλιστα όταν είχαμε να κάνουμε με τον αιμοβόρο και αιμοσταγή μέχρι σήμερα Τούρκο που δεν έχει ¨τσίπα ή φιλότιμο ή μπέσα¨ βλ. Συρία, παλαιότερα Κύπρο, Μικρά Ασία.. το Ελληνικό Έθνος σφυρηλάτησε Ενότητα δίχως ΧΡΙΣΤΟ;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 2/12/2015 08:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κύριε Τσίπρα η Τουρκία δεν έχει "τσίπα"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες