ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Φεβρουαρίου 2015
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ο Τσίπρας «την έχει βάψει» αν δεν πάρει αποφάσεις τώρα.

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Πολλοί μπορούν να λένε πολλά, να δημιουργούν κάποιο θόρυβο και κάποιες εντυπώσεις και μετά να …αναδιπλώνονται.
Να τα «παίρνουν πίσω». Και στη συνέχεια, να κρύβονται για να …περάσει οι κουρνιαχτός.

Μητρόπουλος , Γλέζος, Λαφαζάνης και Κατρούγκαλος, δεν ανήκουν σ αυτή την...
κατηγορία.

Ο σημερινός αντιπρόεδρος της Βουλής που ως ακραιφνής –τότε- ΠΑΣόκος στο κομματικό-επαγγελματικό του παρελθόν είχε αποκληθεί ( από άσπονδους φίλους του βέβαια) ως «ο εργατολόγος που έγινε πλούσιος απ΄τους φτωχούς», άσκησε πολύ σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας με τους «εταίρους», τονίζοντας ότι αν εφαρμοστεί κατά γράμμα, ο λαός δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα.

Δέχτηκε πολλά χτυπήματα σε λίγο χρόνο ο Τσίπρας.
Θα μπορούσανα να το χαρακτηριστούν- με όρους «ευ αγωνίζεσθαι» - ως «κάτω απ ΄τη μέση» .
Προφανώς Κατρούγκαλος , Μητρόπουλος, Γλέζος και Λαφαζάνης δεν είναι «οι πιο καλοί οι μαθητές» που θάπαιρναν …άδεια πριν μιλήσουν.

Ο κ. Μητρόπουλος, μιλώντας το πρωί στο MEGA, χαρακτήρισε τη συμφωνία, προσύμφωνο χωρίς δεσμευτικότητα, «με πολλές δεσμεύσεις, πολύ σαφείς για την ελληνική πλευρά και πολλές επιφυλάξεις από την πλευρά των δανειστών», σημειώνοντας τους όρους του κειμένου για το ζήτημα του χρέους, την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων και τον προσβλητικό, όπως τον χαρακτήρισε, όρο για τα 11 δισ. τα οποία «ούτε καν λογιστικά δεν θα είναι εδώ πλέον».

Ο Κατρούγκαλος απείλησε με άμεση παραίτηση αν δεν επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες και έφτασε στα άκρα λέγοντας ότι «Αν παραβιαστούν οι κόκκινες γραμμές, εγώ φεύγω».


Το χειρότερο ήταν το ξεσπάθωμα του Μανώλη Γλέζου : «Βαφτίσαμε το κρέας ψάρι με τη συμφωνία στο Eurogroup. Ζητάω συγγνώμη από τον λαό γιατί συνήργησα στην ψευδαίσθηση».

Μηνύματα;  Ξεσπάσματα;
Εσωτερική ανωμαλία;  Έλλειψη συντονισμού;
Αξεκαθάριστες «συμφωνίες»; Κυβέρνηση-σουρωτήρι;

Προσθέτω το ανακοινωθέν της Κομμουνιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζει «υποταγή» τη συμφωνία στο Eurogroup ζητώντας Συνέδριο του κόμματος, αλλά και αλλαγή ηγεσίας.

Προσθέτω την «κορώνα» Λαφαζάνη ότι «δεν πρόκειται να συνομολογήσουμε μια συμφωνία η οποία θα σκοπεύει να ακυρώσει τον πυρήνα του ριζοσπαστικού προοδευτικού μας προγράμματος».

Ο Τσίπρας δείχνει να «την έχει βάψει» αν δεν πάρει αποφάσεις.
Τώρα.
Όχι αύριο.
ΤΩΡΑ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 2/26/2015 08:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Τσίπρας «την έχει βάψει» αν δεν πάρει αποφάσεις τώρα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες