ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ο Σόιμπλε κάνει " το παπί" για Siemens και Χριστοφοράκο.

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος.
Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα σημεία της κοινής συνέντευξης Γιάννη Βαρουφάκη και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που η πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ απέφυγε να αναδείξει, ήταν εκείνο κατά το οποίο ο δημοσιογράφος Παντελής Βαλασόπουλος, υπέβαλλε μια ερώτηση στον Γερμανό ΥΠ.ΟΙΚ., με την οποία έθεσε το μέγα ζήτημα της γερμανικής εμπλοκής στη διαφθορά, λέγοντας ότι πίσω από κάθε τέτοιο φαινόμενο στην Ελλάδα, κατά 90% βρίσκεται και μια γερμανική εταιρεία, φέρνοντας ως παράδειγμα εκείνο της Siemens και του Χριστοφοράκου, μεγαλοστελέχους του ελληνικού τμήματος της εταιρείας αυτής και εμπλεκομένου στο γνωστό σκάνδαλο με μίζες Ελλήνων πολιτικών.

Όπως είναι γνωστό ο ...
Μιχάλης Χριστοφοράκος καταζητείτο στην Ελλάδα, αλλά με τη βοήθεια των πολιτικών που «λαδώθηκαν» από εκείνον, έχει διαφύγει με άνεση στη Γερμανία, όπου ζει πλουσιοπάροχα και η οποία αρνείται να τον εκδώσει στη χώρα μας, για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές και χαθούν τα οφέλη από τους «λαδωμένους».

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση και έμεινε σκυθρωπός, άλαλος και αμήχανος. Μάλιστα προς στιγμή, έδειξε με το χέρι του τον Γιάννη Βαρουφάκη, καλώντας τον προφανώς να απαντήσει εκείνος, προκαλώντας τα γέλια των παριστάμενων δημοσιογράφων, που κατάλαβαν ότι ο Γερμανός ΥΠ.ΟΙΚ. «τα βρήκε σκούρα», αλλά ο Έλληνας συνάδελφός του, «δεν μάσησε» και με επίσης μια «εύγλωττη» χειρονομία, του υπέδειξε να απαντήσει εκείνος, καθότι η συγκεκριμένη ερώτηση απευθυνόταν στον Σόϊμπλε…

Έτσι ο κουτοπόνηρος Βόλφγκανγκ, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς και αποφεύγοντας «να μιλήσει για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου», είπε χαιρέκακα, ότι δεν θέλει να μιλάει με κακά λόγια για άλλα κράτη, κατηγορώντας έμμεσα και πάλι την Ελλάδα και αφού παραδέχτηκε ότι και στην Γερμανία υπάρχει διαφθορά, που την καταπολεμάει, όντας ο αρμόδιος υπουργός, αναφέρθηκε σε μια ρήση του Γκαίτε, ότι «ο καθένας φροντίζει να έχει καθαρή την πόρτα του σπιτιού του».

Απέφυγε δηλαδή να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα της εμπλοκής γερμανικών εταιρειών στο πρόβλημα της διαφθοράς στην Ελλάδα και αλλού, δικαιολογώντας έμμεσα και τη στάση της Γερμανίας, στις βρώμικες πολιτικές παρεμβάσεις της Siemens στη χώρα μας.

Αντιθέτως ο Γιάννης Βαρουφάκης, όταν πήρε το λόγο είπε, ότι ναι μεν ο καθένας είναι υπεύθυνος για το σπίτι του, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου η διαφθορά είναι διασυνοριακή και στο πλαίσιο της συνεργασίας των κρατών στην ενωμένη Ευρώπη, οφείλουν όλοι να φροντίζουν για την πάταξή της, αναφερόμενος ευθέως στην μεροληπτική στάση της Γερμανίας στο φλέγον θέμα Siemens-Χριστοφοράκου.

Δείτε παρακάτω «ζωντανά» τον ανθέλληνα Γερμανό υπουργό, που το πρόσωπό του, φανερώνει το πρόγραμμά του για την Ελλάδα και μουντζώστε τον με χέρια και πόδια, βγάζοντας έστω κι’ έτσι, λίγα από τα απωθημένα σας…


ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ SIEMENS

ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 2/12/2015 07:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Σόιμπλε κάνει " το παπί" για Siemens και Χριστοφοράκο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες