ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από Unknown

Ο τολμών νικά.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Και ενώ, σήμερα, η Ελληνική κυβέρνηση (κακώς) “πέταξε λευκή πετσέτα”, ομολογώντας αδυναμία για συνέχιση της διεκδίκησης της δραπέτευσης τής Χώρας από την αιχμαλωσία των Μνημονίων, η Γερμανία, μη αποδεχόμενη μία “νίκη στα σημεία”, αλλά ζητώντας τελειωτικό “knock-out”, προκατέλαβε την απόφαση του Eurogroup, με δήλωση (ποιού άλλου;) του Σόϊμπλε, που θέλει την Ελλάδα να συρθεί ξεφτελιζόμενη στα πόδια της Γερμανίας και των παρατρεχάμενών της !

Λοιπόν, παλληκάρια!
Για να τελειώνουμε..
Εμείς, οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες, δεν έχουμε να...
χάσουμε τίποτε περισσότερο , γιατί τα έχουμε παραδώσει όλα και μάλιστα “άνευ όρων”....

Οι “δανειστές/εταίροι” (και όχι μόνον αυτοί) έχουν να χάσουν πάρα πολλά !
Έτσι, μη γελιέστε!
Εμείς είμαστε οι δυνατοί σ' αυτή την αναμέτρηση!
Το βεβαιώνουν όλοι οι “τρίτοι” διακεκριμένοι (πολλοί εκ των οποίων, Νομπελίστες) οικονομολόγοι.

Αλλά, κι έτσι να μην είναι, η Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, να πέσει πιο χαμηλά!

Είναι η ώρα να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ, που θα σώσει (πέραν της ιστορικής μας αξιοπρέπειας), τη Δημοκρατία μας, την Κυριαρχία επί του Κράτους μας και τον τεράστιο πλούτο που έχει η Χώρα μας, σε υλικά και άϋλα.
Αυτόν που εποφθαλμιούν να λεηλατήσουν οι “δανειστές” μας, καθιστώντας μας ανίκανους να αντιδράσουμε. Αυτόν που θα μας καταστήσει ικανούς να ορθοποδήσουμε οικονομικά και να ξεπληρώσουμε αυτά που πραγματικά χρωστάμε (όπως θα προκύψει από έναν διεθνή λογιστικό έλεγχο).

Το πώς αυτό το ΟΧΙ, μπορεί να στηθεί, να σταθεί και να υπερασπισθεί, το γνωρίζει πολύ καλά η σημερινή κυβέρνηση.
Είναι η ώρα να το κάνει.
Τα ερείσματα υπάρχουν!

Αλλιώς, αν είναι κι αυτή, μία ακόμη εκδοχή της αιχμαλωσίας της Ελληνικής κοινωνίας στα ξένα συμφέροντα που έχουν περάσει θηλειά στο λαιμό μας, θα πάρει τη θέση που της αρμόζει στην Ιστορία και στη Δικαιοσύνη.

Η Ιστορία, για μιά ακόμη φορά, έχει δώσει ραντεβού με την Ελλάδα !

Ας μη φανούμε (οι νεο-Έλληνες) τόσο ανάξιοι και την “στήσουμε” (για πρώτη φορά στα χιλιάδες χρόνια που συναντιώμαστε, πάντα γόνιμα και δοξαστικά...)Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 2/19/2015 07:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο τολμών νικά."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες